Даже се бъзиках, че май трябва да го храня с лъжичка, ама представете си времетраенето на подобно занимание 
) и не искам да го излагам на рискове. Но наистина е трудно човек да реши как да храни детето си, ако обръща внимание на всичко това. 
Имам си и аз един факир, ама не е мъжа ми, а ...баща ми
Пюрето стана много добре този път, не стоеше като лепило
Само че толкова му се спеше на бебо , че неискаше да яде пюре, а си искаше млякото. Вчера си хапна към 130 гр.пюре ама днеска нъцки
. Не е излизал горкия незнам вече от кога, нали си е още болничък и ме е страх да не го простуда и да задълбочим пак всичко. Днеска му е последната доза антибиотик ама май е същото положение. Утре ще го закарам да му слушат гърдите, че снощи пак нещо лошо ми дишаше 

, но нали следващия път няма да пробваш с парченце шоколад
!!)
?
.
.
Дали пък не сте хукнали вси4ки по разходки щом видяхте слънцето
.Дари сега се събуди и след малко ще й давам каша( с добавено пюре от кайсии 
.Имам и ябълкова безмле4на на Милупа , та се 4удя с нея
.Също така да ви питам за колко време изразходвате една кутия каша и за какви порции.ЩЕ ми се да има разнообразие( и за това слагам плодови пюрета на този етап,но не ми се струва уда4но във всеки тип каша да добавям..).И пак да питам: НЯкой ползвал ли е МЛЕЧАН каша- ориз и царевица на Фризокрем?.НЯкакви отзиви за нея? МИсля царевица да въведа скоро( имам и едно пюре картоф и царевица) и се 4уда с него или с кашата е по-добре?
), но този път повярвах на НЕСТЛЕ, защото само тяхната схема е от 6 месеца нагоре, а Лора все пак е вече на 7 месеца. Въпреки, че е с плодове пак я разреждам с плодово пюре. Правя малко странна доза - 100 мл АМ и каша да се сгъсти. И като добавя 70-80 мл пюре и става предостатъчно.
Това за рожковите не го знаех
( а уж 4етох).Целта ми беше да въведа ориза, 4е да й правя пюрета и на оризова основа( не само картоф).А 4истия ориз нещо не ми се понрави.И аз имам Неслте с 3 плода
,сок -портокал...., и едни супи4ки има- морков и тиква и мисля тия дни да ги пробвам( само се 4удя как да й ги давам с лъжица
).Ина4е - що се отнася до разнообразието- дадохй пак от френските зелен фасул- ами - страхотно е пюрето
.ИМа и някакво - артишок( ама аз не знам какво е
- пише след 4 месец- пак на Нестле).И още един въпрос( последен

.
.Надявам се никой не е решила да дава пюре от броколи в смисъла като пюре от моркови.Броколите са нетрадиционни за нашата кухня,но ние ядем зеле,в което се съдържат един куп полезни вещества.Това зеле във вида,в който го ядем е много тежко и трудно смилаемо за бебета,та броколите са еквивалента на въпросното зеле и от тях бебетата си набавят съответните полезни вещества.Прасковите и кайсиите,според мен са вече безопасни,защото са обезмъхени 

Отивам да си храня детето,до после
В моите постове скрити послания няма 

Бъди до него, прегръщай го много....Много е трудно и говорете много...Така е по-лесно

, айде ще взема да свърша нещо из къщата 

.Да бяха от Таджикистан например, да се усъмня
, а то от Франция- в центъра на Европата.И там знаят за Световната педиатри4на асоцияция и новостите по темата.АМа - карай
$е и пове4е може. Май и ти си ги нау4ила като аз моите
.Я се успокой и си търси жена.Аз едно разбрах- правя си плановете така, 4е все едно съм сама( то си е и така де). Не искам да завися от никой 
.Дари дремна отново по никое време, та по този повод отско4ихме до парка за едно кръг4е- да поспят още малко децата.Оба4е се скри слънцето и бързо се прибрахме. Ох- много ме е страх да не я простудя
.Сега съм вклю4ила пе4ка, а аз самата си размръзявам ръцете с писане