Последствията от ваксините-предаването на Милен Цветков

• 41 290
  • 595
  •   1
Отговори
# 390
Мом4ета и моми4ета,много zадьлбахте в теzи статистики.
Искате ли всеки да намери по една официална страница (или поне такава с информация zа отделните болести) и да видим колко са страЩни теzи детски zаболявания.
Морбили,zауЩка,рубеола,варицела,полиомиелит,коклйуЩ,дифтерит,тетанус,хепатит Б,туберкулоzа.
И пак да дискутираме....

ПП Кредора ми иzневери,иzвинете zа греЩките в правописа. Peace

# 391
Мом4ета и моми4ета,много zадьлбахте в теzи статистики.
Искате ли всеки да намери по една официална страница (или поне такава с информация zа отделните болести) и да видим колко са страЩни теzи детски zаболявания.
Морбили,zауЩка,рубеола,варицела,полиомиелит,коклйуЩ,дифтерит,тетанус,хепатит Б,туберкулоzа.

http://www.vaxini-bg.com/display.php?show_category=1&show_subcategory=2

http://www.infotel.bg/rubrics/medicin/medicinastr2_12.htm

# 392
http://www.hepasist.com/index.php?page=menu5&sub=5_5
Някой дали може да каже колко вида коклюш и полиомиелит има и за колко от видовете е ваксината?

# 393
За това само бих могла да попитам: Какво реално е необходимо да стане  и как би могло да стане?
Най- малкото, което може да се направи, е да се създаде организация на родителите на деца, пострадали от ваксини. Roshko & Jolly , мислил ли си върху това? Със сигурност не сте сами. След като ваксинирането е задължително, държавата трябва да поеме отговорност за тези деца.

# 394
Глупости !!!!
Държавата поема отговорността си като осигурява ваксина на децата. Грешно е да се мисли, че някой ще си сложи главата в торбата заради подобно нещо.

# 395

Глупости !!!!
Държавата поема отговорността си като осигурява ваксина на децата. Грешно е да се мисли, че някой ще си сложи главата в торбата заради подобно нещо.

shammi, погледни от другата страна и чак тогава наричай написаното от мен" глупости"! Stop
И след като не са "чаааааак толкова много " увредените от ваксини деца, едва ли ще е проблем държавата да финансира един такъв фонд.
Един як адвокат трябва да се хване с това. Peace

Последна редакция: пн, 19 фев 2007, 22:02 от Amarena

# 396
Глупости !!!!
А кой ще поеме тогава отговорността? Кой ще ми гледа увреденото дете цял живот? Аз няма да бъда вечно на 30-сет! А?

# 397
Амарена, не ме разбра естествено. Кажи ми кога държавата е поемала отговорноста за нещо подобно???? Дори един единствен път ??? Това имах предвид. Още почече, че държавата осигурява ваксините.....

Афродита, извини ме за грубия език, но децата са си наша оговорност и никой не е длъжен да ни ги гледа. В случаите които държавата поема отговорностите за детето - то се настанява в социален дом, заведение и т.н.т.  Ти това ли искаш???? Държавата да ти гледа детето??? Не че ще ти откажат.............

# 398
Аз защитавам ползата от ваксините, но не се разграничавам от горния си пост. Просто политиката ни е такава.

# 399
Gigi,не можа ли оЩе по zависими страници да намериЩ?
Едната даже се каzва "ваксини.бг" ....А и са нето4ни,няма я ценната научна инфомация.ОбЩи прикаzки само, с крайна цел убеждение zа ваксина. Peace

Щами (кредора е zле Peace) кажи ми кой има право да те оперира насила,ако ти не искаЩ?Кой има права над живота ти?

# 400

Щами (кредора е zле Peace) кажи ми кой има право да те оперира насила,ако ти не искаЩ?Кой има права над живота ти?

Кристиян, въпроса е излишен.........Много добре знаем кога оперират без твое съгласие  Cry

# 401
За това само бих могла да попитам: Какво реално е необходимо да стане  и как би могло да стане?
Най- малкото, което може да се направи, е да се създаде организация на родителите на деца, пострадали от ваксини. Roshko & Jolly , мислил ли си върху това? Със сигурност не сте сами. След като ваксинирането е задължително, държавата трябва да поеме отговорност за тези деца.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=163984.20
Пускам по един препращаш линк, тук Бубе ме питаше какво трябва да се направи според мен! Амарена чудесно го е казала!

# 402
Амарена, не ме разбра естествено. Кажи ми кога държавата е поемала отговорноста за нещо подобно???? Дори един единствен път ??? Това имах предвид. Още почече, че държавата осигурява ваксините.....

Афродита, извини ме за грубия език, но децата са си наша оговорност и никой не е длъжен да ни ги гледа. В случаите които държавата поема отговорностите за детето - то се настанява в социален дом, заведение и т.н.т.  Ти това ли искаш???? Държавата да ти гледа детето??? Не че ще ти откажат.............
Естествено, че са наша отговорност!!! Точно това се опитвам да кажа!
И след като са наша отговорност, трябва ние да вземаме решения за всичко, което ги засяга, включително дали да ги имунизираме! Нали ме разбра!

# 403
Как да има отговорност от държавата, когато Вие самите не я признавате!?!?!? Ние българите не заслужаваме ничия подкрепа! Повръща ми се от повечето мнения изказaни в тази тема!
Christian, моля те затвори темата и нека всички ние забравим за нея  Stop
Писна ми да чета как някои си мерят пишките със сериозни впроси!
"Аз сложих на моя/та и всичко е ОК"  Confused Отврат  Shocked Слагайте! Дано сте от малкото които не са претърпели ужаса от неизвестността!!!
Жал ми е за невинните деца!!!  ooooh!

# 404
Да, но в случая става въпрос и за живота на другите.
Аз не искам моето дете да е контактно на дифтерия или коклюш, защото някой си пее сладко когато му говорят да си ваксинира детето... и в отговор ми предлага буркан с мумифицирана кобра в уиски и ми говори за "миазми".

Така си е... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт