ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС.
И НЕКА ЛЮБОВТА НЕ УГАСВА ВЪВ ВАШИТЕ ОЧИ И ВИНАГИ ОБИЧАЙТЕ ЛЮБИМИТЕ СИ.

А ЗА ПОЧИТАТЕЛИТЕ НА ХУБАВОТО ВИНО НАЗДРАВЕ.
здравей! Да в монтана има няколко хомеопати (или поне като такива се изживяват). Един от тях с "безвредните си бонбонки" вкара Светли за 20 дена в болница. Моят съвет е към тези шарлатани да не се обръщаш в никакъв случай! Работят по схемата на Боарон, която аз не одобрявам. Не ме разбирай погрешно не съм против хомеопатията аз съм "аз" но "за " класическата хомеопатия. Тъй като в Монтана няма класически хомеопат, който наистина да е наясно с това , което прави продължавам да лекувам Светли според традиционната медицина.
!
здравей! Да в монтана има няколко хомеопати (или поне като такива се изживяват). Един от тях с "безвредните си бонбонки" вкара Светли за 20 дена в болница. Моят съвет е към тези шарлатани да не се обръщаш в никакъв случай! Работят по схемата на Боарон, която аз не одобрявам. Не ме разбирай погрешно не съм против хомеопатията аз съм "аз" но "за " класическата хомеопатия. Тъй като в Монтана няма класически хомеопат, който наистина да е наясно с това , което прави продължавам да лекувам Светли според традиционната медицина.
!
Какво ли ще стане с 3-те и деца? 

и Кари беше така:всичко и е тел.слушалка,даже по химикалка ,,говореше,, 
Нямал време да ми купи бижу
,вие как изкарахте?
. Всичко използва за телефон и дори води някакъв разговор - казва нещо, след което мълчи известно време и пак казва нещо и си променя интонацията
. Но най-много обича да говори по истински телефон. Като ми писне от него му давам моя и докато не го разглоби не му го взимам
.
Жалко е само за другите и деца
Аз лично раждах при Др.КАСТРЕВА-супер доволна сам от тази жена
,тя ми води и цялата бременост(раждах секцио в Монтана).Препоръчвам ви я МНОГО Е ДОБРА
.
. Стаите и баните са ремонтирани, а и лекарите в детското са добри. Имам много неща да кайа за тази болница, добри и лоши, защото прекарах там цели 2 седмици. Ако някой се интересува само да каже
.