Всичко за всички марки гел лакове - тема 53

• 32 637
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Тръгнах от една ел.пила, а вече колко неща набелязах.
Добре, щом тези капчици не са хубави, кои би препоръчала? Аз дори и само да надигам с капчицата, нямам хубава ножичка да режа, пробвала съм с клещи, но ми е трудно. Сега ако споделите и ножичка, златни ще сте.

Един страничен въпрос, но защо когато отворя линка ми дава 0.90 стотинки, а като ги добавя в количката 7лв, същото и в прахоуловителя, пишеше 30, в количката 45лв.

# 601
Вече бях писала - аз лично ползвам комплект 10pcs-H19 на трети ред предполседен артикул се пада(дебеличка капка е с червена насечка). За кое така ти се получава в количката? Аз да кажа - има различни продукти понякога и обикновено дават цената на най-ниския, а другите трябва да разцъкаш кое колко струва като цъкваш на картинките на артикула отстрани. Друг вариант е да има шипинг, но пилите, които аз съм споделила са с безплатен, както и прахоуловителя от Есмералда. И като поръчваш гледай да си нацъкаш опция EU кабел, да не трябва да купуваш после адаптор. Или ако е бил erly bird и са свършили първоначалните бройки да се е вдигнала цената - понякога така става.

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 14:50 от karmilla

# 602
Значи продълговата капчица, аз не знам защо бях останала с впечатление, че тези по-малките се ползват.

И аз съм го забелязала това, че дават цената на най-ниския продукт и проверявам преди това, дава ми по-висока цена за различните цветове, но когато ги добавя в количката се покачва още

# 603
Поръчай ги отделно, защото през choice прави грижа! Сложи първо само едното в количката и виж как е. И на мен така сега ми се получи, но разцъках и цената се оправи, а имах едни стикери в количката, кито явно през choice им се вдига цената, ако не са 3 продуткти. Не знам направи ми грижа и на мен и после разцъках стикерите да се махат и се оправи. Или ги махни и сложи пак в количката самите продукти и провери пак. При мен така се оправи като разцъках всичко и махах и добавях, не че е поръчам.

# 604
Искаш да кажеш да не ги правя в една поръчка, а в три отделни ли? Пише ми, че имам welcome deal, но само за един продукт. Така че дори и да поръчам прахоуловителя в отделна поръчка, този welcome deal не би трябвало да важи отново.

# 605
Дава ти цените така, защото имаш купон за новорегистриран потребител (няколко евро намаление), който се използва само за първия продукт обаче. И докато не го използваш, ти показва продуктите с намалената с него цена. Гледай цената в количката, тя е реалната. Намаление ще имаш само на първата поръчка.

# 606
Не знам каакъв е точно случая, но и при мен така се получи. Разкарах прагоуловителя от количката, сложих го пак и се оправи вече. При мен изписва choice и с това го навързах, защото там е да избереш 3 продукта на по-ниска от стандартата цена и ако нямаш 3ти се вдига или да  ти дава да поръчаш. Но тук така го навръзвам по моите си мисли, а дали е така не мога да съм убедена. За пръв път ми се случва така да ми се смени цената от нищото, а не защото съм се забляла и не съм видяля, че има някаква платена доставка.

# 607
Вече се настроих, че си ги поръчвам и въпреки че се вдигнаха цените, какво да ги правя, ще ги взема, хаха. Пила, прахоуловител, две фрези и една ножичка, която е с добри ревюта. Споделям линк само за нея, че другите линкове ги има назад в темата.
https://www.aliexpress.com/item/1005004547303276.html?spm=a2g0o. … r%7Cquery_from%3A

Благодаря много за помощта при избора. Сега ще се въоръжа с търпение и задължително ще пиша като дойдат и ги пробвам.

И за да не споделяте само вие полезни линкове:
Типсовете, които ползвам от Shein и съм доволна, имат голямо разнообразие от форми и дължини.
https://eur.shein.com/TransformYourNailswith120pcsLongSquareClea … w&rep=dir&ret=eur

Също и единствените пили, които ми харесват. Толкова много съм пробвала и от тези съм най-доволна за цената си.
https://eur.shein.com/10pcsGrayHalfMoonShapeNailFile100-180Grit- … w&rep=dir&ret=eur

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 15:46 от Anselma

# 608
  • Gorni Bogrov
Момичета,каква е разликата между безопасният накрайник,който Кармила е качила на предишната страница и този
https://a.aliexpress.com/_EIjFISh?

# 609
Да не си объркала линка, тази ножичка има само 3 ревюта.
За ножичка и клещи аз препоръчвам Сталекс, ненадминати са. Цената, разбира се, е доста по-висока.

# 610
И с вдигната цена пак ще ти струват всичко заедно колкото пилата от Елене, а да не говорим че и фрезите и четките са и за жълти стотинки от алибаба с голяма надценка и плеснато лого.  Следи си пилата и прахоуловителя, обикновено от този магазин при мен идват за около 2 седмици до офис на експрес1. Ще чакаме да напипеш отзив.
cecko05 , разликата е като за началото, че това има повече насечка или както там се нарича и другото този е безобразно едър за моя вкус, другият е по-дребен и фин, което за мен е удобно при повдигане и почистване. Разгледай сниките на ревютата и ще забележиш разликата в големината на главата. Онзи е тумбест и в края много дебел, на другия върха повече наподобява пламъците като е леко остър, за да отлепи кожата.

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 15:43 от karmilla

# 611
esmeralda23, наистина съм объркала, ще сложа правилния сега. За Сталекс не ми се рискува, първо да пробвам с някоя по-евтина и ако ми е удобно с ножичка, ще взема тогава Сталекс.

karmilla, оо, да, хем пила и прахоуловител си взех и пак са на по-ниска цена. Не знам какво се бях хвърлила на тази скъпа пила, хем знам, че масово са от али нещата с надценка, ама аз въобще нямам търпението да поръчвам от там.

# 612
  • Gorni Bogrov
Много благодаря!Аз имам този дето го шернах ,но сега ще си поръчам и твоят,само моля за мнение кои от двата?Ще търся и фреза за левичари, защото нямам такава(даже не знаех,че има).
Уж ви чета всеки ден ,нищо че не се включвам ,но тези неща съм ги проспала:flushed:

# 613
Този накрайник Съни го откри и сподели, аз имам от зъболекарският сайт почти същия. Моят е с късата глава. Pupiii беше писала, че и нейният е с къса глава и е доволна от него. Имаше и други поръчали го, но честно не казано не помня кой вариант имат. Разгледай им снимките и така може и да ти се изясни кой ще ти е по-удобен.
Аз забравих да питам твоят е този тип гъбка, нали? Че сега видях че има и някави други, но и те на снимките ми изглеждат по-едри и някак прекалено остри вече като разгледах снимките по ревютата.
Anselma, вече направиха много дотавски доста бързи. Много от нещата ми пристигат за около 2 дседмици, което е супер. Само разни дребни джиджавки по пощата ми се бавят повече. Но проследи поръчката, защото едни мои неща веднъж се загубиха някъде по трасето от продавач, от който съм поръчвала и е коректен и обикновено идват бързо. Дадох толеранс, но пак не пристигнаха и подадох зявка за рифънд и до няколко дни ми върнаха парите. Не се плаши при мен беше един единствен случай, но мятай по един поглед.

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 16:21 от karmilla

# 614
  • Gorni Bogrov
Този накрайник Съни го откри и сподели, аз имам от зъболекарският сайт почти същия. Моят е с късата глава. Pupiii беше писала, че и нейният е с къса глава и е доволна от него. Имаше и други поръчали го, но честно не казано не помня кой вариант имат. Разгледай им снимките и така може и да ти се изясни кой ще ти е по-удобен.
Аз забравих да питам твоят е този тип гъбка, нали? Че сега видях че има и някави други, но и те на снимките ми изглеждат по-едри и някак прекалено остри вече като разгледах снимките по ревютата.
Да.

Общи условия

Активация на акаунт