Любители на котки - Тема 190

• 35 680
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
И тримата мъже вкъщи не забелязват, че е мръсна и не прилича на себе си!

Те мъжете добре си живеят, никога нищо не забелязват Simple Smile Аз имам двама, все не са видяли и не са разбрали!

# 91
Ха ха, така е, да. Гледам малкият син държи котка и тъкмо опулих поглед, каква е пък тая черна котка?! И в следващия момент зацепвам, че това е Мишето. Веднага я взех от ръцете му и помолих големия да дойде да ми помага, че нали се бях подготвила за дране и вой. ММ чу и ме пита какво ще правя. Отговарям му: Не виждаш ли каква е и я тикам под носа му, а той - не, какво й е? Joy Joy

# 92
# 93
# 94
Ейми е на село и се радва на честта да стои вкъщи до печката. Бабата ще запознава поетапно Ейми с бандата.
Писана е яла, пила водичка, сега опознава средата и вече се е поотпуснала, даже меси върху бабата ❤️
Вече съм говорила с ветеринар в най-близкото градче и много скоро Ейми ще получи първата си ваксина и кастрация като му дойде времето!
Несъмнено, Ейми ще бъде гледано коте, дори само, защото е на внучето Simple Smile
А аз днес като се прибрах заварих изненада на леглото, Кити е повърна.а. Наблюдавам я, че е с апетит и игрива, надявам се да не е нещо притеснително.

# 95
Момичета, днес заведох Коки отново на лекар. Направиха му тест за ФИП и се оказа положителен😢. Обясниха ми какво може да се очаква и не ми дадоха никакви надежди. Сега го оставих там за системи, докато решим какво да правим

# 96
Момичета, днес заведох Коки отново на лекар. Направиха му тест за ФИП и се оказа положителен😢. Обясниха ми какво може да се очаква и не ми дадоха никакви надежди. Сега го оставих там за системи, докато решим какво да правим
.
Роси, пиши на Amy_nka, тя лекуваше котета с ФИП. Не хо отписвай предварително! 🍀👍

# 97
Не се отказвай, моята Дара в началото на април беше диагностицирана с Фип, три месеца лечение, три месеца след това наблюдение дали няма да направи релапс, към днешна дата е здрава и ще посрещаме първата си Коледа заедно. Има и група във фейсбук - flip warriors Bulgaria. Там ще получиш много информация и помощ. Всъщност само чрез тест ли решиха, че има фип? Кръвни и биохимия пуснаха ли? Не е рядко срещано вече като не могат да разберат какво му има на котето да му пльоснат един фип. 
Дара и Фъстъчето (вече Тюленка😂)

# 98
# 99
Направиха му кръвен тест и биохимия(не разбирам какво точно значи).
Лекарката ми каза, че около 3000 лв. излизало цялото лечение за 3 месеца и пак е много голям процента на тези дето не оцеляват.
Каза, че и очето, което му помътня било признак, но никой друг лекар преди това не се сети за това.

# 100
Направиха му кръвен тест и биохимия(не разбирам какво точно значи).
Лекарката ми каза, че около 3000 лв. излизало цялото лечение за 3 месеца и пак е много голям процента на тези дето не оцеляват.
Каза, че и очето, което му помътня било признак, но никой друг лекар преди това не се сети за това.
Около 77% го дават като процент оздравели, не е малко. Да, около 3200 ми струваше като Дара тежеше 3.400 като започнахме лечението, зависи от теглото на котето и формата на фип. Съветвам те, ако имаш фейсбук, да влезеш в групата за фип, най-малкото ще ти дадат повече информация.
Аз много се бях изплашила отначало, но има хора, които са излекували доста животни и ми помогнаха с информация, изчисление на доза...

# 101
Ще потърся тази група. Коки тежи около 2.500 кг. Много отслабна.

# 102
Ще потърся тази група. Коки тежи около 2.500 кг. Много отслабна.
Миличкият той, много е гадно така като са болни и нищо не могат да ти кажат☹️
Ако искаш мога да ти я пратя на лично съобщение или да ми дадеш профил директно да те поканя.

# 103
Да, моля те да ме поканиш! Писах ти лично

# 104
Поставят едни инжекции за фип, но хич не е евтино. Моя приятелка излекува едно котенце, мисля че спомена около 1000 лв. на месец, близо шест месеца го лекува. Не всеки може да си го позволи Sad

Общи условия

Активация на акаунт