Половингодишно стана вече АВГУСТовското човече!

• 9 417
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
ММилена много сте ми симпатични с Мартинка  love001
Dianadimitrova  Hug Heart Eyes хайде сложи снимки-виждам само малката бебка на заглавната страница,ама рядко я разглеждам.........на подписът ще я /ви виждам винаги.........
Имаме гости и играем белот............сега имаме почивка за по цигарка........и аз да ви проверя........
Лека вечер на всички и да се наспинкате!!!  Laughing

# 256
Здравеите мами!Много сте активни  Peace с писането,и ме кефите вси4ките.Ели 4естита месе4инка на малкия сладур  bouquet,и аз се карам на моя много Embarassed,но и ние сме хора някои пат нервите ми не издаржат.Ина4е о6те сме болни малкия му спадна температурата,но аз 6тях да умра направо с този грип : Sick,не сам дигала температура от 8 клас и сега направо бях труп.Нямах сили да дигна малкия ,а и няма кои д ами помага бе6е угасно,добре 4е милото си бе6 екротко и спе6е с мама ,4е си по4инах.О6те ми е отпаднало ,но сам по-добре.Ами това е от нас целувки на вси4ки и лека но6та  bouquet

# 257
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте сладурки  Hug
Влезнах с намерение да чета, чета... пък то много малко за четене Crossing Arms Ама бързо разбрах какъв е проблема newsm78 Просто никой не е черпил скоро. Хайде пийнете по едно за настроение, за да се отвори приказка
Работата ми е много интересна. Доволна съм и бързо се отърсих от депресията, която ме беше налегнала от стоенето вкъщи. Мъчно ми е за Алекс, но от друга страна съм доволна, защото вече не съм вечно нервна и като се прибера го обгръщам с цялата си любов и не се карам, и не викам.... Така и детето щастливо, и аз доволна Grinning Иначе работя във фармацефтична фирма.
Като ви гледам как се сватосвате реших и аз да го предложа моя ерген, пък ако някоя дама го хареса обещавам да съм добра свкърва Mr. Green тук
Пожелавам лека и спокойна нощ на всички Heart Eyes

# 258
има ли все още някой ??? ние чак сега заспахме, нещо не ни се спеше и се чудихме на какво да се смеем! наздраве на всички които още не спат и лека нощ на останалите  beer

# 259
  • София
Добро ви утро!  Hug
Има ли раннобудни в неделя? Ако ви интересува и какво дават по ТВ в 6ч супритна в събота, мога да ви кажа  - аеробика- вчера това гледахме с Ивчо, че не искаше да спи от 4 до 6ч Tired И цял ден ми беше криво, та само ви четях. Е, "Банските на лалета" ми пооправиха настроението, Laughing благодаря за което  на росетобосето   Heart Eyes Тази нощ мина по-добре и съм на линия Wink
Честито на празнуващите днес и вчера! Да са здравички и усмихнати хлапета!
Много сладки мъжлета имаме, ей!  Hug Нещо майките на девойките не искат май да ги показват! От сега ги пазят Wink
Хайде, чао ви засега! Ще си пия кафенцето.
 Heart Eyes

# 260
  • София
Оооооооо има ранобудни, Теди и още как Laughing Ние сме станали от 6 часа тази сутрин. Sad Та досега домакинствах, правих пюре на Калоян и се хранихме. Вчера му купих бисквитената каша на Нестле и с чисто сърце днес мога да кажа, че си струва парите. Много е вкусна и Калоян я излапа за минути Wink

# 261
Добро утро и от нас..........Сложила съм да правя кафенце  food010 Някой иска ли,че на мен тази сутрин много ми се спи... newsm46
Снощи откарахме до 4ч с картите......Жените победихме  Joy hahaha
Днес как ще изкарам просто не знам-надявам се татито (който сега спи),да ме отмени за един сладък следобеден сън................
Исках да питам ,някой прави ли картофено пюренце с непроверени картофи от пазара??За морковите знам,че са МНОООООГО нитратни,а картофите дали??? newsm78
Също така ,някой дава ли пюренца на Семпер?Какво ви е мнението за тях??
Надявам се повече мами да са активни във форума и да си чатим    Mr. Green
Ине на последно място :
                              ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКОВЦИТЕ ДНЕС  party006 baloni baloni

# 262
  • Бургас
Добро утро  Grinning
mmilena ще се възползвам от кафенцето  Peace мерси много
Два дена гостувахме на баба и дядо и в резултат сме с тотално разстроен режим  Crossing Arms
Сега трябва пак да го вкарвам в ритъм, а дотогава май няма да има секунда спокойствие  #Cussing out
Иначе ходихме на консултация и се оказа, че наддаваме повече от нормалното, та ни ограничиха кашите до 2 пъти седмично  Sick Вече сме 8,600 кг. и 69 см. 
Честито на всички празнуващи тези дни    bouquet

Отивам, че пак се сърдим  ooooh!

# 263
Добър ден и от нас!  Hug
Снощи дребен направо ни побърка - такъв рев рева послед нощите, че не е истина просто. На мен вече много взе да ми омръзва това будене на всеки 1-2 ч. Сега като си помисля ми се вижда много хубаво да децата през ноща да се будятна 3 часа. Но виждам, че не само ние се будим.  Sick Ех, как искам и аз да съм изморена от игра на белот, а не от бебешко будене.  Tired
nana77 нали щеше да разказваш за ДСК?  Laughing
gecumka айде честито!  Hug Хубаво е да работата да ти доставя удоволствие! Пожелавам ти много професионални успехи.  bouquet
mmilena за картофите нали по едно време говореха, че били пълни с някакви пестициди (каквото и да е това - много съм зле с биологията и химията  Embarassed).
AndyB а снимка на новия имидж няма ли да пуснеш. А за ортопед се сещам само за д-р Драганов.  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green
Хайде до после, че ми се затварят очите!  Tired

# 264
Здравейте,момичета! Аз отдавна съм будна и във вихъра на деня. На работя съм от няколко 4аса и 4ак сега успявам да надникна във форума.Ммилена, аз картофи  си купувам от магазина.Ами - какво да се замислям- нямам друг избор Rolling EyesНямам как да ги проверя.На семпер съм давала 1-2 пюренца.Сега имам едно картофи и царевица и то си 4ака реда като въведа царевицата евентуално с каша.
Днес Дари отново ще се гледат с тати.След малко ще им звънна да ги проверя до къде са стигнали  в дневния ред Grinning.Кофтито е 4е днес няма да имам "дупка" в графика за да отско4а до къщи.Имаме ново предаване и ..няма мърдане Rolling Eyes.Та- днес ще съм на линия и прериоди4но ще се вклю4вам Peace.И така- до ве4ерта.ХУбав ден от мен  bouquet

# 265
  • София
Дриймсче - не можах да се добера до компа. Ама сега Калоян заспа за втори път, та да се оплача и да ви предупредя едновременно да нямате вземане даване с тази банка.
Накратко историята е следната. Април 2001 г. изтеглих 8000 лева жилищен кредит с ипотека. Месечна вноска 115 лева първите 2 години, после по 100 лева за 15 години. Лихвата е 13,75%. Такива бяха тогава. В петък родителите ми продадоха апартамент и решиха да ми дадат пари да погася целия заем. Татко ми дава 6000 лева и аз отивам в клон Калоян. Казвам, че искам да погасявам заем, пускат справка и ми казват, че към момента за пълно погасяване дължа 7315 лева #Crazy Sick #2gunfire И това след 6 години плащане #2gunfire
Естествено, че побеснях и поисках пълен анализ на кредита. Тъй като си пазя справките и на същата сума съм била през 2003 година. Освен това ми твърдят, че от юни не съм внасяла вноски. А аз съм внесла 300 лева. После се оказа, че СЛУЖЕБНО са отворили разплащателна сметка по кредита, в която вкарвали парите, ама служителките не знаели, че трябва да ги прехвърлят в другата сметка. Вследствие на което от юни ми текат допълнителни лихви. Ей побеснях. Майка също дойде, защото тя 20 години работи в тази банка и ги познава. Сега е в Алианц, след като миналата година я съкратиха на връх рождения й ден с единствения мотив знаете ли какъв - че служителки с петица в ЕГН-то не им трябвали. Майка е родена 1951 г. т.е е на 55 години. Била стара... Няма да коментирам. Освен всичко друго, за да го погася ще трябва да им платя 300 лева такси...
Като попитах как така не знаят какво става по кредита ми беше обяснено, че нямало връзка компютъра между отделните клонове. Ами те по тази логика може да ми искат да почна от начало изплащането #Cussing out
Сега чакам анализът на инспекторите. Дали са сбъркали. Но самите те са дали извлечения на майка, от които е видно, че към 9/05/2006 година, когато ми е падежът, защото аз съм с годишен анюитет, а не с месечен, съм дължала 5800 лева. Е, питам аз как така за има няма 8 месеца от 5800 стигнахме 7300????
Но ги предупредих, че няма да оставя тази работа изобщо. Пък да видим....

# 266
nana77 ужас!  #Cussing out Хубаво е, че сподели с нас - всички да имаме едно наум. Преди няколко дни в "Клюкарник"-а бяха пуснали такава тема. Една мацка разказа почти същата история. Затова чаках и твоята. Явно такава е практиката им, не само с теб.  Sick

# 267
нана- това е ужасно #2gunfire.Да си късаш нервите и да се разправвяш с такива глупости, и то заради ТЯХНА грешка #Cussing out.Сподели коя е банката

# 268
nana77, ужасно неприятна история...и как може да нямат връзка между отделните клонове. newsm78 #Cussing out Дано да приключи добре, защото съм сигурна че ти коства много нерви. Praynig Hug

Dreams, ама вие гладно ли го държите детето...? Joy Joy
Ако знаеш колко хубаво ми стана като видях снимките от болницата. Heart Eyes Нацункай Токи от нас! Hug
А имиджа ми не е много по-различен, просто ми е по-къса косата. Party

Последна редакция: нд, 04 фев 2007, 16:51 от AndyB

# 269
Леле,Нана77,това е направо покъртителна история...........Много добър материал за телевизията..........Тия от ДСК са наистина за убиванеееее #Sniper #Sniper tantrum Rage Rage
И ние сме с кредит,но от друга банка..дано не се случват такива неща....... Sick
nana77, ужасно неприятна история...и как може да нямат връзка между отделните клонове. newsm78 #Cussing out Дано да приключи добре, защото съм сигурна че ти коства много нерви. Praynig Hug

Dreams[/b, ама вие гладно ли го държите детето...? Joy Joy
Ако знаеш колко хубаво ми стана като видях снимките от болницата. Heart Eyes Нацункай Токи от нас! Hug
А имиджа ми не е много по-различен, просто ми е по-къса косата. Party
Ама къде ги гледате тези снимки??? newsm78 В 5 и 6 месечните има сама бебчета .Няма нови прически и т.н. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт