Зима иде, виждам знаци, за сладко бебе, може и близнаци ! ~бебеправене 425~

• 37 789
  • 854
  •   1
Отговори
# 165
Minnie , за пет години нямам нито една бременност , никога не съм хващала дори БХ . Обаче този месец имах много стрес и недоспиване , може и да е оказало влияние .

# 166
Според мен повтори изследването, Sunshine. Като опитай да си починеш. Аз бих добавила и макропролактин, ако отново е завишен. По принцип в лабораториите пазят кръвната проба няколко дни. Само трябва да провериш в твоята колко е.

# 167
Благодаря , Minnie , задължително ще го повторя . Даже мисля да го пусна както Alison каза - след О

# 168
Аз съм изследвла два пъти пролактин и единия път беше близо до горната граница, другия малко по-надолу. Когато казах на лекаря ми, отговорът беше всичко е наред, въпроса е да не е два пъти над горна граница. Така че твоя резултат не мм изглежда притеснителен, спрямо това което съм чувала. Simple Smile

# 169
Чисто информативно: обадиха ми се от кабинета на д-р Станулов, има два свободни часа за следващата седмица ако на някой му трябват (обадиха ми се преди 20мин)

Аз веднъж съм изследвала пролактин, след О го изследвах и беше ОК. Ендо сега иска януари пак да го пусна и ми каза след О (ендо-то в София, тази в Бургас каза, че нямало значение, по съвет в темата го изследвах първият път след О).

При мен има една промяна по съвет на позната лекарка - яденето на нар минава на НЕ повече от 2 нара на седмица заради лигавицата. Започвам тестове за О, пък да видим до къде ще го докараме този път.

# 170
Тъкмо слушам едно интервю на Станулов за Списание "9 месеца". Изглежда спокоен лекар, някоя от вас при него ли е? Аз от неделя започвам да следя овулация, би трябвало да се падне седмицата преди Коледа, така че ще се молим тъкмо за Коледно "имплатанционно" чудо. Grinning

# 171
Тъкмо слушам едно интервю на Станулов за Списание "9 месеца". Изглежда спокоен лекар, някоя от вас при него ли е? Аз от неделя започвам да следя овулация, би трябвало да се падне седмицата преди Коледа, така че ще се молим тъкмо за Коледно "имплатанционно" чудо. Grinning

Аз съм при него. Питайте какво ви интересува

# 172
И аз съм при док Станулов, да спокоен лекар е, обяснява, действа. Винаги отговаря по вайбър, при други това беше много далече. Но Жаки мисля, че от по-дълго време е при него, нека тя да даде повече информация 🙂

И да се похваля че вече имаме едно бебенце вкъщи

# 173
Светослава, страхотно бебе! Пу-пу, имам едно такова вкъщи. Е, вече на 4г, но тази порода е идеална за семейство и деца! Много да ви радва! Heart

# 174
Много е сладко кученцето. И ние понякога се чудим дали да не си вземем, за да ни  разсейва в трудните моменти, но все не се навиваме. Дано ви донесе нужното спокойствие и радост! 🐶😊🍀

# 175
След последния аборт си взехме още две котки бебета. Имахме преди това един двегодишен. Сега са ни трима. На нас ни помагат психически и емоционално.

# 176
Страхотно кученце! Да ви е дълги години здравичко и да ви радва! ☺️
Ние пък сме с две пухкави котета. Второто го взехме, когато имахме пореден неуспешен инвитро опит в София.
Скрит текст:

A това ми се падна от фейсбук игра 😅

# 177
И аз съм при док Станулов, да спокоен лекар е, обяснява, действа. Винаги отговаря по вайбър, при други това беше много далече. Но Жаки мисля, че от по-дълго време е при него, нека тя да даде повече информация 🙂

И да се похваля че вече имаме едно бебенце вкъщи

Доктора е наистина страхотен човек и лекар. Въпреки че нямаме успех не бих го сменила. Обеснява, успокоява и имаш връзка с него постоянно. Много е отдаден на професията си.

# 178
Да кажа и аз отново за Станулов - много добър лекар и човек. Имам 4 инсеминации при него, неуспешни. С мъжки фактор сме, пробвахме всичко преди инвитро. Не ме е пришпорвал, дори напротив. При него открих, че имам тромбофилия, други лекари не ме караха да се изследвам. Успях да забременея чрез инвитро по фонда, имам още замразени ембриончета там. Да, не е магьосник, може би и той греши понякога, но за мен е най-добрият репродуктивен лекар в България. И други момичета покрай мен успяха именно при него след неуспешни опити на други места. Когато вечр бях бременна и спря да ме следи, имах зацапвания и му пишех притеснена, винаги ми отговаряше и беше полезен.

# 179
Светослава, честит да ви е новия член на семейството! Догодина да му доведете вкъщи друго бебе! (btw, помня, че мъжа ти май не искаше куче, ама сигурно пред такава сладост всеки би склонил Smile )

Аз имам питане. Преглеждах си вчера амбулаторните листи от бременността (защо го правя е сложен въпрос) и видях, че на първата фетална (тази с БХС) са писали това:

Та се зачудих, след като отбелязват антифосполипиден синдром, не би ли трябвало да се изследва това нещо предварително, за да се знае има ли го или не (и за лупуса се зачудих, но предполагам той има проявления ако го има)? В началото на годината съм решила да прескоча до Геника да си пусна още малко фактори за тромбофилия макар да нямам отклонения в основните 4 (pai, factor V, mthfr677 и протромбин) и се чудя какво друго е добре да изследвам като ходя там.

Общи условия

Активация на акаунт