В скреж скована е красивата Монтана!

• 12 465
  • 279
  •   1
Отговори
# 90
     newsm51      loveuuu                             txtloves    Heart Eyes

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС.
И НЕКА ЛЮБОВТА НЕ УГАСВА ВЪВ ВАШИТЕ ОЧИ И ВИНАГИ ОБИЧАЙТЕ ЛЮБИМИТЕ СИ.   kiss

А ЗА ПОЧИТАТЕЛИТЕ НА ХУБАВОТО ВИНО НАЗДРАВЕ. Wine Glass     1dating

# 91
Значи аз от Дира прочетох че има 3ма в момента но темата не е обновявана от 2 години,така че питам вас ако знаете нещо,координати,може и повече доктори да има.Но тези имена които ми дадоха в дира не ми вършат работа защото не са класически а БОАРОНЦИ.

Петюшка Люта чушка Grinning здравей! Да в монтана има няколко хомеопати (или поне като такива се изживяват). Един от тях с "безвредните си бонбонки" вкара Светли за 20 дена в болница. Моят съвет е към тези шарлатани да не се обръщаш в никакъв случай! Работят по схемата на Боарон, която аз не одобрявам. Не ме разбирай погрешно не съм против хомеопатията аз съм "аз" но "за " класическата хомеопатия. Тъй като в Монтана няма класически хомеопат, който наистина да е наясно с това , което прави продължавам да лекувам Светли според традиционната медицина.
Това не ми изнася особено но по-добре така отколкото пак да оставя детето си в ръцете на шарлатани Sick!

# 92
Значи аз от Дира прочетох че има 3ма в момента но темата не е обновявана от 2 години,така че питам вас ако знаете нещо,координати,може и повече доктори да има.Но тези имена които ми дадоха в дира не ми вършат работа защото не са класически а БОАРОНЦИ.

Петюшка Люта чушка Grinning здравей! Да в монтана има няколко хомеопати (или поне като такива се изживяват). Един от тях с "безвредните си бонбонки" вкара Светли за 20 дена в болница. Моят съвет е към тези шарлатани да не се обръщаш в никакъв случай! Работят по схемата на Боарон, която аз не одобрявам. Не ме разбирай погрешно не съм против хомеопатията аз съм "аз" но "за " класическата хомеопатия. Тъй като в Монтана няма класически хомеопат, който наистина да е наясно с това , което прави продължавам да лекувам Светли според традиционната медицина.
Това не ми изнася особено но по-добре така отколкото пак да оставя детето си в ръцете на шарлатани Sick!

maatete ,и аз съм против боаронците,затова питам дали има класически.
В клуба на Монтана в Дира прочетох че хомеопати  са д.р Манасиев-педиатър,д-р Кръстев,на ул 22 септември,№56 и д-р Атанасова.За докторката казаха че е класически хомеопат newsm78
Вас кой ви подреди така ShockedЧувала ли си нещо за тези тримата?

# 93
Е,аз не празнувам тия празници,но ви пожелавам приятно и романтично изкарване!

Маатете-как тоя хомеопат е вкарал Светли в болница,бе?!Ужас!!!Аз по принцип съм скептична към хомеопатията,а сега направо съм си против.20 капки от онова,30 от това-айде мерси!Имам книга по въпроса-на някои действа добре,но аз съм за модерната медицина.Виж ако няма друг изход-тогава може и да се предумам да си подложа децата на не доказаните методи на хомеопатията.

Момичета,чухте ли за родилката,коята починала в болницата SadКакво ли ще стане с 3-те и деца?

# 94
С Атанасова досег не съм имала но съм чувала лоши отзиви и за нея! Кръстев и Манасиев ги познавам по-добре отколкото ми се иска. Кръстев е супер посредствен "лекар", за който си мисля вече 4 години, че си е сбъркал професията! Някой майки са много доволни от него (защото той само настинки може да лекува), но когато става въпрос за нещо по-сложно направо гледа "стерео"!
Манасиев е много надъхан, много самоуверен, с голямо самочувствие. Както казва Бърди (съжалявам, че го цитирам) Манасиев знае само 1,2,3...
и дори и не подозира, че съществува 4,5,6, и така нататък. Точно неговата самоувереност му пречи много в работата. Той гледа изключително повърхностно на проблема представен пред него, което е непростимо за всеки един лекар!
Откакто родих ми се наложи да общувам с мнооооого специалисти и вече от пръв поглен имам добра преценка за евентуалния подход на лекаря, на който съм попаднала. Живота ме научи да не вярвам безрезервно на всеки лекар минал на визитация а да наблюдавам много стриктно как лекаря реагира на проблема и как си мисли, че ще го реши.

Петюшка ще използвам един типично берковски израз да определя тези особи...
От тримата и чеп за зеле не става и винаги съм готова да им го кажа в очите!

А този, който ми вкара детето в болница е Манасиев. Той горкия и до ден днешен не знае, че в много редки случаи може да се получи нещо като алергична реакция ако лекарството не е изписано на място. Така стана и с Светли. Аз му заведох дете, на което носа му е просто влажен и никакви други проблеми. Няма и 30минути след като му дадох прословутите бонбонки Светли започна да посинява и да се задушава от недостиг на кислород защото белите му дробове бяха пълни с секрет. И така откарахме една камара време в болницата с конски дози АБ за да не се получи бактериялна инфекция и да не завъди Псевдомонас. Та така ... много внимателно но с тия тримата работа човек да няма!

# 95
Не съм чула за никаква починала родилка. Това в нашата болница ли се е случило?

# 96
  • гр. Козлодуй
Мале като чуя такива неща тръпки ме побиват. Вместо да се доверяваш на докторите, излиза, че трябва да се пазиш от тях.

А сега вижте моето меченце Simple Smile

http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=104797

# 97
Мале като чуя такива неща тръпки ме побиват. Вместо да се доверяваш на докторите, излиза, че трябва да се пазиш от тях.

А кое е това място? Някъде в Монтана ли е?

# 98
  • гр. Козлодуй

А кое е това място? Някъде в Монтана ли е?

Ако питаш за снимката, която е навън, не, не е в Монтана, а във Враца.

# 99
Ири:много е сладък Цецко,и с тия бели зъбчета-сладур е!А дистанционното за телефон ли го ползва Joyи  Кари беше така:всичко и е тел.слушалка,даже по химикалка ,,говореше,, Joy

Маатете:ето прочети за родилката.Мъжът и бил бесен и казал,че ще извади очите на доктора,който я израждал и оставил без надзор..А теорията на докторите е друга...
http://www.montana-dnes.com/modules.php?name=News&op=SeeNews&id=1099

Петя-аз както казах Св.Валентин не празнувам,но скъпия в полунощ ходил да ми купува валентинки-сувенирчета,милия той Heart EyesНямал време да ми купи бижу LaughingИзненада ме!
Леле,като си спомня на Тр.Зарезан в БГ как ,,зарязвахме,, Party,вие как изкарахте?

# 100
  • гр. Козлодуй
Water Lily, абсолютно същата история Simple Smile. Всичко използва за телефон и дори води някакъв разговор - казва нещо, след което мълчи известно време и пак казва нещо и си променя интонацията Simple Smile. Но най-много обича да говори по истински телефон. Като ми писне от него му давам моя и докато не го разглоби не му го взимам Simple Smile.

Това за родилката е много тъжно. Не знам как се е навила на 40 години да роди, и то в Монтана.  Аз като раждах в София имаше жена на 38 години, която чакаше за секцио /като мен/. Бяха и казали, че на такава възраст е най-сигурно да е с операция. Доколкото разбирам в случая май е било по нормален път, ама де да знам. Абе много е тъжно. Всъщност аз раждах в София, защото седмица преди моята дата имаше починало бебенце в Козлодуй при раждането. Уплаших се много!

# 101
ЗДРАВЕЙТЕ!!!Просто незнам какво да кажа за тази майка,може би не е попаднала на точния доктор CryЖалко е само за другите и деца PraynigАз лично раждах при Др.КАСТРЕВА-супер доволна сам от тази жена  newsm51,тя ми води и цялата бременост(раждах секцио в Монтана).Препоръчвам ви я МНОГО Е ДОБРА newsm10.

# 102
  • София , Монтана
Здравейте,искам и аз да се присъединя към вашето мнение.Много е ужасно това което се е случило с жената.Аз сега научавам.Незная какво да кажа за лекарите в Монтана,но аз небих раждала в Монтана,толкова лоши случаи съм чувала за генеколозите,та бих казала че това неим е първата родилка която губят.Има и друго нещо може и вината да нее в лакарите,но ние няма и да разберем.Щом са изродили толкова бебета в Монатна значи не са чак толкова лоши,но понякога си е и до късмет.
Тези които сте раждали в София-кажете в коя болница бяхте и защо я избрахте.
Аз раждах в "Шейново",като ново дошла в София,се посъветвах с една моя братовчедка която беше раждала там и беше много доволна.Също така една приятелка ми препоръча и "Тина Киркова" но аз предпочетох "Шейново".А и тъкмо беше ремонтирана болницата.Аз съм много доволна.Ако раждам втори път пак там ще ида,а даже сега познавам и много повече лекари в болницата и ще съм сигурна на 100% че ще съм в сигурни ръце.
Тук прочетете почти същото за родилката: http://www.mont7.com/index.php?option=com_content&task=view& … temid=2&lang=

# 103
  • София , Монтана
http://www.mont7.com/index.php?option=com_content&task=view& … temid=2&lang=
Това искам да оставя без коментар.

# 104
  • гр. Козлодуй
Аз раждах в "Света София" /"Тина Киркова"/. Лекари ми я препоръчаха, а също така и една позната, която е раждала там. Не съм си избирала лекар, но за мой голм късмет ми се падна един от най-добрите екипи - на д-р Ковачева, за което съм благодарна много на Господ ... или на съдбата Simple Smile. Стаите и баните са ремонтирани, а и лекарите в детското са добри. Имам много неща да кайа за тази болница, добри и лоши, защото прекарах там цели 2 седмици. Ако някой се интересува само да каже Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт