Защо продължавате да се надхващате и хвърляте време и усилия в търсенето на сайтове "За" и "Против", при условие, че нищо не променяте? Кому е нужно и полезно това? Ясно е, че всеки си е прав за себе си, ама в една нормална ситуация би следвало да се стигне до компромис, който да удовлетвори и двете страни. Вместо да се разменят линкове "За" и "Против", не е ли по-добре да потърсим начин да защитим правата на всички, да потърсим как се справят със ситуацията другите страни, какво точно е станало, за да се отмени задължителността на ваксините, дали и как са учредили Фонд за подпомагане на увредени деца и как работи той? Ей такива неща ми се струва биха били по-необходими от станалите вече груби спорове.
Абсолютно съм убедена, че ако имаше набиране на средства по такъв фонд, дори и мами, които са "За" ваксинирането биха се включили. Това ще покаже, че е по-добре всички да са солидарни един с друг, за да не може държавата да нехае относно здравето на народа си.
С 2 ръце съм ЗА това мнение и предложение.
Не искам да уборвам никого, убеден в правотата на тезата си, но и не искам и да бъда изкарвана побъркана и безотговорна само защото съм на обратното мнение!