Последствията от ваксините-предаването на Милен Цветков

• 41 448
  • 595
  •   1
Отговори
# 210
  • София

Dokazano li e,4e sa polezni? Imash li nau4na literatura za dokazatelstvo pod ruka?

ДА, ДОКАЗАНО Е
Чете ли какво писах по-горе?

Детето на мои познати умря, бе човек.
Умря от менингит, защото нямаше ваксина...

Какви литератури искаш???
Сигурна ли си, че става въпрос за менингит? И ако да, то дали е от точно този вид, срещу който има ваксина.

# 211
Осемгодишната Ана не може да седне без подкрепа...

Ако този случай беше в България, всички лекари щяха да се закълнат, че е невъзможно да бъде от ваксината, особено след като детето се е разболяло чаааак 9 дни след поставянето и. Освен това ваксината е за шарки, а детето е получило парализа - абсолютно щяха да отхвърлят възможността.
И при нашите случаи е повече от очеизвадно, че са причинени от ваксините, но щом е казано от лекар, черното винаги може да бъде доказано бяло...

# 212
Цитат
Ако този случай беше в България, всички лекари щяха да се закълнат, че е невъзможно да бъде от ваксината, особено след като детето се е разболяло чаааак 9 дни след поставянето и. Освен това ваксината е за шарки, а детето е получило парализа - абсолютно щяха да отхвърлят възможността.
И при нашите случаи е повече от очеизвадно, че са причинени от ваксините, но щом е казано от лекар, черното винаги може да бъде доказано бяло...
Много ми помогна с това заключение!!!   bouquet
Не се бях замислил и обърнал нимание  newsm78

# 213
Извода от всичко това, който ми остана за мое лично ползване е, че няма абсолютни неща.
Всичко е относително, с различна степен на вероятност и за жалост голяма доза късмет.
Но съм противник на паниката, анонимността и абсолютизирането.

За съжаление си права. Една малка подробност обаче - поне що се касае до ваксините паниката, анонимността и абсолютизирането в 99% от случаите се използват, за да ни убедят колко са полезни ваксините и как без тях не можем. Досега в медиите не се е дискутирало за увредени и починали деца от ваксини, а сме били заливани с информация за поредните случаи на менингит, хепатит, полио или каквото там... Съмнявам се, че изобщо има официална статистика в Бг в тази насока...
Решението е наистина трудно и всеки трябва да го вземе за децата си и за всяка от ваксините.

# 214
Подобен на случая, разказан от Александър, но у нас. преди 20-тина години на братовчедка ми, на година и малко (вероятно 13 м, може и за същата ваксина да става дума, като гледам имунизационния календар) се схваща и обездвижва след поставяне на ваксина. Бързо са реагирали, завели са я в болница и по някакъв начин са я спасили, но лекарите са казали, че ако още малко са се забавили, е можело да я изпуснат. Момичето се оправи и сега си е напълно ОК, но майка й (която е медицинска сестра) не даде изобщо повече да ваксинират нито нея, нито по-малката й сестра.

# 215
MMR не е ли по-нова от 20 год. (поне тук)? Може би да е било някой пореден прием на ДТК и полио...

Всъщност и аз познавам такава жена. Сега за пръв път се сещам за нея, защото тя си страда много тихомълком. Детенцето и е с множество увреждания - не може да ходи, трудно седи, има тремори на всички крайници. Винаги съм си мислела, че така се е родило, но веднъж се осмелих да я попитам и познайте... До 6-тия месец се е развивало напълно нормално. Всичко започва след ваксина. Седмици ги влачат по болниците с какви ли не диагнози, никоя от които не се доказва. Накрая и казват, че имало да става и ако иска да остави детето....................

# 216
аз невиждам логика ваксина срещу шарка да увреди мозъка
ваксината нали е леко заразяване с тези шарки при което организма да си изработи имунитет,по тази логика ако от ваксина (леко заразяване с шарка)се получава мозъчно увреждане то при истинско заразяване-шарка би трябвало вероятността от мозъчно увреждане да е по голяма

Александър немислите ли,че всявате паника без логично обяснение относно случая на това момиченце newsm78
разбирам че за да се отвърди хомеопатията е нужно да се отхвърли традиционната медицина,затова статии във брошурки на хомеопати не могат да се приемат на 100%

Рошковип Hugпитах лекарката но тя каза,че неможе така да говори наизуст и ще ти пратя мобилния и -каза ще се радва да ти е полезна Hug

# 217
prasenze, разбирам желанието ти да си обясниш всичко с проста логика, но я търсиш в погрешна посока. Ваксинирането не е леко заразяване, всъщност такъв термин май няма... Ваксинирането представлява вкарване на чужди високомолекулни съединения и доказани отрови директно в кръвния поток. Как ще реагира всеки органзизъм е Божа работа, никой не знае. Още по-малко пък някой знае дали има ефект от цялата тази работа.
Надявам се да не ме обвиниш и мене във всяване на паника - това са елементарни ФАКТИ, които имат за цел единствено да ти дадат  други насоки за размисъл. Иначе материали има много, стига да искаш да четеш...

# 218
Prasentze, ти ли не виждаш логика или така са ти казали?
Благодаря за предложения контакт, но имам такива в излишък.
Имам нужда от опитен адвокат!  Hug
На мен лично не ми трябва високо IQ за да сравня тези стотици случаи с нашия. Само тук в темата се представиха няколко от БГ, в предаването още три. Аз знам още десетки, дори и от Италия ни се обадиха с подобен проблем. Това, че много хора препочитат да страдат тихомълком, не значи, че няма такива. Оказва се, че процента на увреждане от ваксина, надхвърля в пъти, този който се публикува от отговорните институции. Започвам да си мисля, че трябва да се говори за процент оцелели, а не обратното.
Направо ми е отвратително, когато гледам как се прикриват фактите  ooooh! Или е умишлено или толкова им е акъла.  newsm78

# 219
аз не виждам логиката,затова и питам някой който може да обясни механизма по който ваксина срещу шарка уврежда мозъка
ако можете обяснете пътя по който това става

Мария стига с тия материали за четене-аз и да искам немога да ги проумея както би трябвало да ги знае лекар,както би могъл да ги подбира лекар
аз немога да завърша второ висше медицина,затова разчитам на лекарите те трябва да четат медицински материали можейки да отсяват ценното от боклука
тук се постват някакви статии от разни хомеопатични брошурки,това че нещо е напечатъно по никой начин неозначава че е истинно Peaceа в хомеопатичните брошурки е логично да се отхвърля традиционната медицина за да се рекламира хомеопатията
аз неотхвърлям хомеопатията-лекувах си(неуспешно)мигрената в центъра с можеби най добрите бг хомеопати но немога да приема на 100%писано в хомеопатичен весник

проблема е, че се всява паника сред майките  Shocked
на този свят единственото абсолютно добро съвършенство е Господ
във всичко друго може да има грешка,несъвършенно е,ние сме несъвършенни,лекарите,тези които правят ваксините,ето за ваксините се дава 0.01 процент риск,но кажете имали нещо което е без риск newsm78
въпроса е че Лекар на който вярвам и който е чел безброй материали ми казва че в този 0.01 процент риск от ваксините не влиза мозъчно увреждане,както вече писах увреждане от полиото в п0.01% е преходна пареза на крайниците,увреждане от коклюшната съставка може да е бронхиално но не и мозъчно
това което е лошото обаче е че можело с ваксина да се отключи генетично заболяване-във всички тук цитирани случаи това не се споменава-дали това не е причината newsm78
предпочитам да вярвам на лекарката от на непотвърдените източници, които тук цитирате със статии

невсявайте Паника,бъдето коректни  Peace
всеки който пуска статия тук трябва да носи отговорност за нея Peace

# 220
Виж сега, паника никой не всява тук. Темата е ясна, авторът - достатъчно популярен с възгледите си. Който иска, чете; който не иска - подминава. Паниката обаче се използва в 99% от случаите от "лекарите", за да ни убедят в ползата от ваксините. Аз лично (вече) не съм от хората, които се доверяват на някого само защото има диплома, но всеки си решава сам. Като чета написаното от теб, не мисля, че имам какво повече да ти кажа.

# 221
Прасенце, както винаи ми е много труно да осмисля и коментиам написаното от теб!
Моля се, никога на никой повече да не се случва подобно нещо, и да не почуства истиския смисъл на думата ПАНИКА  Praynig
Тук си споделяме проблемите и си помагаме с информация!  Rolling Eyes
Паниката настъпва когато ти дойде до главата и си безсилен и започнеш да се питаш къде сгреших, какво още можех и мога да направя  ooooh!

# 222
Прасенце, не намираш логика, защото си мислиш (или така са насочили мисленето ти, както разбирам), че единствената възможност за странични реакции от ваксини е реакция от болестотворните бацили (доколкото ги има) във ваксината. Обаче трябва да знаеш, че лошите странични реакции се дължат предимно на допълнителните съставки на ваксините - консерванти, стабилизатори, катализатори с доказано невро-токсично действие. Прочети какви са симптомите на отравяне с формалдехид и алуминий например и потърси приликите и разликите. А списъкът е доста по-дълъг.

# 223
Прасенце, не намираш логика, защото си мислиш (или така са насочили мисленето ти, както разбирам), че единствената възможност за странични реакции от ваксини е реакция от болестотворните бацили (доколкото ги има) във ваксината. Обаче трябва да знаеш, че лошите странични реакции се дължат предимно на допълнителните съставки на ваксините - консерванти, стабилизатори, катализатори с доказано невро-токсично действие. Прочети какви са симптомите на отравяне с формалдехид и алуминий например и потърси приликите и разликите. А списъкът е доста по-дълъг.
тук вече виждам някаква логика,за съжаление консерванти,стабилизатори и тем подобни предполагам има и в храната и във водата която пием
живеем в свят в който неможе да се избегне химията а тези съставки се предполага, че трябва да са в супер минимално безвредно количество newsm78но може и да не са newsm78

за тези които ме мислите за крайно тъп човек искам да ви кажа че съм с магистърска степен но специалност далеч от медицината
според мен неможе всеки да е специалист във всичко,неможе да сравним любителски медицински познания с лекарска диплома и затова смятам че трябва да си намерим педиатър на който да имаме доверие и да разчитаме на неговия подбор върху подобни статии
Рошковип от постинга ти разбирам,че се обвиняваш-недей ти не си виновен ,вярвам че нещата при вас ще се оправят  bouquet
а относно паниката-разбирам как се чустваш но не подценявай страха и на другите,предполагам всяка майка(включително и аз)отваряйки тази тема се паникьосва  Shocked

Последна редакция: ср, 07 фев 2007, 13:45 от prasentze

# 224
за тези които ме мислите за крайно тъп човек...

Рошковип от постинга ти разбирам,че се обвиняваш-недей ти не си виновен ,вярвам че нещата при вас ще се оправят  bouquet

Подозирах, че може така да приемеш нещата. След като признаваш, че не си капацитет в областта, то по-добре ползвай информацията за себе си, от колкото да участваш с повърхностни разсъждения, които не само, че не помагат а и дразнят повечето от нас.
Опитвам се да не се обвинявам, но е малко трудно постижимо.
И ние вярваме, че е се оправи и се молиме  Praynig иначе да сме превъртяли...  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт