Всичко за всички марки гел лакове - тема 53

• 32 635
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
Днес ми дойдоха нещата от сайта на Полина и веднага се направих, че и без това ноктите вече бяха много дълги. Направих и мостри на останалите цветове, всички са на MY LAQ, само най-вдясно перлено синьото е на Коди.

Вие като нямате течност за лепкав слой с какво го махате? Пробвах със спирт, но се матира, после сложих на Sunone топа без лепкав, който по принцип си ми прави проблеми - слагам изключително старателно, а след печене виждам по краищата на нокътя матови участъци. Нямам идея на какво може да се дължи това, налага се няколко пъти да го нанеса, за да стане добре. Не вярвам да не се изпича, защото лампата е хубава, а и леко повдигам палците, за да няма пропуски. Или самият лак да не е ок - дайте акъли Simple Smile

# 616
Обикновено се матира, ако не е добре полимеризиран. Или когато минеш с обезмаслител веднага слен вадене на ноктите от лампата. Изчакай поне 30 сек, за да изстинат. Аз иначе ползвам Cleaner на Клареса, имам бутилка от полавин литър, добър е и не е скъп. Предпочитам го пред спирта.

# 617
  • софия
Дами, с известно неудобство искам да попитам какво е мнението за тези китайски полуизпечени лепенки(даже не знам как ги наричате), както и за съответните лампи,  с които се работи?
Моля да ми предложите алтернатива, ако смятате, че принципът работи, но евтинджосите   не са ОК.
 Извинявам се, че съм толкова боса по темата, та барабар Петко с мъжете и аз.Blush.. но не ми се обяснява защо и как престанах да ходя на маникюр, а в къщи се правя с обикновен лак и то не много фанатично...
Ще ви бъда благодарна.

# 618
Гаранция за алергия са тези лепенки от полуизпечен гел лак.

# 619
Имаше ревю на на една американска влогърка за нокти, че са scam, особено ако се очаква да са като удължители и да стоят твърди. За мен са пас.

# 620
  • София
Някой знае ли как се постига този ефект? Пише, че е аурора-ефект. Прилича ми на вградени части от миди или нещо подобно 🤔

# 621
  • Mostly in my mind
Поръчах си ей тези типсове с цел да слагам на счупени нокти.
Леле, колко са много, а има и огромни, които изобщо не ми пасват.
Исках да попитам, където е ограничението там трябва да попадне свободния край ли?  Надявам се до успея да оформя формата според моите нокти.

# 622
Лолита, аз режа до дъно и лепя, но не плътно, ами оставям 3-4см, които после запълвам с база. Иначе някои от по-големите, които не ми пасват ги хващам с пилата да станат моя размер и тях също си ги използвам.

# 623
  • Mostly in my mind
Благодаря. А как ги сваляш?
Гледах Елена с киснене. Всичко го прави с лекота,изглежда толкова лесно, но  на мен не ми се струва.

# 624
Поизпуснала бях малко темата.. гледам не съм сама в поръчките от Нейлмастер 😅 аз обаче се поолях, сефте 😁, както каза Есмералда, ако не се лъжа,- щях да поръчвам една база само и заради безплатната доставка..
та, в този ред на мисли, ако още някой се кани на светлоотразителните бази на Коди, а не си е поръчал, имам 07, 08 и още някой и друг цвят, с които мисля да се разделя, може да ми пише.

# 625
  • Mostly in my mind
Днес явно не ми е ден за нокти. Направих се. И сега топът стои някъде на чертички, някъде на точки. Сякаш не е добре нанесен. Случвало ли ви се е? На какво може се дължи? Да го махна ли и на ново да се правя ? Rolling Eyes

# 626
Благодаря. А как ги сваляш?
Гледах Елена с киснене. Всичко го прави с лекота,изглежда толкова лесно, но  на мен не ми се струва.

С киснене аз дори гел лака не успявам да си сваля, не знам как успява типсовете, но не съм и пробвала.

Не знам доколко е добра практика, но аз не ги свалям всеки път, примерно като ги сложа веднъж и за следващия лак изпилвам израстналото да се слее максимално с моя нокът и допълвам с база. Ако ще ги свалям напълно с ел. пилата.

# 627
  • Mostly in my mind
Аз покрай позеленения палец се притеснявам дали навсякъде ще се напълни и залепи добре, че да не стане подобен гаф.

# 628
Аз нямам никакви отслоявания с типсовете, така че стига да си залепиш добре, не би трябвало да има проблем.

# 629
Аз мисля, че по-рано писах, но явно не съм го публикувала.
Снощи най-накрая остана време и за мен и съм с нов маникюр. Ако не се разлепят типсовете, се каня този път да са само с поддръжка.
Иначе запилявам, после тампон с течност и увити във фолио. Така ги махах до сега. Имам два вида, като едните много лесно се махат. Този път и аз укрепих с база и ще видим резултата.
Има много забележки, но бях с адско главоболие, а и се правех посред нощ.

Имам следната питанка. Ако реша, така както съм лакирана, мога ли да скъся типса? Ще има ли последствия за трайността?

Общи условия

Активация на акаунт