Кей-поп не е просто музика - 2

• 23 305
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро от слънчева София за такива ранобудници, като мен  плюс Animal Cat2са някъде около мен
Обяснението
Bang Bang Con The Live (stylized as BANG BANG CON THE LIVE; 방방콘 The Live) was a pay-per-view streaming concert by BTS. This concert was streamed on June 14, 2020.

# 421
Дани, добре дошла и от слънчева Варна 🙂 Юни месец си идва както си трябва .

За онлайн-концерта повторение ли ще е 🤔, или нещо са записали предварително ,ама то колко предварително да е, трябва от преди две години почти .

За RM - определено не е моето този албум, но пък чета  възторжени отзиви на не- бтс-феновече, обикновени фенове на рапа.

# 422
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ооо, Дани HugHug, добре дошла и от горещата част на Тракия. При нас все си е най-горещо в прогнозите за времето, дори и зимата.

За онлайн концерта, на картинното съобщение датата е 8 юни. Може на 14 да го излъчват отново. Или на осми да пуснат някаква част фрий, колкото да ни зарибят. А на 14 да си е целият, платеният. Предполагам ще е нещо старо с вмъкнати в него нови изпълнения. Примерно песни от индивидуалните им албуми, всичко вероятно записано преди казармата. А защо не и нещо с остриганите глави да видим.

Аз също не се спогодих с новия албум на RM. Предпочитам песните да мога да ги затананикам. С тези не става. Е, има две, които мога да ги слушам, но останалото не ми харесва. Не ми харесва и твърде многото псуване, хъшлашкия език ... Може би точно затова феновете на рапа пък харесват албума. Сигурно откриват някаква смисленост, която на мен ми убягва. На моменти се чудя какво точно иска да каже RM, от какво толкова е разгневен и кой (коя Wink) толкова му разкървави душата, че да лее текстове като сърдит на всичко тийнейджър. Английският ми е слаб, а и не знам къде да намеря текстовете му, че да разбера какво точно пее. Ако някоя от вас знае, да каже или да даде линк.

# 423
Профи - пишеш заглавието на песента и lyrics и търсиш.
Пример https://www.google.com/search?client=opera&q=RM+nuts+lycris&sour … ie=UTF-8&oe=UTF-8

Но гугъл преводача ще ти го преведе малко нескопосано, но общо взето ще видиш смисъла Smiley
Права си за неговият албум, и този албум  е за по-знаещи английски и любители на рапа. И аз не си падам по рапа, макар че имам някои парчета които много харесвам. И за мен това не е това ,което търся Smile
Да разгадаем загадката загадка

Скрит текст:
Очертава се работна седмица в софийския офис и ако има желаещи за по питие/ кафе или нещо друго да свирка на ЛС. Много бих се радвала да видя кой се крие зад никовете SmileySmirk

Последна редакция: сб, 01 юни 2024, 10:02 от Danifin1

# 424
Даниии Joy, то нескопосан превод си имам да ми върви като субтитри в Ютюб.
Търсех някой да го е превел смислено цялото на английски. Нататък щях да се оправя долу-горе, а и имам четирима работещи на английски, щяха да ми помогнат.
Скрит текст:
По магистралата съм на час от теб, но не съм шофьор. Иначе бих дошла за по кафе, макар да знам, че съм от типа "скучни на маса". Все щеше да ме изтърпиш половин/един час. Joy
А за загадката ще видим дали аз или руснаците са по-точни в предвижданията си. Wink

# 425
От това ,което чух нищо не си изпуснала Satisfied  Даже на мен на места ми е абсолютно безсмислено, може и да има, но аз нещо не мога да го уловя SatisfiedSatisfied
Няма проблем, но ако се решиш ,тук съм до петък.

# 426
Аз реших, че текстовете са безсмислени заради автоматичния превод в Ютюб, но щом и ти не можеш да хванеш нишката, значи просто са си такива. Joy
Гъст ми е работният график за цялата седмица, така че няма как да дойда, даже да се прежаля и на влак да се метна. Но си сипвам едно кафе и виртуално се присъединявам към теб. Галенето на двете котки, които се мотаят в краката, много ще върви с това изпълнение. HeartHeart

# 427
Дани и аз съм далечко от София. Дъщерята сега е в сесия и ми е забранила да И ходя на свиждане и не се очертава ходене...

# 428
  2024 FESTA In-person Event with BTS Jin 2024.06.01

https://www.youtube.com/watch?v=vaVyg0jp2GE

K-POP 4th Gen. Music Artist Group  

https://www.youtube.com/watch?v=DiHUEWBRQEI
Нещо от тези нови неща ,нищо не може да ме грабне и да ми остане в главата Thinking
Виж Work на Ateez e запомнящо се и веднага беше добавено в плейлиста. Такива неща искам

Последна редакция: нд, 02 юни 2024, 06:46 от Danifin1

# 429

"Първата сесия (Meet-and-Greet with Jin) е време за леки прегръдки с Jin по заявка от артиста и се очаква да продължи около три часа.
- Ако спечелите от томболата, но не желаете прегръдка, можете да я замените с ръкостискане."  - ама как няма да желаете прегръдка с Джин 😳😂

# 430
Ари, то това е опция за мъже фенове. Wink Joy

Дани, що така? Аз Дежа вю на ТХТ много я харесах още като излезе. Въртяла съм си я много пъти. А днес от твоите предложения си харесах Fatal Trouble на ENHYPEN и като музика, и като хореография. Кокошата песен на Ateez я харесах още вчера.

От вчерашната загадка едното вече съм го познала. bowuu Споменах, че Джин може да излезе по-рано от казармата, ей го, срещата на живо ще е с него. Жалко, че няма да са всичките 7 накуп.
Днес още постер не съм видяла, но пост имаме Joy - обявиха опциите за срещата с Джин.

# 431
Профи ,защото в последно време искам нещо по-ритмично. Ако е и по-твъдо ,просто супер. Sweat Smile Става  и да са без много смисъл Sweat SmileSatisfiedJoy Работа ми е много динамична, може би заради това  LaughingSweat SmileStuck Out Tongue Closed Eyes

# 432
ВИ и хореографката Бада-Ли тези дни са пуснали кратки видеоклипове от скорошна тяхна денс практика в сградата на HYBE. Масово коментарите са как личи колко е наедрял ВИ в армията. Има и снимка, ВИ е най вляво.Stuck Out Tongue Winking Eye

Сега - https://www.instagram.com/badalee__/reel/C7g5Cc_pt9F/?hl=en
https://x.com/dalbitbangtan/status/1795450622856011982
За сравнение - преди - https://www.tiktok.com/@bada.lee_/video/7278277244211006725?lang=en

В тази връзка да кажа, че в едно от видеата на Дани с Шайнитата, няма как да не впечатли каква физика е направил и Мин-Хо, който в Хуаранг беше като щиглец.

# 433
Много е заякнал Ви, много 👌👍

Изглежда на 7 ще има песен на Джей Кей

# 434
Ари Hug
Тук съм объркала датата и съм се надявала на повече от една песен. Laughing
Не знам защо съм написала 6 юни, като такава дата в началната загадка няма, седми е.
Една, една! Няма да я върнем я! Че и на Куки. Вече потривам ръчички. smile3508

Общи условия

Активация на акаунт