Половингодишно стана вече АВГУСТовското човече!

• 9 417
  • 289
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
Мацки,гледайте Милен Цветков  Cry...

# 91
  • гр.София
Гледам... newsm78

# 92
Това е продължение от в4ера  Sad

# 93
Здравейте
Ей аз пак се поизгубих, ама на...не мога да сколасвам... е най-сетне ще се разпиша де  Mr. Green.
Виждам много неща са се случили, много хубави и много тъжни...но такъв е животът.  Cry Confused
Искам и аз да пожелая кураж и горе главата на всички, които са загубили близки хора. Tрябва да бъдете силни заради хората, които обичате.  Тежко е знам го и аз от личен опит.

На всички болни искам да пожелая да оздравяват и това да е за последно.

Срещата също пропуснах, а така исках да дойда, но в последния момент ми се случи нещо  #Cussing out , с което няма да ви занимавам. Разгледах снимките обаче- много сте готини, ейй !!Вчера дълго се любювах и на новите снимки на нашите бебчета-толко са красиви и сладки- ще ги изпапкам направо всичките  eat
Иначе ние сме добре. Започнах да я захранвам едва преди 4 дена с малко оризова каша на обед. Останалите хранения са ни изцяло на кърма. Кърмим се и нощно време когато пожелае. Не искам за сега да я отбивам. Ще се постаря до годинка да приема колкото се може повече кърма, а захранването ще е  с цел да се научи да се храни с лъжичка и да опознава различни вкусове. Но ще наблягам, на картоф, морков тиква, ябълки, круши, сливи....по-екзотичните ще ги въвеждам по-късно, може би след 8-9 месец. Мисла че до тогава кърма + тези неща ще са и напълно достатъчни.
Pepper, благодаря за нещата, които споделяш тук. Лично аз съм много съгласна с теб и се вслушвам в твоите съвети, защото те съвпадат и  с това, което чета и аз.
Йоана на консултацията на 5 месеца беше 7 кг. и 66 см. Вече се върти във всички посоки и то много бързо...не я оставям и за миг сама.
Цикъла още не ми е идвал. Даже въобще не се сещам да го чакам...чак като прочетох че коментирате се сетих, че имаше такова нещо  newsm78
Хайде пак ще се включа по-късно

# 94
  • софия
Ама,пък и М.Цветков не може да го надвика човек  ooooh!...

# 95
Предаването на Милен го гледах и вчера
Много тъжна история.... Cry Cry Cry
А тоя Милен ме дразни мнооого, мнооого е тъп тоя
А педиатъра на близнаците- Милчо Галев, който дадоха вчера е нашия педиатър... Thinking На мен той изрично ми препоръча ако имам възможност да не слагам ваксината по касата и така и направих..

# 96
  • София
Заради тази ваксина Али е в такова състояние #2gunfireТочно от нея е направила страхотен гърч,който е отключил епилепсията и така вече 10 години SickА като знам Ина каква реакция даде към Пентаксима,никой не смее да си помисли какво щеше да стане ако бяхме сложили ваксината по каса ooooh!.Сега предполагам разбирате моята паника около слагането на трите ваксини #Crazy.
А току що ми се обадиха,че Али си е вкъщи и дори е разпознала леля си LaughingЕй,момичета,да знаете,че все пак стават чудеса Praynig

# 97
Здравейте и от мен!
Браво на Али, само такива хубави неща да се чуват Peace!

Прочетох всичко което сте написали за захранването и добих някаква представа аз как ще процедирам.Моето мнение е че захранването трябва да става постепенно и храни които са алергени да се избягват, а пък то детенцето само си показва...
Имам едно въпросче към Pepperи други мами ако знаят,прочетох че Лора е с алергия към лактозата.Можеш ли да ми кажеш как я откриха,каква е проявата на алергията,някакви изследвания правиха ли й?
Айде до скоро

# 98
Оф гледах го Милен и вчера и днес,направо ми се изправи косата/горките децица/ Cry,а като си помисля че на нас другата седмица ще ни слагат третата ДТК и направо си умирам от шубе Close

Абе момичета Даяна неиска да яде повече от 50 грама зеленчуково пюре,идея си нямам как ще заместя обедното хранене newsm78
Бубче радвам се за Али Hug,дано и аз скоро се похваля с добри новини за мойта приятелка,нали стават чудеса Peace
Хайде лека вечер Ви пожелавам Hug

# 99
  • софия
Бубе,мноооого слънчево ми стана,като прочетох,че малкото момиченце е вече по-добре  Simple Smile!

# 100
  • у дома
bubche, страшно се зарадвах на добрата новина за Али  Hug  Praynig
miss_74, чакаме добри новини и от теб  Peace   Praynig
ние заместихме обедното хранене изцяло  Laughing вече Ния папка по 160 грама - днес бяхме на морков+картоф  Mr. Green

# 101
  • София
Много се радвам за малката Али!

# 102
  • София
Момичета, взимайте по една , ето и мезенце

# 103
Днес реших да направя на Тони домашно пюре картоф с морков , като му добавих и 30 мл. АМ за овкусяване.Но ми беше категорично отказано. Трябва ли да добавям сло или захар за да има по добър вкус? newsm78 Иначе днес излезнахме на разходка , но сложих и дъждобрана да пази завет че на някои места духаше по силно и ме беше страх да не се разболеем отново. Накрая на раходката оставих майка да прибира Тони, а аз излязох на кафе с две приятелки. Отрази ми се добре. Simple Smile

Бубче наистина страхотна новина! Hug

miss_74 дано и за твоята приятелка скоро има добри новини. Praynig

# 104
  • гр.София
 cheersНаздраве,elen@!Опитвам се да гледам любимия си " От местопрестъплението. Маями". Но София нещо не дава...
 Бях заплашила,че ако се роди момче ще го нарека Хорейшио Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт