Половингодишно стана вече АВГУСТовското човече!

• 9 417
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
  • софия
Ели,и аз се чудя и се мая да давам ли праскови,кайсии,ама мъ е срамЪ да задавам през пост-че-въпросче  Crazy...

# 46
И аз съм изпаднала в една чуденка  Laughing  я кажете броколи с ориз може ли да дам вече  newsm78 

Дани аз праскови съм давала и момата  много ги хареса, ама и други да ти кажат за всеки случай  Crazy

# 47
  • София
Като гледам въпросите ви май Калоян яде всичко вече. Та едно по едно.

elli78 - аз домат му дадох да опита още преди половин месец. Купуваш 1 домат, обелваш го, издълбаваш семките, за да остане само месестата част и половинката я нарязваш на ситно и я вариш. Аз му правих по този начин пюре с домат, картоф и тиквичка. Яде си го без проблем.

Валка - никакъв проблем няма да даваш броколи с ориз. Само че ако купуваш готово пюре особено на Хип като го отвориш го сложи в някаква купичка и го разбий с малко водичка или АМ, защото е много гъсто и може да не може да го преглътне. От друга гледна точка проблеми няма.

Дани - плодово пюре от праскови и кайсии може да се дава още от петия месец. Калоян обаче ми отказа кайсиите, хем с ябълка го давах. Май и това е единственото нещо, което не яде. А и праз също. Спокойно можеш да даваш пюре от праскова и ябълка например. Пробвай и с кайсия де, то че моето не я хареса нищо не значи Hug

# 48
Здравейте и от нас в новата темичка!
Блу, благодаря, страхотна е!  bouquet

ЧЕСТИТО на празнуващите днес!!!

Днес май ще става за разходки, че вече избесняхме с Ники удома.
АндиБ страхотен е вашия татко, както и на Бубчето15. Браво на тях! Ударили сте джакпота с тези мъже Grinning
Хайде лек ден и приятни разходки!

# 49
  • София
Пак съм тук Laughing
Дзверчо заспа и сядам да чета и пиша Mr. Green
Мами, и аз се чудя кога кое може да се дава. То има разни списъци, според които и за домати ни е рано, и за праскови, и за кайсии, и за грозде... Не знам дали не се впрягам много. newsm78 Не че нещо ще му стане, ама уж не било полезно. Чудя се - майките, които не четат толкова, как децата им оцеляват Wink
Като сте заговорили за цикъл, да питам тези, които вече са били "ощастливени" - има ли промяна при вас? На мен нещо ми е много нередовен, закъснява и си идва когато иска. Преди беше супер точен. Дали още не се е настроил  newsm78 Или нещо съм се повредила... Rolling Eyes

# 50
dani777kЗа разтегателен футьойл бих ти препоръчала там където аз си поръчах диван.Наистина са много стилни и хубави мебелите но доста се бавят Close
Днес трябваше да го доставят след месец закъснение и още не са се обадили.Направо съм бясна smile3514иде ми да ги #2gunfire #2gunfire #2gunfire.Наши приятели имат ъгъл от там и такова кресло растегателно,много са дволни,но и те казаха,че са ги бавили.
Сега мисля да им драсна някой ред по имейла,че поне малко да ми олекне #Cussing out
  За пюрета днес ще ходя да търся на друг магазин,но и аз взех броколи с ориз и днес мисля да пробвам.Горе долу се ръководя от вас ама ние сега ще правим 5м. и затова се затруднявам понякога Rolling Eyes

# 51
Пак съм аз  Embarassedама докато мъжете ми спят мога да се ровя тук Laughing
tedi79То май е по добре да не четеш много много.Една съседка бебока и е на 6м.И вече супа с хляб му дава Sickа една вечер яли семки и му здъвкала и дала на детето,че гледало жално ooooh!Така,че да е живо и здраво момченцето добре го хранят Mr. Green Shocked

# 52
  • софия
Валка,Нанаlove001,за бързите отговори!
Аз пък измих пода и сега Найа спинка на балкона,аз гледам по БТВ-"Любов на пазара"  Mr. Green!Значи днес,ще и дам да опита праскови  Grinning.
А,за мъжете на Бубето и Анди,к'во да ви кажа   33uu,моят и един контакт го моля да смени по една година и повече.Той е на мнения,че си има хора,за всичко и да се разровя във някой вестник и да вика някой ЖИЧКАДЖИЯ да отремонтира к'вото има вкъщи и да не го занимавам с такива глупости  Twisted Evil...
Та късмет,к'во да правиш  Wink...

# 53
  • софия
Ели,а къде ги майсторят тези мебели?В Русе ли?

# 54
Аз дадох вчера броколи с ориз на Хип,ама то е много гадно...... Sick Марти стоически преглътна 2 лъжички,аз пробвах една и ми се ..........до .....ща  Sick Днес смятах да и  правя домашно-картоф и броколи,но пак ни спряха водата и съм бясна  smile3511 Заради някакъв строеж поне 3 дни в седмицата нямаме вода и полудявам-нищо не мога да свърша,дори нааканото дупе не мога да измия!!
Марти от 2-3 дни към 19ч и меря температура 37.1 и след един час вече няма...Дали не и пробива зъбче?? newsm78 Бебчовците,които имат вече зъбки имаха ли разстройство и температура преди да пробият зъбчетата или само бяха ревливи??

# 55
http://www.retroaksaga.com/default.aspx?lang=3
dani777kтова е ямболска фирма,но имат представители навсякъде.Ето ги можеш да разгледаш какво предлагат

# 56
  • варненка от София
Привет и от нас!
Искам да ви почерпя за нашата половингодишнина, личен привет от рожденничката имате тук:

Иначе ние сме що годе добре, вчера малко ме изнерви мадамката и й удари нещо като шамарче  Sadпосле плаках, ама не ми издържаха нервите, може би защото вчера беше операцията на татко и бях доволно притеснена.

Дани мерси за комплимента от името на Стефаначето. Сатенената рокла е алмаган от вуйчо й от Америка. Абе направо останах шашната какви красоти се продават там за дечица и на какви достъпни цени. Въпросният тоалет е около 17 долара, а тук едва ли би си купил човек такова нещо за такава цена. Направо ценообразуването в България е под сякаква критика, помпат цените до припадък  #2gunfire. И там има скъпи неща разбира се, но пък като попаднеш на намаление може да си вземеш чудни красоти. Тази Коледа я натруфиха шушата от Америка, Швейцария, направо й се напукаха петите, а майка й ходи рошава, космата, срам, срам, срам  Embarassed

Днес пък разбрах, че нашия тати го командироват по спешност в София и яз съм бясна, ще си изгрица ноктите от яд  #Cussing out

Снощи успях да спретна една тортичка за шушето и с нея ви черпим.

Ох, нетърпима е, по-късно ще пиша повече, че не се трае.  Tired

# 57
Дани, на мен лично това ми харесва и като дизайни като цвят...

http://www.furniture-classic.com/pages/bolero.htm

# 58
  • В ЛЮтеницата
Пак да се изкажа за храните и за четенето: ами и аз познавам майка, която на 4 месеца даваше кисело мляко от магазина на бебето, защото на голямото й дете така давало и нищо му нямало..., и друга (баба), която пак на тази възраст дъвчеше парченца кашкавал и ги даваше  на внуците Shocked Ами така е - за 90% от децата може да няма проблем, но за останалите 10% ще има. И процентът ще е по-голям ако се избързва със захранването и с ранните опитите с алергизиращи храни. Факт е, че аз и Обърквация и Gecumka и Netty даваме на децата си АМ, а не кърмим, с което сме повишили риска за алергия на децата и тя е налице. Ще се надрастне, надяваме се, но си е проблем. Освен това някои проблеми може да се проявят в по-късна възраст, когато детето вече не при педиатъра, а си има Джи Пи и отговорността за гастрити, язви и алергии ще бъде на майката или на детето, защото не си било изяждало следобедната закуска, примерно, а корените на проблема са заложени в месеците на захранването.
Та всяка майка има право да храни детето си с каквото си поиска, но не трябва да се казва: ами аз му дадох доматче и нямаше проблем, защо не му дадеш и ти? Ами чукайте на дърво да няма проблеми и за в бъдеще! Доматите съдържат хистамин и затова не се дават толкова рано - да кажат биолозите защо! Да не говорим, че зимата аз не ям домати, защото нямат нищо доматено в тях, а пък на детето да дам - забравете! За броколите - голям мерак да ги давате, а това даже не са зеленчуци, характерни за нашата кухня. И накрая - не забравяйте, че млечната храна трябва да е все още основна за децата!
Ох, ама се ядосах - нали затова си седим в къщи и си гледаме децата дълго, за да го направим по най-добрия начин - с четене, с обсъждане, с обмяна на опит, с търпение...
После като ми се оправи малко настроението - пак ще пиша...

# 59
Честити месе4инки на малките сладур4овци и сладуранки Hug
НИе бяхме малко навън.Дари поспа (ама пропусна едно ядене Shocked).Та- от 7,30,направо сега яде зелен4уци..Сега да се изкажа компетентно по темите за разли4ните храни bowuu
Броколите с аот любимите на ДАри.Не съм й давала досега готово, а и правя. Обожава го.( е- не 4исти броколи де)..Праскови и кайсии може от пюре Peace.А кайсия дадохй преди няколко дни.Първо- ябълка с кайсии( прибавих го към кашата), а в4ера отворих 4исти кайсии.

Общи условия

Активация на акаунт