Зима иде, виждам знаци, за сладко бебе, може и близнаци ! ~бебеправене 425~

• 37 757
  • 854
  •   1
Отговори
# 735
Честита Нова Година, дами Heart ! Пожелавам ви 2024 да ви донесе здраве, щастливи мигове и на всяка една от нас по едно пухкаво бебче!

# 736
Ех, Шантал, много е гадно да те боли зъб. Отивай на добър зъболекар да оправите проблема.

Аз не мога да повярвам колко бързо минаха почивните дни и хич не ми се връщаше на работа. По време на празниците осъзнах, че не съм доволна вече от настоящето работно място и мисля да започна да се оглеждам за други възможности. Много ми се искаше да не се налага да мисля за това, да се променят нещата в работа или да съм бременна скоро. Но нито едното се е случило, нито другото. По принцип не съм си сложила целите и плановете на пауза, заради бебеправенето и това е единствената промяна, която отлагам досега. Ситуацията не е крайно нетърпима, но основният проблем е, че имаме да гоним финансови цели, а моите доходи не са мръднали вече няколко години. Иначе като ниво на стрес и количество работа е доста задоволително. И ми се струва нечестно да оставям ММ да се грижи за всичко финансово, а аз да съм в застой. Той изобщо не се оплаква и казва, че ще ме подкрепи каквото и да реша, така че си е само в моята глава. Отделно, за него не е проблем да съм бременна на ново място, но за мен това е голям стрес и не искам да си го причинявам, ако е възможно. Ще почна да се оглеждам, пък да видим.

# 737
За много години, момичета! Празниците минаха толкова бързо и всичко е от начало.... на мъжо му се падна сватба и бебе от късметите, пък дано се случи! Но за съжаление е болен от вчера... явно настина на нова година и хич не му е ок, но за съжаление утре тръгва на курс.... аз не знам какво сме свършили... очаквам Ц до няколко дни, пък да видим.... нямам никакви симптоми, но и си бях дала почивка, нищо не съм следила и гледала.... просто си почивах активно...
На 15 влизам в ревматологията в София, на 23 съм в Пловдив на ендокринолог... шефката ме гледа лошо с тия мои постоянни отсъствия ама..... няма какво да направя.... ще звъня и на Сенкова да ни записвам за февруари, дано имаме късмет с датите, когато М ще си е вкъщи за отпуск...
Желая ви късмет, здраве и кураж, мили момичета!

# 738
  • София
Аз съм на антибиотик... отвориха зъба и поне ми размина повечето болка, но заради ототока и съмнения за гранолом ще трябва да си изпия Родожила.

# 739
Съжалявам Шантал. Това ще ви се отрази ли на плановете за процедури?

# 740
  • Замък сред облаците
Е, снимка не направиха ли за гранулом да се види има ли, няма ли?

# 741
  • София
Empathy, този месец почиваме, най-вероятно другия ще правим каквото и да било.

АА, имам голям отток и смята, че нищо няма да се види на снимката. Бузата ми е двойна, венеца е надут. Имам стара снимка на която се вижда малък гранулом, но е правена миналият септември.

# 742
  • Замък сред облаците
А, така е логично значи. Бързо оправяне!

# 743
Всичко ще се нареди, момичета! Вярвайте!

# 744
  • Ст Загора
Шантал.бързо да се оправи отока. Мн кофти

Последна редакция: ср, 03 яну 2024, 11:58 от nasito8988

# 745
Понеже тук почти всички разбирате страшно много от добавки, проблем ли е да пия витамин Д, цинк и омега вечер? Отделно през деня си пия вечерна иглика и убиквиноЛ.

# 746
  • Замък сред облаците
Да. Вит Д преди 15ч се пие, защото иначе стопира синтеза на мелатонин. Без мелатонин се нарушава съня. Без качествен сън не може да се разгради кортизола натрупан през деня.

Останалите са ок. Ако приемаш магнезий, не трябва да е заедно с цинка.

# 747
Да. Вит Д преди 15ч се пие, защото иначе стопира синтеза на мелатонин. Без мелатонин се нарушава съня. Без качествен сън не може да се разгради кортизола натрупан през деня.

Останалите са ок. Ако приемаш магнезий, не трябва да е заедно с цинка.

А витамин Е  и селен може ли вечерта заедно след храна?

# 748
  • Замък сред облаците
2 часа след храна, да. Аз преди сън ги взимам.

# 749
2 часа след храна, да. Аз преди сън ги взимам.

Благодаря Simple Smile пак включих добавките с пълна сила този път и ММ пие

Общи условия

Активация на акаунт