Всичко за всички марки гел лакове - тема 53

• 32 603
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Prime, евала, стана известна, и клип направиха за теб. Heart Eyes Личи си обаче как споделената госпожа хич, ама хич не се дразни.

Вероятно е пробвала някоя от най-смотаните китайски ел.пили от типа на тази, затова й е такова мнението.

Когато заповяда да пробва над 30 модела ел.пили (от съвсем евтини до професионални), колкото съм пробвала аз, може и мнението й да придобие някакъв авторитет пред мен.
P.S. Сега видях, че тя препоръчва единствено Маратон. А в момента има далеч по-нови, модерни и по-добри пили от тази. Щом това й е топът, ясна е работата.

Обичах, аз харесвам полигела на Клареса, чудесен продукт е.

The 13th, лампата от Икеа е Tertial.
https://www.ikea.bg/products/lighting/work-lamps/tertial-rabotna-lampa/70355455

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 16:40 от esmeralda23

# 721
Но магнитът им прави само черта или поне аз не успявам друго, а искам точно твоя ефект. Та сега и друг магнит май ще трябва да търся.

И аз си взех магнита на коди от последната поръчка и нещо не ми харесва. Видях тези в али, но не съм имала време да потърся изгоден комплект, просто запаметих първия за търсене по-късно. Ако някой си е поръчвал да даде прерпоръка, че и аз скоро мисля да си взема.

https://a.aliexpress.com/_EI067M5

# 722
  • Mostly in my mind
Дайте го това клипче Blush

# 723
Лолита, кое клипче?
Ако имаш предвид препоръката за Маратон, прочетох я в коментарите на клипчето отговор на Prime.

# 724
  • Mostly in my mind
Затова,че Prime е станала известна.

# 725
А от този тип флаш цветове? На косъм съм да прежаля 30 лв за Кинетикс 😀но се надявам за по-бюджетна алтернатива.

Освен това мисля да пробвам и лаковете/базите на Mister nails - само хубави неща чувам.

# 726
Prime, евала, стана известна, и клип направиха за теб. Heart Eyes Личи си обаче как споделената госпожа хич, ама хич не се дразни.

Вероятно е пробвала някоя от най-смотаните китайски ел.пили от типа на тази, затова й е такова мнението.
Когато заповяда да пробва над 30 модела ел.пили (от съвсем евтини до професионални), колкото съм пробвала аз, може и мнението й да придобие някакъв авторитет пред мен.
P.S. Сега видях, че тя препоръчва единствено Маратон. А в момента има далеч по-нови, модерни и по-добри пили от тази. Щом това й е топът, ясна е работата.
Изказа й наистина е някак странно-иронично-грубоват. Факта че прави специално видео за някакъв коментар в някаква тема в някакъв форум с думите, че е известна, говори достатъчно.

Есмералда, от чисто любопитство, коя пила е твоят "топ"?

Навремето, когато работех в салона, пилите бяха наистина ограничен избор и дори тогавашните "добри" не бяха толкова добви, колкото сегашните, които се водят "средна работа". Сега бълват изключително много пили, всякакви модели, повечето са си съвсем приемливо добри и биха вършили работа дори в салон.

Положението с лампите пък беше точно обратното - имаше по един-два модела лампи от всяка марка и всичките бяха достатъчно силни и изпичаха всичко. Сега масово новите лампи не стават за нищо. С хиляда лампички, а лака мокър след 90 секунди печене.

# 727
https://vm.tiktok.com/ZGeM7Qcnu/
Тази много добре работи ама страшни глупости говори понякога. Маникюристките много се дразнят на тия, дето сами си правят ноктите Simple Smile
Вече има качено клипче за теб,в което ти отговаря.JoyStuck Out Tongue Winking Eye
Хаха, явно има къртица тук 😂 Изпратили ѝ го, тя не се рови по форуми. Не исках да обидя никой, просто казах какво усещам като отношение към нас.
А това, което ме подразни в конкретното видео е категоричното отричане на нещо. Каквото и да е то. Няма как да се разочароваш от една пила и да сложиш всички под общ знаменател. ИМА хубави пили за 50лв., защото лично имам такава. И да, тя не е подходяща за професионална употреба.
Приключвам този въпрос.

# 728
HoneyBee33, категорично пила с безчетков мотор. Ръкохватката е по-лека, работи почти безшумно, страхотна е.

# 729
Този тик ток защо не може да се гледа ако нямаш акаунт?

# 730
https://vm.tiktok.com/ZGeM7Qcnu/
Тази много добре работи ама страшни глупости говори понякога. Маникюристките много се дразнят на тия, дето сами си правят ноктите Simple Smile
Този коментар, на който тя отговаря с клип е мой. Жената се изказва по-емоционално явно 🤣 Имах какво да кажа по повод нейния отговор, но реших, че няма смисъл 🤣🤣 Подозирах, че "феновете" може да ме обвинят в заяждане, което е далеч от идеята на първоначалния ми коментар.Относно пилата за 50лв.... Използвах пила, която в момента струва 4лв в алито около 4 години... Не знам защо е нужно да ни убеждават в нещо, което е очевидно... Никой не твърди, че са за професионална употреба...

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 20:54 от Dilqna1515

# 731
  • София
Моята сегашна пила е за 70 лева. Нито загрява, нито ръкохватката вибрира, както според тази жена правят евтините пили. Напротив - работи перфектно. Щом тя отрича всички достъпни пили заради такива недостатъци (каквито нямат) и препоръчва на последователките си "само Маратон" (за 500 лева), какво по-очевидно потвърждение, че им прави реклама? Мисля, че не е редно да се злоупотребява с незнанието на по-неопитните момичета, като ги послъже, че достъпните пили не стават, та да се набутват с рекламираните от нея "маратон" за 500лв. И само на мен ли ми се струва, че се опитва да изкара правенето на маникюр по-трудно и по-скъпо, отколкото е? Щото нали трябва да останат клиенти, пък и конкуренцията по-добре да не нараства 😂 В коментарите на клипа й пише "Добре че си ти да се научат" ама аз дори не я бях чувала до преди да я постнете тук тази женичка. И понеже не ни чете, явно няма да ни коментира в тикток (повече).

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 22:04 от meoww

# 732
  • Mostly in my mind

Аз затова помолих да шернат линк към видеото. Тях отварям,но в профила й не мога да влезна.

# 733
  • София

Аз затова помолих да шернат линк към видеото. Тях отварям,но в профила й не мога да влезна.

https://vm.tiktok.com/ZGeMoroVJ/ заповядайте 😂 вижте коментарите 😂

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 21:55 от meoww

# 734
  • Mostly in my mind
Не мога. И за тях иска регистрация. Joy

Общи условия

Активация на акаунт