Последствията от ваксините-предаването на Милен Цветков

• 41 445
  • 595
  •   1
Отговори
# 180
Прасенце, благодаря за линка! Беше ми полезен, но все пак я питай за нейното мнение и дали отслабва имунната система и в каква степен. И на мен страшно ми пука за мойте и за всички деца, но съм безсилен да им помогна Rolling Eyes

в състояние  си да помогнеш  и трябва да го направиш.
В недалечна ГЪРЦИЯ живее хомеопатът Г.Витулкас-един от светилата в съвременната хомеопатия,трябва да се свържеш с него и да го молиш за консултация.нямам представа дали практикува,но вярвам  че може да даде разумен и  много компетентен  съвет +евнтуална препоръка какво да се прави в случая. прилагам уеб саит
 http://www.vithoulkas.com/

# 181
Добре де, знаем много за ваксините - че са вредни, че натоварват имунитета, че съдържат хиляди вредни съставки и т.н. Но какво знаем за болестите, против които са - знаем ли за Дифтерията, тетанус, полиомиелит  и другите - какво ще стане ако децата (не дай си Боже)се разболеятот тези болести,как протичат, лекуват ли се и до каква степен и ако да, остават ли трайни последствия -(животозастрашаващи), кое повече си струва - риска да се разболеят от тях или риска да се имунизират?

и аз като всеки родител се запитах , а сега накъде......... и намерих интерсени изказвания на ПЕДИАТЪРА  Richard Moskowitz,които обяснява  подробно за всички тези детски болести и  дава алтернатива какво да се прави. доста  дълго,но пък сметка на това МНОГО интерсено

http://www.healthy.net/scr/article.asp?ID=1122

# 182
ако на някого му трябват съставките
     http://www.pramed.com/drugi/bcg.pdf

http://pramed.com/imuniz_kalendar.htm
това е новият  имунизационен календар и новите наредби ако на някого му трябват

Последна редакция: нд, 04 фев 2007, 10:28 от mama na bebe Raja

# 183
mamasita, резюмирай в две три изречения какво се казва в тази статия, че нямам време да чета.

# 184
  • София
Аз не виждам в новият имунизационен календар да има някакви нововъведения newsm78 Всичко си е по старо му.

# 185
mamasita, резюмирай в две три изречения какво се казва в тази статия, че нямам време да чета.

Казват се много неща; ако нямаш време да четеш, да търсиш информация, да сравняваш, анализираш, да отстояваш решенията си и пр. - има готови решения, задължителен имунизационен календар, нямаш грижи. Иначе - ама съвсем сбито - се казва, че е странно защо, след като ваксините са задължителни и повсеместни, все още иам заболели, и то именно сред ваксинираните; описва се подробно всяко едно от заболяванията, срещу които има задължителни ваксини, симптомите за разпознаване, и се посочва хомеопатично лекарство, което може да се ползва профилактично по време н епидемия или за лечение на възникналото заболяване. Примерно, има такова, коео може да взема бременна жена, заболяла от рубеола, или парализиран поради полио човек. За мен лично беше интересно да прочета за възникващото health and self-help movement, които търсят нетрадиционни методи за предпазване и  лечение и поемат сами отговорност за своето здраве.

# 186
  • София - Варна - Бургас
Ето извадка от Новия Имунизационен календар на
 Република България:

Цитат
(забележка-според НАРЕДБА ЗА ИЗМЕНЕНИЕ И ДОПЪЛНЕНИЕ НА НАРЕДБА № 15 ОТ 2005 Г. ЗА ИМУНИЗАЦИИТЕ В РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ (ДВ, БР. 45 ОТ 2005 Г.) ИЗДАДЕНА ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО В сила от 10.10.2006 г. Обн. ДВ. бр.82 от 10 Октомври 2006г. би трябвало в момента да се прилага инактивирана полиомиелитна ваксина вместо жива,както и безклетъчна ваксина срещу дифтерия,тетанус и коклюш вместо цялоклетъчна,но...

Последна редакция: нд, 04 фев 2007, 18:51 от Aleksander

# 187
[/quot

съжалявам,мила нети-аз помествам линкове ,за които сам отделиа МНОГО време и усилия да търся ,чета и подбирам какво да поствам.които  търси ще намери-време,да ги прочете.

предполагам ще се намери някои активист да ги преведа-отсега отказвам.приятно четене.

Последна редакция: нд, 04 фев 2007, 19:10 от mamasita

# 188
  • sofia

Казват се много неща; ако нямаш време да четеш, да търсиш информация, да сравняваш, анализираш, да отстояваш решенията си и пр. - има готови решения, задължителен имунизационен календар, нямаш грижи. Иначе - ама съвсем сбито - се казва, че е странно защо, след като ваксините са задължителни и повсеместни, все още иам заболели, и то именно сред ваксинираните; описва се подробно всяко едно от заболяванията, срещу които има задължителни ваксини, симптомите за разпознаване, и се посочва хомеопатично лекарство, което може да се ползва профилактично по време н епидемия или за лечение на възникналото заболяване. Примерно, има такова, коео може да взема бременна жена, заболяла от рубеола, или парализиран поради полио човек. За мен лично беше интересно да прочета за възникващото health and self-help movement, които търсят нетрадиционни методи за предпазване и  лечение и поемат сами отговорност за своето здраве.
И най-много ми допадна финала - ако има фамилна обремененост, родителите са реагирали остро на ваксина или са изкарали тежко някое от заболяванията е логично да не ваксинират децата си.
И ако всички се ваксинират няма как да се направи сравнително изследване за реакциите при неваксинираните.....та пак си опираме до това всеки да има право да избира.

# 189
Mamasita,благодаря ти много за линка  bouquetОще не съм прочела всичко,че на английски чета мноооооого бавно,но информацията е много достоверно и логично поднесена според мен.Откакто съм във форума все съм на кръстопът за тия ваксини,отлагам реваксинацията за полио вече половин година докато взема решение,но май вече се убедих,за което още веднъж-благодаря Heart Eyes

# 190

==съжалявам,мила нети-аз помествам линкове ,за които сам отделиа МНОГО време и усилия да търся ,чета и подбирам какво да поствам.които  търси ще намери-време,да ги прочете.
предполагам ще се намери някои активист да ги преведа-отсега отказвам.приятно четене.==

Mamasita,тук майките си помагат една на друга.Когато някой е прочел нещо го споделя с другите обикновено и то с голямо желание.Но дали ще помогнеш на някого по един или друг начин зависи от самия човек,от това колко голямо е сърцето му.А и като гледам с колко правописни грешки си писала се съмнявам,че превода ти щеше да е добър.

# 191
Пипилота,това последното не беШе 4естно Peace
Аz сьм останал с впе4атлението,че хората обичат да им се поднася всичко на готово,вкл.и в тоzи форум.Никой не иска да си направи труда да про4ете малко пове4е zа собственото си zдраве.

Да zнаеШ чужд еzик е голямо богатство и бие по всякакви точки правилния правопис. Peace

# 192
  • София
Аз искам да питам - намират ли се в аптечната мрежа инактивирана полиомиелитна ваксина и безклетъчна ваксина срещу дифтерия,тетанус и коклюш?

# 193
Пипилота,това последното не беШе 4естно Peace
Аz сьм останал с впе4атлението,че хората обичат да им се поднася всичко на готово,вкл.и в тоzи форум.Никой не иска да си направи труда да про4ете малко пове4е zа собственото си zдраве.

Да zнаеШ чужд еzик е голямо богатство и бие по всякакви точки правилния правопис. Peace
Всеки във форума чете и се интересува от много неща по мое наблюдение,но все пак не можем да прочетем всичко.Един ще сподели едно,друг друго и така...

# 194
  • София
И аз имам голямо желание да чета и да си помогна с решението за ваксините, но за жалост не знам чужд език Embarassed, затова ако някой има желание нека я преведе, ще сме много благодарни  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт