Имот в област Бургас

  • 447
  • 3
  •   1
Отговори
  • Мнения: 40
Харесали сме си местенце в село Велика/до Лозенец/. Стори ни се спокойно селце, далеч от шума, но близо до морето и по-големите населени места. Инфраструктурата му изгледа добра, поддържано е, говорихме с местни виладжии, няма сериозни проблеми с престъпност. Единствено няма магазин и аптека, но поне Лозенец е близо и ще свърши работа. Може ли някой да сподели впечатления други. Преди това гледахме в Синеморец и Варвара, но абсурдно високите цени ни отказаха...

# 1
  • Melmak
  • Мнения: 3 424
То зависи за какво ви трябва и какво планирате. Познавам добре района, дълги години сме от виладжиите. Проверете как седи въпроса с ток и вода. От къде идват и спират ли често. Какви ли не ядове сме брали с това.

Вила ли търсите, бунгало ли ще слагате или искате нещо готово?

Като цяло до плаж ще стигате само с кола, което за мен е ужас лятото да се търси паркомясто в Лозенец. За всяко нещо трябва да ходите до Лозенец/Царево.

Цените там са високи наистина, а такъв имот се поддържа трудно. Дори предполагам, че скоро и нашият ще го обявим за продан, защото ни е невъзможно да прекарваме достатъчно време там. Изисква постоянна грижа, може би ако е бунгало не чак толкова, но вила е много работа.

Иначе районът е хубав, израснах там летата, буквално от последния учебен ден до 14 септември сме седели и имам прекрасни спомени. Но за работещи хора е много трудно.

Ако нещо конкретно ви интересува, питайте.

# 2
  • Мнения: 40
Благодаря за включването. Идеята е да направим една или две сглобяеми дървени къщички и затова търсим място. Предложиха ни и една много стара малка къщичка гредоред, но тя реално е за бутане, просто ще използваме партидите. Желанието е да се ползва лятото за нас, семейството и близки. Пътуването до плажа не ни е проблем, обикновено ходим в Аркутино. Това, което по-конкретно ни интересува е малките неща за селцето-има ли проблеми с кражби, от къде пазарувате, има ли наистина чести проблеми с ток, търсим и контакт директно с хора, за да не е нужно да ползваме агенции и т.н. Благодаря предварително!

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 16:07 от Chloe2210

# 3
  • Melmak
  • Мнения: 3 424
Ние сме в района на Царево. Да ви кажа водата и тока са проблем. Потърсете информация от местните там и разпитайте. Наистина книга мога да напиша за 25 години колко ядове сме брали. Питайте от къде са тока и водата, към evn ли са, водата от вик ли е.

Общи условия

Активация на акаунт