Половингодишно стана вече АВГУСТовското човече!

• 9 417
  • 289
  •   1
Отговори
# 225
здравейте на всички! имам едно въпросче - има ли мами които ходят на работа и кърмят ? ние още сме основно на кърма и просто не ми е ясно как ще се справяме след като след по-малко от 2 седмици почна работа, която на всичкото отгоре е нова. като се замисля и изпадам в паника. 

# 226
Здравейте!
Моят син всяка сутрин все по рано взе да става Sickама днес нали е рожденик му е позволено Mr. GreenХайде да почерпим за 5тата ни месечинка
                              ето и кафенцето
          Честит нини празник и на останалите,празнуващи половин годинка

# 227
Честита 5-та месечинка на Наско на elli78!Много здраве и усмивки! newsm51
Ели мерси за кафенцето.Добре ще ми дойде сутринта,а и с тортичка ням да откажа да закуся. Wink

Честита половин годинка на празнуващите бебчета!  bouquet

# 228
Данииии, ставаййй да учиш Бански на лалета? Mr. Green

Честита месечинка на празнуващите бебчета!

Блу, да е жива и здрава майката и повече никакви притеснения!
Naughty Hug

Нори, мерси!  bouquet Ние се храним по абсолютно същия начин, но сме на 8 хранения. (нали за 24 ч. става въпрос ooooh!)

velmar, мерси за отговора ти! Hug

И аз вчера гледах за първи път Танцувай с мен и много ме изкафиха Лиляна, Евгени и Метин...мно'ооо добри бяха! Mr. Green
ХАйде да ставам, че Гого плюе из цялата кухня! Mr. Green

Последна редакция: сб, 03 фев 2007, 10:22 от AndyB

# 229
Здравейте моми4ета! ПРеди малко Дари регистрира първото си падане Sick.Баща й я беше оставил в шезлонга върху ЕДИН стол #2gunfire..По едно време се 4у  туп и....нищо. ТИ4ам да я видя, а милата седи захлупена под шезлонга.Изтръпнах, Тя доста се уплаши, а за мен да не говоря ooooh!.Ве4е си е пак ухилена , но аз съм още в паника. Чух се с педито и с една приятелка със същите премеждия, та малко се успокоих. ЩЕ пиша по-късно.

# 230
Добро утроо!!!
 TadaЧестита месечинка на Наско на Ели мерси за кафенцето, но от тортата ще се въздържа, Иван на мама Мария_Б, Михаела на мама tintin, Самуил на мама melbi, Виктор на мама makaronite, Андреас на мама Ljubica и Вики на мама rosetoboseto newsm18  Party Time

Банските на лалета е имам на джиесема и познайте колко е весело като ми звънне  Laughing Laughing Laughing
Смятам после да ида на контролен гинекологичен преглед, но  Naughty след задължителната разходка навън.
   Сега ще си допия кафенцето и айде на разходкатаааааааа

# 231
Добро утроо!!!
 TadaЧестита месечинка на Наско на Ели мерси за кафенцето, но от тортата ще се въздържа, Иван на мама Мария_Б, Михаела на мама tintin, Самуил на мама melbi, Виктор на мама makaronite, Андреас на мама Ljubica и Вики на мама rosetoboseto newsm18  Party Time
Привет и от нас...........
Много целувки на падналото бебче Дари.........  love001

# 232
Такааааа- ДАри заспа, ама пак съм в шаш #Crazy-докторката каза да наблюдавам за сънливост( което е неприсъщо за бебка, а сега заспа без да се противи Rolling Eyes много бързо.Ох- ще лудна днес. А и към 11,30 трябва да излизам за работа.....не ми се мисли. Днес явно пак ще работя за бензин и ще тър4а до вкъщи.
В4ера звънях на гинеколога ми да го питам кога да ида на контролен АГ преглед, и той ми вика- ами след като ти дойде newsm78- ами - не занм до кога да 4акам.Все пак ми каза до края на месеца пак да му се обадя и ще ида независимо  имали няма ли М.
И да се опла4а все пак Twisted Evil- снощи моя мъж не къпал ДАри щот ме няма. Дотук -ОК.Ама  прибирам се аз в 1 ч и я заварвам да спи с.....ватиран плътен анцунг и 4орапи ooooh!.Толкоз не могъл да се сети да й обле4е едно удобно гащиризон4е #Cussing out.Та- разбудих ДАри и я преоблякох, 4е ще стане вир вода и ще се претопли( 4есто й се слу4ва и много внимавам как да я обли4ам).Абе- мъжка му работа #2gunfire
В цялата суматоха забравих да 4еститя месе4инките на днесшните бебоци Embarassed
ДА са живи, здрави и много щастливи де4ица Hug
Хайде- спирам до тук и отивам да пооправя из къщи.Направих в суматохата между дригото и едни кюфтета с бял сос  chef( за сефте ми е - дано да се е полу4ило)

# 233
  • софия
Добро утро!
Честита месечинка на празнуващите, мишленца днес!
Росетобосето
,"Бански на лалета" ми е най-любимата песничка  ukliam1 #Milti ukliam1,но не знаех текст и мнооого си измислях...Много ти благодаря,за линка   bouquet!
Велмар,нищо им няма  Naughty,мила,Но все пак му се навикай на мъжо ти,най-малко на теб,ще ти поолекне  Twisted Evil!Аз ,когато падна Найа, си мислех,че ако беше станало при Стамен ...,леле...да съм го побъркала. Mr. Green!
Ти, сама, тогава ми каза,че още много ни чака  Wink.

# 234
Ихаааа,много яка е тази песничка Бански на лалета......Аз преди малко не я чух,защото бързах да ви прочета и се чудих за какви бански и лалета иде реч........... bash Сега ще си я пея цял ден.......Росетобосето ...-благодаря !!!   bouquet
 Аз пък да похваля нашият татко снощи ми направи страхотни тортелинки (бях го пратила за прясна паста в Метро и за памперси) и с червено винце-чудничко си пийнахме......... Embarassed
 През нощта обаче Марти ме побърка-буди се 3-4 пъти,а когато  я взех да я нахраня установих,че цялата е мокра........Явно не съм и сложила добре памперса.....  Banghead....и се преобличахме,сменяхме чаршафи..........
Сега отивам да си направя кафенце,че това от  Ели не ми стигна.........

# 235
Ей, разби ме с този линк Party.ТЪкмо съм на тази вълна. ( 4етеш ми мислите Wink).Та- след като цял ден ми се върти из главата Седемте козлета на мими иванова, преди малко си я изтеглих , заедно с още детски песни4ки и като пощуряхме с колегите преди ефир ooooh!.Абе- луда работа.МИнава слу4айно шефа , отваря вратата, а ние пеем и танцувамв"Ауууууууууууу- от глад умирам... Joy".Ох- още ме държи.Между другото- след 15 мин. приклю4вам работа Peace

velmarот къде си теглиш детски песнички?

# 236
  • Sofia
Росетобосето, страхотна си! Hug Тази песничка е супер, а и Димана й се изкефи и танцувахме на нея! newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 Хайде пуснах  я на постоянно повтаряне и може да си откараме и 2 часа с нея.
За гинеколога - аз ходих още октомври месец, щото така ми се падна годишната профилактика, а после през ноември при моята си гинеколожка, да си ме прегледа както си му е реда.

# 237
  • София
А добър ден и от нас Hug
Ей,откачих с влизането във форума 2 дена #Cussing outАма голям зор,голямо нещо,а публикуване пост си беше абсолютна химера NaughtyМного празници съм изпуснала,така че честито Heart EyesСъжалявам за падналите бебенца,но се радвам,че са добре.А и в крайна сметка юнак без рана не може,нали?! Laughing
И понеже отивам да готвя искам да ви питам набързо дали имате предложения как да накарам Ина да пие вода,чай или сок незваисимо от шише или от чаша newsm78Страх ме е,че ще се обезводни.Все пак има 2 заместени хранения и се притеснявам дали успява да си набави необходимите течнисти от кърменето SickА песничката ми е любима,мерси Росе Heart Eyes

# 238
Привет!
Навън времето е супер,а !Малко хладно ,но много слънчево!
Честити месечинки на всички!Бъдете много здрави и щастиливи дечица!  bouquet
Ели тортичката е супер!
Velmar и Елица падна от леглото скоро въпреки че бях точно до нея,няма как случва се важното е да се оправи и да няма последици!Станаха ли кюфтетата?Как се правят,я ме светни!
Роси много благодаря за песничката,много се забавлявахме! Heart Eyes
Милена браво на вашия тати! Wink
Аз исках Евгени или Самоел да спечели,защото Метин е много добър в този танц ,но на другите не беше толкова.Лили също се представи супер!

# 239
Здравейте момичета Hugнай-накрая и аз успях да вляза във форума Twisted Evil
ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА ВСИЧКИ,КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС   bouquet
Роси мерси за песничката,чух я и сега постоянно си я пея,голям кеф hahaha
Kaili,браво за изпитите дано и другите да ги вземеш безпроблемно Peace
Ох да Ви се оплача аз съм се схванала от врата до кръста и немога нито да се обърна,нито да се наведа,абе много е кофти,сега ще идва свекито да ми помага,че и Даяна едвам я вдигам Cry
Velmar не се шашкай толкова за Дари,а нали и ти каза,че отсега натък още много ни чака Joy Joy

Хайде лек ден,отивам да хапна,че умирам от глад Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт