Последствията от ваксините-предаването на Милен Цветков

• 41 342
  • 595
  •   1
Отговори
# 330
Аз пък се радвам,че има къде и какво да прочета,а не да се доверявам сляпо на медицината.И не си мисли,че човек,завършил медицина,разбира непременно от медицина Stop
за бърди не се знае дали е завършил медицина, той не казва Simple Smile
не се представя... потаен е  Wink

# 331
В отговор на юл4ето,която досега не получи отговор на вьпросите zа вируса и Т...
Вирусьт на полиомиелита никога не е бил иzолиран и докаzан научно по постулатите на КОх и други експерименти zа патогенен и предиzвикваШ симптомите на паралитично полио.
Никога и никьде.
Сега питам какво има в ваксината среЩу полио?

# 332
Отрови...  newsm78

# 333
  • Plovdiv->Toronto
В отговор на юл4ето,която досега не получи отговор на вьпросите zа вируса и Т...
Вирусьт на полиомиелита никога не е бил иzолиран и докаzан научно по постулатите на Кох и други експерименти zа патогенен и предиzвикваШ симптомите на паралитично полио.
Никога и никьде.
Сега питам какво има в ваксината среЩу полио?
Котешки нокът, змийски яйца, малко живак и алуминий, черното изпод ноктите на доброволци, такива работи  Twisted Evil ... Всичко това за бая парички, прибрани от злобните производители, това го знаем вече ...
Вирусът може да живее само в живата клетка на приемника, как искаш да го изолираш?
Защо не си изолираш окото в един буркан и не ме погледнеш с него ?
А на Юлчето не виждам да си отговорил конкретно, така че конкретно имаш ли доказателства че ако оставим децата с полио и температура те ще си се самосправят с вируса Simple Smile? Тогава на онези деца в Африка, дето нито ваксина нито сваляне на температура да видели, защо са им криви краката ?
 smile3507

# 334
  • София - Варна - Бургас
Цитат на: anuschka в събота, 10 февруари 2007, 09:07
Цитат
ОФФ:
Гледам, чета... Всеки се е захванал да рови в интернет, все някакви линкове се дават. Всички започнаха от медицина да разбират.. БРАВО!!!
Birdie
Цитат
P.S. Нищо лично към никого.  bouquet
Така стана... тъжно...
- За кого Бирди, за тебе ли?
 - Все още не си ни казал Доктор ли си, Мед.сестра ли или Санитар... - нищо обидно за последните две, те сега са по-кът от докторите ни... Peace

# 335
Елице,zа пореден пьт докаzваШ ограни4еното си медицинско поzнание.
Дори постулатите на Кох не са ти иzвестни...
Игнорирай ме,обеЩа ми го. Peace

# 336
Може да отвориш нова тема за високата Т или да продължиш някоя стара за температурата..
Не знам дали има връзка това, което казваш, Thinking с идеята на тази тема..
Мисля, че ще се задълбае излишно встрани.
Но Т на човек не може да се покачва безкрайно! Peace

О, има връзка, има. Погледни първите ми въпроси пак. Съвсем конкретно се отнасят за полиовируса и за времето, за което той "умира" (не знам дали може да се говори за вирус, че умира, защото вирусите по принцип не са живи - начинът за лекуване от вируси е като ги изхвърлиш от тялото, бактериите се убиват). Не за температурата по принцип като такава. Затова и питам за нелаишки мнения, а не на кой детето му кога и за колко време и при каква настинка е вдигало висока температура.

Анушка, и на мен това ми прави впечатление.

Аз спирам да пиша, защото наистина се отклонявам от темата. Ще следя - ако някой се намери да ми отговори - ще съм доволна. Но искам достоверна медицинска информация.
На лаишки въпрос лаишки отговор ще получиш въпреки ,че ти отговориха хората . Кой тук е казал ,че разбира от медицина.Споделяме мнение - не може ли ?
Темата си има заглавие все пак .Жалко ,че някои поглеждат последните три страници .Достоверна медицинска информация - има си място за такава има един нов подфорум .
нищо против никой   bouquet

# 337
  • София - Варна - Бургас
Christian

- Обади ми се на лични, как сте?

# 338
Здравейте,

Правя проучване от дълго време на тема ваксини.Прекрасно е, че в България има будни умове,които да поставят общоприетите практики и да взимат информирани решения.Споделям няколко източника на полезна информация по темата,за тези които искат да задълбаят.За съжаление нищо изчерпателно не се намира на български.
http://www.909shot.com/Issues/Intro_Message.htm
www.homeopathic.com/index.html
www.access1.net/via
Добри са и книгите:
What EVERY PARENT SHOULD KNOW ABOUT CHILHOOD IMMUNIZATION BY JAMIE MURPHY
VACCINES-ARE THEY REALLY SAFE AND EFFECTIVE?-NEIL Z. MILLER
What your doctor may not tell you about  vaccinations

# 339
  • София - Варна - Бургас
draga
Цитат
За съжаление нищо изчерпателно не се намира на български.

- Грешите, и ето един линк:

http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%C3%FA%EB%F … C0%F2%E0%ED%E0%F1

# 340
Да,знам за тази книжка,но ви благодаря Александър.

Пишете неща, от които не разбирате.
Не е работа на "хомеопати" да определят ваксинационни практики.
-цитат

Бих искала да споделя с адептите на "ваксинационни практики",че това е една тема,която се разледва не само от последователи на алтернативната медицина.Правят се проучвания най-вече от лекари, и все повече доктори издават статии и книги,в които много сериозно поставят под съмнение ползата от ваксинирането.Заключението,че след задължиелното въвеждане на ваксините са се увеличили броят на автоимунните заболявания,аутизъм,както и са се появили около 200 нови модификации рак,е направено от специалисти от център за проучване на рака.("I"m convinced that the increase of cancer is due to vaccination"-Medical Director of the Metropolitan Canser Hospital,London)
Как се обяснявя и следния факт.В САЩ ваксинирането става достъпно и задължително
в последните дестилетия.В миналото само най-високите прослойки на обществото са имали привилегията да възползват от това "добро".В следствие,на което първите и най-голям процент на случаи на аутизъм,младешки диабет и други автоимунни заболявания,възникват сред високата класа.
Статистически е доказано,че 78% от лекарите отказват Rubella Vaccine и 91 % от акушери и гинеколози също!Според статистика от началото на века,върху действието на коклюш ваксината се казва,че самата болест е започнала процентно да намалява преди въвеждането на ваксината(International Mortality Statistics).Това се случва и с други ваксини,на които се преписват изцелители качества.Факт е,и ,че лекарите в САЩ и Англия получават бонуси,при високи % на ваксинирани пациенти.Друг факт е,че 82% от лекарите в САЩ не докладват наблагоприятни реактции от ваксините,към установените центрове.
"abolish vaccination and you will cut the cancer death  rate in half"-Dr.Millard ,Toronto practiotioner
"vaccines are principally resposible for the increase of those two really dangerous diseases,cancer and heart desease"Dr.Benchetrit-practitioner
DR. Richard Moskowitz concluded that the proccess of vaccination can lead to slow viruses developing in the body.These may bring about the"far less curable chronic diseases of the present"

# 341
Аз просто избрах по - скъпа и не платена от здравната каса ваксина... без странички ефекти. Пентаксим се казва - 60 лева струва едната... и никакви грижи нямах. Включен е и полиомелит и менингит в нея и не се налага да капят капките за полио на бебче в устата. А е и само от убити щамове , а не от живи.

И ние така Peace

# 342
Цитат
Аз просто избрах по - скъпа и не платена от здравната каса ваксина... без странички ефекти
Какви времена настьпиха...Когато някой те поzдрави zа добьр ден,трябва да гледаме в небето дали наистина е ден или ноЩ... Flutter

# 343
Цитат
Аз просто избрах по - скъпа и не платена от здравната каса ваксина... без странички ефекти
Какви времена настьпиха...Когато някой те поzдрави zа добьр ден,трябва да гледаме в небето дали наистина е ден или ноЩ... Flutter

И аз за пръв път чух за ваксина без странични ефекти и много се зарадвах!   Shocked

# 344
Гледам  Shocked

Все повече съм убедена, че постъпвам правилно, като не слагам ваксини!
Този лекар в студиото е профан! Пълен безхаберник!

Ако живееше в бункер или в самотна къща в гората е ок. Обаче при положение, че децата ти ще са потенциални бомби със закъснител (дано никога не се случва), косвено си отговорна за здравето и на други деца.

Общи условия

Активация на акаунт