Всичко за всички марки гел лакове - тема 53

• 32 632
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Лолита, ако въпроса е към мен дали са по цялата плочка, отговора е не.
Залепила съм ги отдалечени на 2,3 мм и съм укрепила с база.
Преди ги слагах върху цялата плочка, но бързо имах отлепване. Ще видя как ще е, но определено ще ги скъся.
Затова и се въздържам от поръчки в момента макар да имат намаление. Искам първо да реша проблема с отлепването и тогава да инвестирам в други материали. А и имам лакове, които още не съм ги използвала, така че е добре да съм пас в момента.

# 646
  • Mostly in my mind
Благодаря за отговора. Simple Smile

Аз днес получих пилата, която препоръчахте. Бързо дойде, около 2 седмици. Някъде гледах,че накрайници, които идвали с ел.пилите, се изхвърляли, защото били некачествени и увреждали ноктите. Така ли е според вас за тези?

# 647
Уврежда ноктите начинът на работа, а не ел пилата или накрайниците й.
Тези които са като шкурка по-скоро не ти трябват. Ползваха се преди 15 години за акрилни нокти. Вече има къде-къде по-хубави.
Тези фините накрайници са за кожички по принцип, но като форма единствената практична и използваема според мен е тази първата тип игла, тъничката.
При всички положения ще трябва да си купиш нови - задължителния минимум за мен е "царевица" керамична или твърдосплавна - синя или червена, и капка - диамантена, синя - за кожичките.

# 648
За нищо не стават тези приложените накрайници, единствено за кофата. Аз лично се подведох веднъж да ползвам точно тъничкия, защото буквално нямах нищо друго. Положението беше много зле - той не върши никаква работа, защото няма дори сносен абразив, трябваше да минавам и повтарям и повтарям, за да успее да изпили поне нещо от птеригиите. Плачевно състояние, в крайна сметка успях и да ги нараня от толкова мъчене. Не ги ползвай.

# 649
Аз шкурките ги ползвам за педикюр за мъртвата кожа по стъпалата и ми вършат работа, но не  и за сваляне на материал или по ноктите. Да, ще ти трябват други накрайници. Няколко страници назад сме шервали линкове към всякакви фрези и обяснения кое, какво и как.

# 650
  • Mostly in my mind
Да, поръчах царевица на Уилсон по препоръка на Кармила. Simple Smile
Благодаря ви, мятам ги в коша. Blush

За кожичките не можеше ли и този от али, долния, пак на кармила. Че и него съм поръчала или трябва да е капка, синя диамантена?

# 651
Може. Ако ще е диамантена капка, по-добре вземи червена, синята е за по-груба кожа.

# 652
Съгласна съм с Есмералда да е червен. А този е супер, ако нямаш опит, за да не се препилиш и да свикнеш как да работиш.

# 653
А какво ще кажете за тези?

# 654

Аз поръчах тези три за кожи и кутикули, но като ги получа ще дам отзив. Все нещо не ми е ок с фрезите, които имам и ще опитвам докато намеря кои са най - добре за мен.

# 655
ама двата последни не са за кутикули :/

# 656
ама двата последни не са за кутикули :/
А за какво, защото така ги дават?!

# 657
По принцип са за сваляне на покритие, пилене отдолу и токива дейности. Просто не са стандартна царевица, а други форми. Единият е с униресална права насечка. Много са груби за кутикули. От твърдосплавните само безопасният накрайник става(показан преди няколко страници), щойто го има и като "гъба"(cecko е шернала линк) есичко друго е диамантено или силиконови да полиране. Я дай линк, не знам защо така ги водят, но това жаранция не е да кутикули. Ако е от али често в заглвната си остава наименованито на първия предложен продукт. Да речем така е било с универсалните - първите са универсални, а има още 10, които не са и навсякъде пише универсален.

# 658
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! BGN1.21  38%OFF | 1pcs Carbide Nail Drill Bit Electric Manicure Drills Milling Cutter Burr Apparatus Nail Files Bits Pedicure Tools
https://a.aliexpress.com/_EyeIod7
Just found this amazing item on AliExpress. Check it out! BGN4.07  48%OFF | M Carbide Nail Drill Bits 3/32" Cuticle Clean Burr Nail Bit Rotary Manicure Cutters Electric Drill Nails Accessoriesv
https://a.aliexpress.com/_EIhDG41

# 659
И трите не са за кутикули, ще си срежеш кожата с тях. На първия се вижда, че има "ножчета". За кутикули са само диамантените и безопасния накрайник, но не и тези със зъбчета, ножчета и тн.

Общи условия

Активация на акаунт