Всичко за всички марки гел лакове - тема 53

• 32 659
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Пак съм аз,дооправих ги,че наистина не ми харесаха.Сложих малко лъскаво и махнах мата.

Последна редакция: пн, 15 яну 2024, 21:02 от Stiliyana Tomova 706487

# 541
С удоволствие, ще пусна снимка към края на седмицата  Simple Smile

Аз само да споделя радостта си с вас, че само вие ще ме разберете

Соня В, може ли да мацнеш от всеки цвят на листче или на мострички, за да видим действителните им цветове. Радост за очите е поръчката ти!

# 542
Мелина, Мелани, много ви благодаря!🙂
Съни, прилича ми на препилено, а може и да е "изгорено" от лампата по време на печене.

# 543
Не издържах до края на седмицата Joy Ето снимки с мостри
Скрит текст:

# 544
Sunny,според мен са препилени.
Я кажете от къде поръчвате Коди? Искам да си взема още някоя ръбър база като на Клареса, но да не е Клареса😀 почти всичките са ми пресечени и помня,че Коди имаха млечно бяло като Клареса номер 17
Напоследък поръчвам от нейлмастер. Аз така го казах все едно през ден поръчвам от там...Там са по-евтини нещата и има различни марки, не само Коди. Но там цаката е да имаш към 5 продукта в количката, защото има доставка до България 10 долара и така се разпрделя добре и пак е значително по-евтино от Българските сайтове. Има kodi, fox, comilfo, grattol, oxxi, gama, kira nails, pnb, dnka. За поръчки над 100$ е безплатна доставка и може да се ползва код за отстъпка  от 5% "NY2024". Пристигаат от Полски склад за около 2 седмици.
SonyaB, честити! Със здравде да ги ползваш! Много са красиви!

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 10:47 от karmilla

# 545
Кармила, а чрез куриер ли ги получаваш или в пощата? Цените наистина са много добри, сега има и намаления и ще напълня количката.

# 546
SonyaB, благодаря много за снимките на цветовете! Много са красиви всички цветове!
Аз също поръчвам от nailmastershop лакове, които освен че са по-евтини са и с по-дълъг срок на годност. Поръвам оттам и тънки четки на Коди за нанасяне около кутикулите, защото те също са по-евтини. При мен пристигат с куриер.

# 547
Опцияата е само една там -със спиди до адрес или офис на спиди. Няма пощи. Аз редовно поръчвам на работното място да идвам, защото ми е по-удобно там да получавам пратките.
Да, така е topsy1 много по-дълъг е срока на годнот, а цената е по-ниска. На такава цена Елена и mynails изчистват на промоция продукти с изтичащ срок на годност.

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 10:48 от karmilla

# 548
Аз дадох адрес на офис на Спиди, заради празниците закъсняха, дойдоха на 20 ия ден. Ето и мойте красотички ( извинявам се за набързо скалъпените мостри и за лошите снимки )

# 549
Нямам спомен да е споделяно мнение за продуктите на Dama nail. Снощи попаднах на тях и ми стана интересно, но не знам дали само със сертификат може човек да си ги поръча.
Ако някой има информация и опит, ще се радвам да сподели.

# 550
Нямам спомен да е споделяно мнение за продуктите на Dama nail. Снощи попаднах на тях и ми стана интересно, но не знам дали само със сертификат може човек да си ги поръча.
Ако някой има информация и опит, ще се радвам да сподели.
Аз имам няколко лака на марката и съм много доволна. Те обаче се дават само със сертификат, но понеже сестра ми работи в спа център, където има и маникюристка, успяхме да вземем няколко цвята. Издържливи са и добре пигментирани, не съм имала ядове с тях Simple Smile

# 551
И моята поръчка пристигна от найлмастер. Поръчах на 29ти декември, реално обработиха поръчката на 7ми, а на 11ти куриер я е взел. Пристигна вчера със спиди до адрес. Но ми направи впечатление, че е изпратена от Румъния, не от Полша.

3 бази:

2 цвята:

И 2 бр котешко око(като ги пробвах на черна и цветна база):

Много си ми харесва всичко и ще е дилема какво да използвам първо следващия път.

# 552
Възможно е и в Румъния да са направили склад с цел намаляване трнспортни р-ди или други причини. При мен в края на лятото дойде от Полша, а и в сайта им така пишеше, но няма значение все е от страни в ЕС и не се занимаваме с митница, което мен ме устройва.
Честити придобивки! Да, има го прблема като пристигнат няколко красоти заедно коя да се ползва първа и аз изпадам в такива дилеми Grin

# 553
  • Бургас
Момичета, благодаря за коментарите. С ел. пила свалям, но или не до край или ако е нацяло, довършвам с течност и накисване. Дори да съм препилила някъде, то ще е минимално и на определено място.
Това, което виждам е миниатюрна зиг-заг линия,  около 1 мм по-навътре и успоредна на "усмивката". Освен това е еднакво на всички нокти, дори и на някои да е по-слабо видимо. В същото време пък нямам отлепяне, болка или каквито и да е неприятни усещания...

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 15:48 от sunny-n

# 554
Такааа ...
Загледах се във вашите нови придобивки и, разбира се, ме засърбяха ръчичките да купя и аз нещо. PNB са пуснали 3 нови страхотни цвята гел в бутилка, кажете кой цвят да си взема (максимум 2, но за предпочитане 1 Joy). И трите много ми харесват, разбира се.

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт