Всичко за всички марки гел лакове - тема 53

• 32 633
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
  • Mostly in my mind
Много добре изглеждат. По цялата плочка ли са?
Аз няма да показвам моя нокЯт с типс, че профилът му стана ужасен! Joy И сега ме дразни, ама айде, за пръв път ми е. Blush

Ето другата ръка. С камуфлажна база на Коди, много красив цвят, жалко, че телефонът не направи кой знае каква снимка.  Минах, в крайна сметка, още слой с топ лак.

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 17:19 от Лолита

# 631
Момичета, който иска да гледа и да се учи, ето един уебинар за сложни нокти:
https://nonstopnails.com/webcuticula?utm_source=salebot&utm_medi … 7&sb_id=268224881
Тя доста време говори за нейния клуб и за платените курсове, но има и добро представяне на техники и използване на фрези, пила и т. н.

# 632
Днес явно не ми е ден за нокти. Направих се. И сега топът стои някъде на чертички, някъде на точки. Сякаш не е добре нанесен. Случвало ли ви се е? На какво може се дължи? Да го махна ли и на ново да се правя ? Rolling Eyes

Лолита, ако само топът ти е станал така предполагам, че е от тези топове дето искат да изтриеш лепкавия слой на лака преди да го нанесеш. Имах такъв проблем с топ на Камилфо, но от момичетата тук разбрах, че може това да е причината и наистина се оказаха прави.  Преди да положа топ вече изтривам лепкавия слой и топът стои перфектно гладък и лъскав докато не го свалиш.

# 633
  • Mostly in my mind
Благодаря за съвета.  Никога не съм трила лепкав слой на цвета досега. Следващия път ще го направя!

# 634
Поръчах си ей тези типсове с цел да слагам на счупени нокти.
Леле, колко са много, а има и огромни, които изобщо не ми пасват.
Исках да попитам, където е ограничението там трябва да попадне свободния край ли?  Надявам се до успея да оформя формата според моите нокти.

Аз се правя със същите и съм супер доволна. Моите са бадем, мисля като форма.
Взех ги на шега, но пък като се понаучих да ги слагам, сега не искам без тях. Поставям наполовина (както си е указано и на самият нокът), лепя с база или течен билдъп. После изрязвам и оформям. Държат над 10 дни, аз повече и не искам да седят, де, после си продължавам с билдъп и моите си нокти.
Ползвам ги основно когато искам дължина или когато съм съсипала естествените си.

# 635
За този сайта с по-евтините продукти на Коди, в началото на темата пише, че трябва да се поръчат над 5 продукта, за да се разпредели доставката или да се поръча над $100, за да е безплатна. Какво представлява това разпределяне на доставката при над 5 продукта?
 https://nailmastershop.com/bg

# 636
Смяташ си продуктите колко пари са и сравняваш с бг сайт(гладй и милилитрите като сравняваш да са еднакви). Делиш 10 долара на броя продукти и добавяш към стойността на 1 лак, за да видиш как се връзва с доставка. Като съм пазарувара сметнах, че при поръчка 5 продукта дори с 2 дорала отгоре на 1 нещо пак са по-евтини от сайтовете тук. Ако поръчаш само един лак за 5 долара и имаш 10 долара доставка, няма да ти е изгодно.

Последна редакция: пт, 19 яну 2024, 11:01 от karmilla

# 637
Има се предвид че за един продукт не си заслужава да се плати доставка 10$, но ако са 5 продукта плюс доставката ти излиза по евтино от тук.

# 638
m-angel, много пъти съм казвала че пиля след бази, цветове и топ и по никакъв начин не се отразява, опсвен че формата изглежда в пъти по-добре. Рускините използват масово тази  практика също и даже го водят, че така е по-добре за издържливостта. Запечтването вече започна да издиша като техника. Ако не ме мързи понякога по средата между сменяния запилвам с пила за по-ясна форма и нямам грижи. От година насам спряь да пиля на почти гол нокът, а чак след като си сложа база/гел/акригел и ако имам цвят. Само внимавай топа да не задереш. Виждам напоследък и някои бъгарски маникюристки са започнали с техниката укрепване тънко с гел, тънък свободен край и пилене в края на маникюра. Много хубави нокти пуска мацката в тик ток - nails by Mery. Ако желаете и метнете по едно око и тя е разказвала за пиленето наакрая и това, че не запечатва. Пиля и свободен край към края  след като съм направила формата, за да съм наясно колко трябва да се пили.

# 639
Благодаря.
В края на месеца и аз мисля да направя поръчка към гореспоменатия сайт.

# 640

Здравейте, момичета, аз вчера откачих и свалих всичко с накисване и отрязах до дъно 😀 бях забравила какво е да си с къси нокти и чак писането на телефона ми е тегаво 😀
Нямам разлято никъде, че сега на снимката видях, че на кутрето така изглежда. Ползвах нови китайчета от Shein - млечен полигел, млечен цвят и млечен с тези розови никакви неща в него. Полигела ми хареса за работа с отделна четка, но и нямам база за сравнение. Исках да пробвам него вместо каучукова. Бяха доста лесни за работа и ако на някой не му се чака Алиекспрес и URsugar имат добра алтернатива.

# 641
Момичета бихте ли споделили сполучливи накрайници от SHEIN , керамични, други за почистване на кожичките, а и други полезни неща за маникюр, защото от АЕ е голяма мъка с тези наши доставчици от Експрес и БГ пощи

# 642
Откакто Кармила сподели и аз опитах да оформям след база. Така наистина се постига поне при мен много по-естествена и красива форма. Често дооформям и след първата седмица. Иначе не запечатвам от години. От Найлмастер поръчах 6 продукта и дори и с по 2 долара отгоре мисля че пак са по на сметка. Основния ми довод обаче беше по-дългия срок на лаковете. Сега имам поръчка и от мейкъп /уж само гела на PNB, който показа Есмералда, ама то и някои цветове и други дреболии дето се сетих, че ми привършват/ и от съфорумка. Този месец поръчах и пила и май много прекалих. Официално спирам да пазарувам!

# 643
Вчера бях на фризьор и в огледалото гледах маникюристката. Работи без ел. пила, слага само обезмаслител, тънък слой база, цвят и топ. Запечатва връхчетата със всеки слой. Готова е за нула време. Хората са се научили преди години на нещо и не се развиват. Нищо, че има доста сертификати на стената.

# 644
За жалост на много не им се занимава като време, както и не им се влагат пари в надграждащи курсове. По тяхната логика "изпускат" клиенти през това време и са дали някаква сума. Защо да го правят по тяхна логика, ако имат клиентела?! Но забравят, че клиентите също виждат разни неща, някои може и да се интересуват. И в един момент Пенка ще поиска да има маникюр направен по нова методология като на Гинка, щото и е писнало тънкото лакиране с липса на архитектура. Ще поиска от Гинка координати и ще запише час на другото място, а онази която лакира като преди 12 години ще лапа мухите. Хората дори и да не знаят техниките имат очи и вижат кое е естетически красиво.

Общи условия

Активация на акаунт