Мазане на бебето със свинска мас

• 54 970
  • 126
  •   1
Отговори
# 15
Защото всички токсини,които е приемало прасето с храната или разни лекарства,се отлагат в маста.И като се ползва за мазане всичките боклуци отиват в кожата на бебчо.Освен това гадно запушва порите.

подкрепям Peace

# 16
  • София
Аз като химик (ама, че съм фукла hahaha) ще обясня причината. Понеже маста се претопява, се отделят канцерогенни вещества при самият процес на претапяне. Те преминават през кожата на бебето и е много вредно. Предизвикват алергии и т.н.

Да,съгласна съм с това мнение  Peace Ако може да добавя,че понеже е животински продукт  , може да предизвика алергия.

# 17
  • София
Мазах голямата си дъщеря с мас , защото така каза свекърва ми и аз като неопитна и не сигурна неможах да се възпротивя.И сега съжалявам горещо защото виждам колко запушени пори има по тялото и лицето.Всеки път се притеснявам ,че когато влезе в пубертета тези пори ще и изиграят лоша шега  Cry Cry Cry
Затова сега с бебка твърдо се възпротивих и се мажем само с бебешки лосиони Peace

# 18
  • София
Защото запушва порите. Аз до 3-4 месец мажех сина ми с преварен зехтин и бях много доволна.

# 19
аз сущо мазах със преварен зехтин но с мас никога даваха ми идеи че  даже и педито-ужас. но не ги послушах,освен че запушва порите и предизвиква алергии,мойе да доведе до прегряване на малкото човече абе пълна дивотия мамите които са мазали с нея са имали късмет че децата са го понесли.чао

# 20
  • вече в собствен дом

Луси и до сега я мажа само с мас. Роди се с изключително суха кожа, и нищо друго не можа да й помогне.

Момичета, не приемайте толкова трагично мазането с мас!
И при нас беше така. Нищо друго не помогна. След 3-4 мазания с мас кожичката му стана направо супер. И до ден днешен си го мажа с мас. Тя го загрява сега през зимата.Мисля да продължа така до пролетта. След това ще му купя бебешки лосион за след баня. Peace

# 21
Аз съм мазана с мас ,но едно време не е имало друго.Но сега в 21 век ми звучи  доста първобитно при наличието на такъв асортимент от бебешка козметика. Мажа дъщеря си с Мустела и с Бюпхен .Доволна съм, нейната кожа е мн. суха.

# 22
аз съм против мазането с мас на цялото тяло. ползвам я много рядко когато се появява зачервяване в областа на ануса. само маста помага в този случай

# 23
Здравейте момичета,

Първо искам да кажа, че съм в 23 г.с. на първата си бременност, т.е. нямам опит с отглеждането на деца, но искам само да поделя, че част от казаното тук звучи хммммм ................. страшничко ии малко доста остаряло. Свинска мас не е ли малко прекалено. Имам приателки, които ползват мустела и са много доволни. Надявам се да не обидя никого, но не бих посегнала към свинска мас, особено за детето си дай Боже.

Успех 

# 24
 Laughing Е, хора вие мажете ли бебето със мас. Защото на времето нас нашите майки са ни мазали с мас. newsm78
   Какво ще кажете по този въпрос?

# 25
  • София
Тц.

# 26
  • Откъм Варната
Мажа го добре навсякъде с дебел слой свинска мас и после леко запържвам на силен огън  Mr. Green

# 27
баба му го маже от скоро но ще е за малко.Как да и обясня че живеем в 21 век за това я оставих да се чувства полезна със знанията си  Peace

# 28
Не. Naughty
На пазара има такова изобилие от бебешка и детска козметика.

# 29
  • Велико Търново
Да и след това запичам във фурната!Сеир ли ти се гледа newsm78

Общи условия

Активация на акаунт