Зима иде, виждам знаци, за сладко бебе, може и близнаци ! ~бебеправене 425~

• 37 723
  • 854
  •   1
Отговори
# 75
  • Замък сред облаците
Да,  просто имай едно на ум ако еутироксът не сработва да не би това да е причината.

Почна ми леко зацапване на мен, дано мине в нормален цикъл скоро.

# 76
AA, благодаря ти ❤️ Аз ще пия ниска доза-500. Също и с поне 4 часа разлика и така предполагам няма да има проблем.
Стискам ти палци да мине леко и безболезнено. ❤️

# 77
Само една поправка 750 мг е - от добавката за митохондрии на Natural Factors се пие по една капсула с R-ALA, а не както е посочено на опаковката по 2 на ден. Това за репродуктивни цели. Ако се пие с друга цел - дозата е друга

# 78
Само една поправка 750 мг е - от добавката за митохондрии на Natural Factors се пие по една капсула с R-ALA, а не както е посочено на опаковката по 2 на ден. Това за репродуктивни цели. Ако се пие с друга цел - дозата е друга
Има го вариант на прах и там е 1500. За капсулите не съм гледала, съжалявам ако съм подвела ❤️

# 79
Тъй като виждам, че тук има доста вярващи и/или търсещи знаци, слагам цитат на Ванга от една книга.
Нейни са и думите, че сами си избираме родителите.

# 80
Привет момичета, записвам се и аз в новата тема. Благодаря на rave и tity прекрасна е! ❤️

Аз не пиша изобщо, тъй като нищо не се случва при нас, някакъв пълен застой... Последен ден от М ми е днес и чакам да почна тестовете за О.
Но Ви чета всеки ден!
Честито на момичетата с +, пожелавам Ви всичко да е наред до края и да имате прекрасен пухкав финал🍀

На всички станали успех!

# 81
Аре Коледната тема, много изпълнени желания да има тази Коледа или най-късно до средата на 2024. Казах.
Мерси на Рейв и Тути (запомних ти термина с моята прителка се по едно и също време)

Мерси за фертилити йогата, бях правила преди да забременея и ми помогна на психиката, ако не друго. Също гледам в канала има 5 мин йога за обедната почивка, ще взема нея поне да почна, че гръб и кръст болят, нерви ми се прищипват за плещката вече два пъти като нося тежко, ей такива.

Дими, ти пиеш ли Коензим Q10? Намерих наскоро статия, че помага да намали мигрената, сега не откривам точно тази дето бях чела, но обобщено:

Скрит текст:
При хора, страдащи от мигрена, често се наблюдават ниски нива на Коензим Q10. Различни проучвания установяват, че при прием на CoQ10 пристъпите на мигрена са редуцирани – те са по-кратки и по-рядко явяващи се. Проучванията показват и че след лечение с този коензим мигрените могат дори да се предотвратят.

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 14:20 от Одри ♡

# 82
  • София
Това за Q10 съм склонна да се съглася, откакто пия многото добавки мигрената ми мълчи Grinning

# 83
Мисля си да ви питам от известно време и все забравям. Има ли максимално препоръчителна доза за Q10? Попаднах на 1000мг чернопетъчна промоция и убиквинол и взех няколко опаковки. Попрегледах да намеря инфо дали има максимална дозировка и като не намерих, реших, че ако е много, организмът ще усвои само колкото му е нужно, и все пак се чудя дали няма да предобря нещата...

Скрит текст:

# 84
Мисля си да ви питам от известно време и все забравям. Има ли максимално препоръчителна доза за Q10? Попаднах на 1000мг чернопетъчна промоция и убиквинол и взех няколко опаковки. Попрегледах да намеря инфо дали има максимална дозировка и като не намерих, реших, че ако е много, организмът ще усвои само колкото му е нужно, и все пак се чудя дали няма да предобря нещата...

Скрит текст:

От къде го купи? Може ли линк? Аз съм пила до 600. 1000 ми се струва много, но нека АА да каже, че е по запозната

# 85
Цитат
От къде го купи? Може ли линк? Аз съм пила до 600. 1000 ми се струва много, но нека АА да каже, че е по запозната

Разбира се, ето линк:

https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0BYZM94D8?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_image

# 86
Здравейте, аз искам да попитам дали не е противопоказно бременност и домашен любимец. Имам котенце, домашно е излизало е само няколко пъти за цялата година има всички ваксини и е обезпаразитявано. Но все пак преди ми даде една целувка и се притесних

# 87
Цитат

Разбира се, ето линк:

https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0BYZM94D8?psc=1&ref=ppx_pop_mob_b_asin_image

Боже колко е евтин. Аз взимам 200 мг 30 капсули за 87 лв!

# 88
За котенцето Тити само знам, че не трябва да чистиш акитата. За целувки не знам.

# 89
Благодаря 🤗, обичаме си се с нея, но до сега не се бях замисляла

За котенцето Тити само знам, че не трябва да чистиш акитата. За целувки не знам.

Общи условия

Активация на акаунт