Мазане на бебето със свинска мас

• 54 974
  • 126
  •   1
Отговори
# 30
Ами да мажа я когато е настинала и действа много добре  Peace, а като бебе от време на време но повече с детска козметика. Като се каже мас, да не мислите че е такава за пържене  Naughty трябва да е преработена- ние и казваме къпана  Peace

# 31
Хора, пускайте търсачка отвреме на време, тая тема просто за хиляден път се обсъжда!

# 32
Майка те те е мазала със свинска мас защото не е имало кремове тогава. Направи услуга на детето и се разходи до аптеката.

# 33
Омазнявам с бебшко олио

# 34
Никога не съм си мазала детето със свинска мас. Мен лично ме предупреди медицинска сестра да не го правя, защото можело да доведе до алергии. Съгласна съм, че нас са ни мазали с мас, но нищо не е вече такова каквото е било преди 20 години. Използвах бебешка козметика.

# 35
никога Naughty

# 36
# 37
Мажа я,защото се обрина от всички възможни видове козметика-почна да се обрива първо от Бюбхен-невероятната фирма.

# 38
Не. Naughty
На пазара има такова изобилие от бебешка и детска козметика.
Съгласна съм Peace

# 39
да.Моя син го мажа от самото начало със мас.Но трябва да е преварена

# 40
  • Габрово
Не съм и никога няма да го намажа със свинска мас,при сегашното наличие на каква ли не козметика. NaughtyВсе пак живеем в 21 век. Peace

# 41
Не. Naughty
На пазара има такова изобилие от бебешка и детска козметика.

# 42
................. Бюбхен-невероятната фирма.

а, защо не провери и за други фирми Wink

# 43
# 44
Не прочети ли какво написах-всички фирми-а почна с Бюбхен.
mavi бе и аз си мислех така и забранявах на всички да говорят за мас въобще-ма се принудих.

Общи условия

Активация на акаунт