Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 82

• 30 150
  • 770
  •   1
Отговори
# 210
И аз работя с деца излязох някъде към 14 или16 гс не помня точно там някъде, пуснах си останалия платен отпуск, после АГ ме праща на ЛКК всичко е формално,документи и си плащам.Проучи в твоя град...и познати които вече са минали,примерно.
180 годишен и 45 преди термин

# 211
Ще проуча как стоят нещата с болничния. Даже мисля да сменя Генеколога. От разград съм. Гледам да внимавам обаче няма кои друг да мъкне стоката. Работодателя ми взе още не знае тъй като първо мислим на родителите да кажем за коледа

Мило момиче, с най-топли чувства те съветвам да смениш гинеколога, но също така да кажеш и в най-скоро време на работодателя и да потърсите заедно решение кой да мъкне вместо теб. Първите три месеца плода е най-уязвим и сега много трябва да се пазиш! Имай предвид, че първите месеци са най-изтощителни също така. След третия месец може пак да ти дойде енергия и да поработиш, но сега съм сигурна, че едва се държиш на краката си. Така е в началото.
Но за това сега можеш да си смениш гинеколога - садист и да потърсиш нормален човек, който нормално да те съпътства по време на това хубаво преживяване 🥰
Пази се и успех до финала ❤

# 212
Работодателят е длъжен да ти осигури безопасна работна среда. Това дали има или няма кой да мъкне стока си е негов проблем. Ако трябва ще си назначи. Също трябва да те освободи от нощен труд ако имате такъв. А ти за да се случи това просто трябва да го информираш. Това е редовния ред.

# 213
Здравейте и от мен, от 3 дена имам положителни тестове. Днес е първи ден закъснение. Днес ми прави впечатление, че тестовете са с по - бледи черти от вчера и онзи ден. Какво мислите по този въпрос ? Чудя се дали да не пусна кръвен утре и в други ден.

# 214
Нини, ама го уведоми по надеждния ред! Не устно пред магазина в обикновен разговор. Задължително писмено + амбулаторен лист, установяващ бременност. На лаф закон не те пази, да знаеш.

# 215
Благодаря на всички за съветите много съм ви благодарна❤️. Има неща с които не съм запозната и благодаря на всички ще ставам мама за първи път. Ще потърся добър генеколог и ще внимавам повече,а работодателя ще го уведомя писмено за по сигурно ❤️. Надявам се всичко да е наред с бебето и да се роди живо и здраво Благодаря ви

# 216
Здравейте,нормално ли е по време на бременност левкоцитите да са завишени?

# 217

Здравейте!Преди 2 дни разбрах , че съм бременна.Днес е и датата ми за цикъл , та съответно се води 4 г.с.
Имам въпрос , който е по-запознат да се изкаже.Този прогестерон как ви се вижда?
Не приемам допълнително , но предишната ми бременност приемах , тъй като беше асистирана, а и беше двуплодна.
АГ каза , че е добре и да не пия нищо за сега , но все пак се притеснявам.

# 218
Здравейте,нормално ли е по време на бременност левкоцитите да са завишени?
Да,при бременност референтните стойности са до 16.

# 219

Здравейте!Преди 2 дни разбрах , че съм бременна.Днес е и датата ми за цикъл , та съответно се води 4 г.с.
Имам въпрос , който е по-запознат да се изкаже.Този прогестерон как ви се вижда?
Не приемам допълнително , но предишната ми бременност приемах , тъй като беше асистирана, а и беше двуплодна.
АГ каза , че е добре и да не пия нищо за сега , но все пак се притеснявам.

Трябва да има референтни стойности за 1,2 и 3-ти триместър. Мисля, че този прогестерон е ок за начална бременност.

# 220
Момичета, кой лекар бихте ми препоръчали за Надежда в София ?

# 221
За болница Надежда , ако ставя въпрос , доктор Камелия Павлова-Масларова.Истински ангел!Предишната бременност бях при нея , сега пак ще сън при нея.Уникален специалист и човек!

# 222
  • София
За болница Надежда , ако ставя въпрос , доктор Камелия Павлова-Масларова.Истински ангел!Предишната бременност бях при нея , сега пак ще сън при нея.Уникален специалист и човек!
И аз съм много доволна от д-р Масларова.Наистина е слънце!

# 223
  • На изток от Ада
За Павлова нямало часове...

# 224
  • София
За Павлова нямало часове...
Насе, то само за Стоянова и Белкин има винаги часове.Защо ли?
И сами може да си отговорите ....
  Обадете се и питайте кога им се отваря графика и дебнете тогава, така става записването, иначе е на късмет.

Общи условия

Активация на акаунт