Всичко за всички марки гел лакове - тема 53

• 32 687
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Karmilla, честита! Коя беше твоята лампа, дай снимка.

# 436
Аз поръчах тази лампа:
https://www.aliexpress.com/item/1005006069972959.html?spm=a2g0o. … 39.4dd61802wMRIRG
На снимката от моя телефон не знам колко си личи, но е красива поне и разположението на светодиодите е добро. Не разбрах, само дали дъното се маха, тъй като в офиса я огледах, а беше стегната и не ми се вдигаше много шум. У ддома ще я доразгледам като хората.

Снимката е леш, но довечера ще се опитам по-добре да я щракна работеща и отвътре разположението ще пробвам да снимам.

# 437
Кармила, а ти на каква цена я взе? Чакам отзив и аз. Blush

# 438
Браво, изглежда много добре, цената също ми изглежда добра като за лампа на батерия.

# 439
  • Шумен
Готова съм с моя маникюр 🙂 на снимката седи синьо,но на живо е между сиво-зелено-синьо 😅

# 440
За 27 евро беше, но цената ми се стори добра на фона на другите на батерия. Преди време мисля Есмеералда я беше шернала ърли бърд за около 22 евро, но в случая не ми се чакаха промоции, а разликата ми се стори минимална и директно я ппоръчах. На 18ти вечерта я поръчах и вчера получих смс, че е в експрес1, което предвид натоварването на доставчиците по празниците е супер. Иначе ддойде и в супер състояние, а диспея ако изглежда надраскан, то това е защитното фолио, което още не съм махнала.
Мимчето7, супер се е получило и цветовото съчетание много ми харесва!

# 441
Може ли мнение за тази пила?

# 442
Дорисува ми се днеска Simple Smile Това са водни бои.

Направих и макро снимка, но като я кача пак се размиват сетлосенките.

# 443
Няма кас да имаме мнение, предвид че пилата е нова и от онзи ден доори и съфорумка да я е поръчала още не е пристигнала. Според мен пилата е с много добри параметри а цената и е още по-добра и определено на такава цена няма да намериш из бг сайтовете. Не пречи да я вземеш и ако не ти допадне винаги можеш да я продадеш, но мен ме съмнява да не става и да искаш да я махнеш. Ти сега с квава пила с

# 444
Дорисува ми се днеска Simple Smile Това са водни бои.

Направих и макро снимка, но като я кача пак се размиват сетлосенките.
УАУ!!!!!

# 445
Pipence, разкошно е! Голям талант имаш, адмирации от мен!  Heart Eyes

# 446

Пилата буквално се предлага в Али от онзи ден, когато и споделих линка с офертата. Мнение може да очакваш след около месец, когато поръчалите я тестват, но тогава и цената й ще е двойна.
Като характеристики иначе е супер, ръкохватката изглежда удобна (имам от този тип) и продавачът е доверен. Това може да се каже на първо четене.

# 447
pipense това е нереално, часовникарска прецизност, Браво.        Esmeralda23 Благодаря , май ще рискувам и като дойде ще докладвам . Karmilla Благодарство

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 18:04 от Krilata

# 448
Благодаря, момичета! Това е на дясната ръка.
Вчера като свалях и всички нокти имаха отлепяне за първи път, толкова се изнервих, толкова много време ми отне, че накрая нето форма, нито- нищо не е както трябва. Много кусури. При пълното сваляне, определено си отиде и горния слой на ноктите Sad   Нямах време да ги оправям и оставих за днеска, но днеска ме обзе муза и реших на нехубавите форми да рисувам. Реално с акварелни бои се рисува много по-лесно, отколкото с гел лак. Пробвайте!
Да се включа с фиксирането на 10 секунди - на мен ми се набръчква лака. Пак пека нокът по нокът- но за пълното време за изпичане.
Мимчето 7,  много добре ти се е получило!

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 19:36 от pipence

# 449
  • Шумен
Уау Pipence!Нямам думи 😍 Красота 🫶🏻

Общи условия

Активация на акаунт