Последствията от ваксините-предаването на Милен Цветков

• 41 430
  • 595
  •   1
Отговори
# 150
Да това ще го направя. Значи тази фирма има жива тривалентна полио ваксина? Можеш ли да ми дадеш съставките, моля!

# 151
 Lioness , не ми се говори за статистики. Да не разводняваме темата. Всеки си има глава на раменете.  bouquet
Gigi , ако четеш редовно здравния форум, ще видиш на колко майки децата им изкараха коклюш. Парадоксът в случая е, че неваксинирани деца са го преболедували по- леко и безпроблемно от ваксинирани. (Не си длъжна да вярваш, разбира се Wink)

# 152
Джиджи,много ти е сладко детенцето на снимката Simple Smile Усмихвам се като го видя...

Цитат
То на това "компетентно" изказване какво да му разбираш  
На мен вирусолог ми е казал, кое е смъртоносно и кое не.
А и не си изсмуквам от пръстите данните и нещата които пиша
Спри да ги слуШаШ теzи вирусолоzи,а отиди в медицинската библиотека на някой университет в БГ и си вzеми един учебник по инфекциоzни болести и про4ети,ама добре прочети zа теzи смьртоносни болести и колко от тях минават в 99% от случаите беz последствия.И пак ела да пиШеШ тук,че така вече смеШно става... Peace

# 153
Цитат
жива тривалентна полио ваксина
?
Таzи комбинация неЩо не ми се врьzва... newsm78
Живо полио не е комбинирано с друго.Има контраиндикации zа това.
Новите ваксини са комбинирани,но ги водят "мьртви",което не е 100% мьртво,ама така е думата....

Кога е сложена(вьzраст) ваксината? Реимуниzация ли е? И кога настьпиха пьрвите и какви приzнаци точно?(може да си го писал,ама не помня,честно Peace
Какво е становиЩето на лекарката след това положение с вас?Мьлчи ли?

# 154
Сори ако те бъркам. Така пише в БГ имунизационен календар.
Както и да е. Избери си една жива полио на тази фирма и ми
дай съставки, ако можеш разбира се!
Да писал съм и честно да ти кажа не ми се повтаря, съжалявам.
Просто такава мъгла около тази ваксина, пък да не говориме за съставките, ужас. Няма намиране.
Моля те отговори ми ако можеш на един въпрос: срещал ли си ваксина било жива или мъртва да НЕ съдържа отрова / тежък метал, негово съединение и др./
Благодаря!

Последна редакция: пт, 02 фев 2007, 20:26 от roshkovip

# 155
аз днес се видях с педито на малкия(д-р Конова от правителствена болница) и тя ми каза,че случаите от телевизията не са увреждания в следствие ваксината-неможело ваксина срещу детски паралич да увреди мозъка
-ако има лош ефект от полиото то било ПРЕХОДНА пареза на крайниците
-ако имало лош ефект от коклюша той бил бронхиален
единствено каза,че ако има генетично заложено заболяване може да бъде отключено от ваксината

тя каза че познава много заболели от коклюш неваксинирани деца и обвинява за това педитата които неваксинират а пишат в картона,че са сложили ваксина-така можело и до епидемия да се стигне newsm78

# 156
Моля те питай я какво предизвиква формалдехида /формалин/, оловото, живакът, алуминия, техните съединения и всички останали съставки на всички ваксини! Омръзна ми да повтарям, че знам, че не е болно от полиомиелит!!!
Виж тук: http://www.vaccination.inoz.com/ingredie.html
и тук: http://herballure.com/ubbthreads/showflat.php?Cat=&Board=UBB … mp;o=&fpart=1
КАКВО СЪДЪРЖАТ ДОРИ ВАКСИНИТЕ КОИТО НАРИЧАМЕ ПО-ДОБРИ, ПЛАТЕНИ, МОДЕРНИ И ПР.
(This is in the polio vaccine.) Classed as "Very Toxic Material". May lead to kidney, liver, blood and central nervous system (CNS) disorders. Harmful or fatal if swallowed. Effects include behavioural disorders, drowsiness, vomiting, diarrhoea, visual disturbances, thirst, convulsions, cyanosis, and rapid heart rate, CNS stimulation, depression, cardiopulmonary effects, kidney disorders. May also lead to liver and blood disorders. Produces reproductive and developmental effects in experimental animals. 

# 157
Теzи неЩа ,които си ми дал zа инфо ги zнам от много отдавна както и други....

Мисля,4е я открих..ето
http://www.whale.to/v/polioral.html

Vaccine-associated poliomyelitis has been reported in a small number of recipients of oral polio vaccine and in contacts of recipients. Contacts of recently immunized babies and infants should be advised of the need for strict personal hygiene, particularly hand washing after napkin changing.
За неЩастие сте попаднали в таzи статистика Cry
Това е много важно
REGISTRATION NUMBER:
27/30.1/583

grown in cultures of monkey kidney tissue. Какво да говорим...

Прасенце,как Ще установиШ при едно петчасово бебе дали има генетично zаболяване или кара вьтреШна инфекция,zа да не го ваксинираШ? Всички бебета се ваксинират до 24 часа с БЦЖ и ХепВ.Да му мисли бебето... Twisted Evil

# 158
.....тя каза че познава много заболели от коклюш неваксинирани деца и обвинява за това педитата които неваксинират а пишат в картона,че са сложили ваксина-така можело и до епидемия да се стигне newsm78

тази песен ми е позната, доста дълго я слушам и продължават да я пеят....

а защо ли моите деца не боледуват?  newsm78  малката е била болна до този момент 3 (три) пъти, антибиотик не е пила. голямата повече от година и половина също не беше пила даже панадол... странно, а съм ги изложила на такъв голям риск да са без ваксини...

между другото ваксинираната ми дъщеря до 2г прекара рубеола и варицела, за които уж беше ваксинирана

# 159
Незнам какво да кажа.Просто нямам думи>факт е обаче че предпоследнатаваксина на голямия(на 22или24)месеца беше без коклюш поради сенната хремаи алергия към неустановен причинител Е именно коклюша хвана  и то миналата година .Евам се оправи.Незнам  дали има връзка но исках да споделя.Последната ваксина е догодина ,а до тогава ми предстоят още 3 на малкото #Crazy #Crazy newsm78 newsm78

# 160
Рошковип аз много и най искрено ти съчуствам Sadпросто предавам, какво ми каза лекарката
а тези съставки за които пишеш може да ги има и не само във ваксините-аз не съм сигурно ни във водата,ни във храните-кой знае и те с какви отрови са пълни Sad

Кристиян аз не съм лекар и незнам такива неща-предполагам ако има някаква наследствена обременненост може да се съди за евентуално генетично заболяване-имаш предвит БЦЖ предполагам
в случая обаче неговориме ли за ваксините ДТК и детски паралич които се поставят на по късна възраст

ета а в картона на дечицата ти пише ли,че не са ваксинирани  newsm78

# 161
Вьс всяка опаковка пиШе иzрично
"При алергия или непоносимост от някоя от сьставките,ваксината да не се слага"

Е как да раzберем при едно бебе на 6 месеца(например),което ЗА ПРЬВ ПЬТ Ще получи дадена ваксина дали е алергично или няма да я понесе?Хайде помисли....
Имунитета на бебетата се гради до 2 годиШна вьzраст.Дотогава се препорьчва мама да го кьрми,zа да има антитела кьм болести.Да му се дава жива полио ваксина на неиzграден имунитет,на адаптирано мляко беz мамини благинки...е как да я понесе добре?

а
Цитат
тези съставки за които пишеш може да ги има и не само във ваксините-аз не съм сигурно ни във водата,ни във храните-кой знае и те с какви отрови са пълни

А тях мускулно и сьс zакон ли ти ги вкарват?

# 162
Кристиян за това съм напълно съгласна-моя син е вси още кърмен,но след поставяне на пентаксим се обрина-казаха ми алерголозите,че е уртикария вследствие на това че пентаксима се прави на яйчна основа.
въпреки това педито от поликлиниката (не д-р Конова която го гледа на часно)му сложи всичките ваксини
сега съм в ужас от следващия прием но това все пак не е толкова страшно колкото непоставянето на ваксина според лекарите
да и д-р Конова каза че има лоши ефекти от ваксините при 3 процента на 30000 деца
-нали вече ги писах-преходна пареза на крайниците от полиото и бронхиални от коклюша,ето и алергия към яйцата но всичко това не е толкова страшно ,колкото болестите при непоставянето им -поне в това ме убеждав лекар на който имам доверие

# 163

ета а в картона на дечицата ти пише ли,че не са ваксинирани  newsm78

едната има ваксини в картона си, другата няма
което едва ли е от някакво значение

# 164
Кристян, аз не го давам на теб, а да го прочетат тези които не са и може би никога няма да бъдат информирани. Това са публикувани съставки, представете си! За какво говориме!?!?!?

Прасенце, съжалявам ако съм те засегнал по някакъв начин! Вярвам, че всички сме еднакво съпричастни със проблемите си. Просто се наслушах на едно и също.Това не е, това не е, това причинява това.
Всички се хванаха за генетично, в момента в който азбраха, че още не са излезнали част от резултатите. Много ми е интересно каква ще бъде следващата версия когато се окажат отрицателни!!! Марсианска треска!?!?!? Разбрах какво НЕ е!  #Cussing out
Искам доказателства и диагноза!!!  #2gunfire
Затова те помолих да я питаш конкретен въпрос и се надявам да получа отговор Не го приемай лично, а като отовор на лекарката. Защо в правителствена болница ми казаха, че НЕ са специалисти и да се обърнем другаде!?!?!?!?!?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт