Всичко за всички марки гел лакове - тема 53

• 32 686
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
Karmilla извинявай, чак сега имах време да прочета на спокойствие всичко и видях въпроса ти. В момента съм със сивата, която доста момичета харесват, аз също съм много доволна от нея.

# 451
Да, аз ца това попитах - да знам каква е базата за сравнение, защото сивата е много хубава пила. За спрямо нея не мога да преценя как ще е, но определено за тези пари пилатя е супер, а и си мисля, че ще е доста добре. Ако я поръчаш ще ми е интересно дарчуя сравнение.

# 452
Здравейте момичета! Показвам един маникюр, в който се влюбих! Използвах на CND Dark Lava, много як цвят, патладжанен, седефен, много хваща окото. А базата и топа са на Gel It, много трайни и хубави, лесно се свалят, базата е много гъста и може да се ползва дори на 2 пласта за изравняване, залепване на счупени нокти и т.н. топ лакът също е гъст и придава дълбочина на цвета някак. Много съм доволна!

# 453
Море, страхотен маникюр. Барво!
Продуктите на Gel It само със сертификат ли се купуват?

Може ли да споделиш коя база и топ си използвала?
Предстои ми да вземам още една база, а може и топ.

# 454
За пръв път ми се случва лака ми да пожълтява на ноктите с всеки изминал ден.. Едва търпя да го махна в събота и да си сложа sunone и да спра с тия лакови простотии с незнайни за мен марки. Не искам да показвам, обаче нито цвят има, нито блясък, нито плътност.. нищо..

# 455
Случайно да си била повече на слънце, нищо че е зима?
Коя марка си ползвала?

# 456
Здрасти, пак. Говорих с еленаарт, тоест писах им на сайта, и се оказа,че самия топ бил дефектен и ми изпратиха нов.
И това не са балони а гранули

# 457
Случайно да си била повече на слънце, нищо че е зима?
Коя марка си ползвала?
Лятото съм била много повече, а сега навън съм само с ръкавици. Ползвах sensationail. Преди няколко седмици ползвах пак тази марка, но друг модел лак така да го кажа, пак не ми хареса, ама чак не пожълтя както сега. Все едно съм трила пигмента с гумичка и е избеляло розовото и станало жълто. Базата отдолу и топа отгоре са си същите.. имам и още един лак на тази марка, който ще хвърля в кофата без да пробвам.
П. С. Подозирам, че се дължи на много тънко нанесената база. Преди нанасях с лаковата четка и седеше по-дебело. Сега нансям с много малка и прецизна четка, следователно по-малко количество...

# 458
Вчера си подобрих личния рекорд за правене на маникюр Joy Вече е 1 час и 20 минути за сваляне, оформяне, кутикули, изравняване с база и топ.
Маникюрът е супер изчистен, защото нито имах време, нито желание да се занимавам.

Пробвах и новата акумулаторна лампа, супер е. Изпича добре, не пари на ръцете, доволна съм. Единственото, което не ми харесва, е че няма диоди отстрани в самото дъно, където е батерията, но пък вътре в нея си има индикатор до къде да слагаш ръката, за да те пекат добре лампичките, които са на тавана.

# 459
Вчера си подобрих личния рекорд за правене на маникюр Joy Вече е 1 час и 20 минути за сваляне, оформяне, кутикули, изравняване с база и топ.
Маникюрът е супер изчистен, защото нито имах време, нито желание да се занимавам.

Пробвах и новата акумулаторна лампа, супер е. Изпича добре, не пари на ръцете, доволна съм. Единственото, което не ми харесва, е че няма диоди отстрани в самото дъно, където е батерията, но пък вътре в нея си има индикатор до къде да слагаш ръката, за да те пекат добре лампичките, които са на тавана.
И твоята лампа ли е като на Кармила новата?

# 460
Есмералда, много е красива базата!
И аз вчера приключих за 2 часа със всичко, но за мен това е бързо Simple Smile
И аз съм само с база, но не мога да ѝ хвана частичките блясък на снимката.

Слагам още една снимка, за да ви покажа как ми се изтри пигмента по ръбчетата за две седмици. Следващия път ще пробвам техниката с бонд над пигмента.
И друго - много ми се затъпяват ръбчетата на формата Sad Дали ако сложа гел ще е по-добре?

# 461
Не, но е подобна. Ето тази е моята.

https://a.aliexpress.com/_ExRKB7f

Prime, благодаря ти. И за мен 2 часа е бързо, обикновено се мотая много повече! Да, квардат, балерина и тн по-ръбести форми е по-добре да се правят с гел или полигел, именно защото държи по-добре формата.

# 462
esmeralda23, какъв е този разкош по ноктите ти??? Страхоотен е и ми останаха очите!
mountain_crystal, обикновено точно така се случва на някои лаокове на силно слънце и много често дами са ни писали лятно време със сходен проблем и се оказва, че точно са били на плаж и море като е станало така. Но сега е зима и малко не мога да си обясня как така, но няма логика да е от базата под покритието, а по-скоро от топ лакаи самият лак.  Реално така става от фотоинициаторите, които с времето сменят цвета. Ще намеря хубаво обясненоо от Невена и ще го шерна.

# 463
Благодаря ти, Кармилла! Комбото е перлена млечна база на PNB и флаш топ на FOX.

# 464
Супер изглежда!
Снощи бях много скапана и нищо не съм тествала.Направих само едно кардио след работа, изкъпах се и умрях, че не спя тия дни. Надявам се довечера да имам възможност да видя как работи.
Prime, а база сложи ли след пигмента и преди топа? Относно формата и с гел и акригел ъглите стават от остри на меки с времето, но може би по-малко. И при мен леко се затъпяват, но не чак толкова. Ти само по база и ест. нокът ли си? Аз процедирам така правя с твърд материал ноктите на някакво време без значение дали е с цветно, което ще е само така или с цвят горе и пиля от долу ест. нокът да не се завърта, на следващо лакиране при сваляне оставам от твърдия материал в свободния кра, ако няма отлепване разбира се и после си решавам дали да е каучукова база, пак твърдо с цвят без цвят - абе каквото ми е кеф. И така да два маникюра си позволявам и каучукова база без да подновявам твърдия материал и после пак на 3ти път се правя така и прилично се държи. Ако много те дразни можеш междинно да запилиш между маникюрите за по-изявена форма, правила съм го и не се е отразявало на качеството маникюр оот към отслояване. След малко ще прикача снимка на маникюр на 2 седмици да се види колко се е изтъпил. Забелязвам и при мен и при теб най-забележимо е и най-много се отразява на средния пръст.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт