Половингодишно стана вече АВГУСТовското човече!

• 9 417
  • 289
  •   1
Отговори
# 240
ДНес има форум,пък почти никой не пише... Sad На разходка ли сте???
Мартина до сега спа и в момента се боря с нея с обедното пюренце..... ooooh! Хапваме 2-3 лъжички,започва да ръмжи,слагам биберона  да си почине малко и да забрави,че трябва да яде.......и после пак 2-3 лъжички и така около 1час........,направо без нерви оставам......... Tired

# 241
  • софия
Ели,кафенцето ми изглежда тоооолкова ароматно,че аз дето не пия кафе ми идва ...  Yum!Насето,държи ли се,като пораснал батко  Joy?

# 242
  • варненка от София
Привет и от нас!

Вчера пропуснахме форума, защото имахме гости, но пък виждам, че и форумът не е бил на линия. То в последно време е голяма мъка с този форум, винаги претоварен, търсачката не работи, абе трудна работа.

Ние днес успяхме с мерак да изядем пюренцето с морков и вече морковът го приехме. Сварих си го на пара и го пасирах с повечко кърма и картоф и стана много гладка и хомогенна каша, та шушата го хапна без проблем, много съм доволна. До сега се мръщеше където усети, че има морков. Иначе за сега от зеленчуците сме хапвали картоф, морков, тиквичка и тиква. Скоро мисля да я пробвам с карфиол, броколи и спанак. В този ред на мисли да ви питам, смятате ли да давате червено цвекло и от кога. Аз искам да я захраня и с този зеленчук, макар че нашата фамилия го мрази, но пък знам, че е изключително полезен.

Днес е пак ден за чистене и готвене, татито се завърна снощи от командировка и след снощното  luvbed, днес го причислих към прахосмукачката newsm79 и изчисти човекът. Сега се чудя какво да го готвя едно телешко и още не съм се решила newsm78  chef.

Да не забравя да честитя и месечинките на празнуващите днес, петльовия ден от вчера и рожденния ден на майчето на блу  bouquet.

Отивам да  hang и после ще ви навестя пак.  Hug

# 243
  • софия
Такаааа...и ние сега си хапнахме пюрето и то от гадните тиквички и картоф,нещо днес го объркахме режима с това спане.
Велмар,само ме сдухва с това готвене...сега ми се доядох кюфтаци  Tired...

# 244
velmarот къде си теглиш детски песнички?
Не съм Велмар, ама виж тук

# 245
То докато се натуткаме и нахраниме-заваля сняг,така че днис си оставаме без разходка!!Поне няма да ми е много съвестно,защото времето се развали.........Сега ще си мрънкаме вкъщи....

# 246
Здравейте мами!
Честито месечинки на празнуващите!
Незнам дали е за хвалене или не, но днес ми дойде. Очаквах го, защото от две седмици съм като някой пубер, с пъпки по челото, малко поизнервена и напрегната.

Да се похваля, че Ангелче вече пляска с ръчички и си подава пръсчето за боц.  Отказва категорично да лежи в кошарата, дори и в столчето не иска да стои, когато е буден трябва да е прав и да подскача.

Роси, песничката е супер.
Опа събудихме се.

# 247
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ДНЕС!   bouquet
Много ни хареса песента Росе - много сме послушни докате я слушаме!  Hug
Eliona ама и ти извади аватар - страхотен е! Peace Я ме светни откъде е!
dani777k 10х!  Peace
Хайде до после!  Laughing

# 248
Ето ме и мен отново... Laughing

Днес ми е много криво...приели са най-добрата ми приятелка с 4-год. й хлапе, което е с двойнна бронхопневмония в болница. Cry Детето кашля от 1 мес. и когато сутринта е отишла при педи-то за направления за хоспитализация, тя продължавала да твърди, че това не е пневмония, защото бил много жизнен и тя не чувала нищо. #Cussing out

Иначе сутринта се разходихме с татито из центъра, за да си покажа новия имидж след вчеращното посещения при фризьор. Mr. Green

А, и да ви попитам за координатите на добър ортопед, защото след раждането ужасно ме боли лявата китка и то особено, когато не я движа?

# 249
  • у дома
Ние пък днес успяхме да се разходим, точно преди да се развали времето  Laughing и аз като velmar сготвих набързо, но гъби с ориз  Mr. Green може и нещо сладичко да си направя  newsm78
AndyB, съжалявам за приятелката ти и хлапето. дано се оправят по-бързо  Praynig за ортопед незнам  newsm78

песничката е супер  Party Hug ние има детски песнички, но не помня откъде съм ги свалила. но вижте тази тема ЦЪК някой я беше пускал преди  Laughing

Последна редакция: сб, 03 фев 2007, 17:21 от blueeye®

# 250
marulka_s аз питах докторката дали може да давам червено цвекло и тя ми каза че няма проблеми стига да го харесва ,можело също и сок от цвеклото да се дава ,че и той е много полезен.Понеже ние в къщи го ядем предимно на салата ,пробвах да сложа един път е пюрето и Дани го хареса
Честито на всички празнуващо днес

# 251
Ей така се будим сутрин "гризкайки дръвцето"

И ето така танцуваме сиртаки с Гого:  Mr. Green

Последна редакция: сб, 03 фев 2007, 17:57 от Dreams

# 252
Здравейте и от нас  bouquet
Първо да честитим на всички , които празнуват. smile3525
Бубче , специанлни прегръдки за Али Hug Hug Hug Сърцето ми се сви от радост , че вече  е по-добре. Дано всичко върви от добре по- добре.
Не си спомням коя мама се притесняваше за подсечена гушка. Опитахме какво ли не, нищо не помагаше, то все седи свито и мокро. Педито ми изписа "Дефламол"-то е за изгаряния. Мажем се вече една седмица и има голям напредък, почти е заздравяло.Сега е бледо- розово. А и колкото повече седи изправено детето(а то ще седи все по-често)по-рядко ще го имаме този проблем.
Росе много хубава песен. Ние слушаме български, руски и анг.
AndyB сички лекари са за #2gunfire #2gunfire #2gunfireДано детето го оправят Praynig
ММилена много сте ми симпатични с Мартинка  love001
Нашият тати е болен  yu5, да видим дали ще се разболеем и ние 
Пожелавам на всички спокойна нощ newsm07 newsm46
Чао lovekiss

# 253
  • гр.София
- Честито на всички вчерашни и днешни лъвчета-месечинковци!

Викам си, бре,в чужда тема ли попаднах ooooh!. Всичко живо сменя аватари. Да не минете после на смяна на външния вид- един вид Пълна промяна- ако ви е стегнала шапката. И да не се познаем на следваща среща Joy
Бамбуча-добре дошла Mr. Green.При нас ще ти хареса и ще ти се услади( и т.н, и т.н)

Ергените Токи и Гого си ги бива!

росетобосето,благодаря и аз-осигури ми с песничката 1 час спокойствие. Обикновено се налага аз да пея и ми идва нанагорно.

gecumka, пиши как мина първия работен ден.

# 254
ЕЙ никакви ви няма Crossing Arms.Тогава и аз си тръгвам пък Laughing.След 10-ина минутки приклю4вам работния си ден .Хайде- утре ще си пишем.ДАно да сте по-активни.Чао  от мен! ЛЕка и спокойна ве4ер Hug

Общи условия

Активация на акаунт