В скреж скована е красивата Монтана!

• 12 475
  • 279
  •   1
Отговори
# 105
  • гр. Козлодуй
Петя,аз от тортата ще взема,но шампанското ще го отстъпя на Маатете,че обича да пийва Laughing

Ири,както и другите мами,които четат:гласувайте за мис интернет-Монтана,за Полирал(Ралица,с бялата рокличка!)

http://www.montana-dnes.com/modules.php?name=girl

Ири,ако редовно консумираш тия бонбонки,няма как да не ти се залепи някое кило:)Подходящи са за хора с алергии към шоколад и яйца.
                    Рецепта за ,,Рафаело,,
1 1/2  ч.ч. овесени ядки                     
1 1/2  ч.ч. кокосови стърготини
1 ч.ч мляко на прах
1 ч.ч пудра захар
1/2 ч.ч. размекнато масло
140г. гъста сметана за готвене

Овесените ядки,кокос.стърготини и млякото се запичат до леко пожълтяване на бавен огън,с постоянно бъркане.
След като изстинат се смесват с останалите продукти.
Оформят се малки топчета,които се овъргалят в кокос или пък сусам!
Слагат се в хладилника да се стегнат
.
Много са вкусни,когато правя,Кари ми ,,помага,,и много се забвлява.После всичко е в кокос Simple Smile
Това е начин да я накарам да яде така полезните овесени ядки(то не се чувства,че има в топчетата!)

Е тия бонбони са върха Simple Smile. Много ми харесаха. Да си призная, част от сместа я изядох още докато ги правих  Laughing. Голям лакомник съм, но какво да се прави, не мога да устоявам на такива вкусотии. Замислих се обаче дали ще стане нещо, ако се сложи и малко какао? Все ми се иска да е кафяво, заради проклетия шоколад, който обожавам Simple Smile.
Ако някой не е пробвал рецептата, вдеднага да ходи за продуктите и да се залавя Simple Smile.

# 106
Момичета ето малко снимки от прощапулника на Ангел  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=102882&view=1&photo=1

Аз раждах в Тина Киркова без предварителни уговорки с нито един лекар и попаднах на страхотен екип и съм много доволна. Изражда ме доктор Гогова и акушер Соня Савова те са много добри Соня ме държеше за ръка и като на дъщеря ми говореше по - време на контракцийте който при мен бяха доста болезнени.Но всичко мина и сега ако раждам второ бих ги потърсила пак.

# 107
Йони определено ви е било весело. Само не можах да разбера Ангел какво е хванал.

# 108
  • София , Монтана
Ири забравих да ти кажа че снимката н амалкия е много готина.Сега ще я добавя в албумчето.

# 109
Хвана първо GSM а след това фотоапарат.

# 110
Хвана първо GSM а след това фотоапарат.
Значи,че като порасте,ще си отвори магазин за електроники Laughing
Аз пък не знаех,че има такъв обичай:прощъпулник!И аз ще го празнувам като му дойде времето!

Ири-радвам се,че ти харесаха ,,рафаелките,,,опитай с какао,а може и потопени или поляти с шоколад.

За починалата родилка не ми стана ясно как така е имала нормална бременност и раждане,а след аутопсията установили,че имала тежко заболяване и за това починала Rolling EyesПопадане на околоплодни води в кръвоносната система.Не можело да се проднозира,хм!
И още една лоша новина:простреляното момиче,Йоана,е починало,без да излезе от кома SadА оня дрогиран идиот даже не е в затвора!Бих му дала един зареден пистолет да се гръмне глупака сега,че преди не беше успял!

# 111
  • гр. Козлодуй
Ири забравих да ти кажа че снимката н амалкия е много готина.Сега ще я добавя в албумчето.

Благодаря Simple Smile.

Съвсем бях забравила за това момиченце. Много тъжно ми стана. А оня идиот го познавам от едно време и си спомням, че беше смотан и тогава. Направо ме е яд, че съм го познавала.

# 112
  • София , Монтана
Тук аз бях показала статията от Монт 7 за починалото момиче.На вас отваря ли ви се?

# 113
  • гр. Козлодуй
Аз го отварям.

# 114
Аз го отварям,но излизат,, йероглифи,,,а като рефреш-на,излиза много дребен шрифт.

# 115
  • София , Монтана
И на мен шрифра ми е с много малки букви.Но аз не го отварям с интрнрт експлорера, имам една програам Опера и снея го отварям защото там мога да и коригирам големината на шрифта.На страницата на Монт 7 има всички актуални новини.Ето и от днес какво са казали:
http://www.mont7.com/index.php?option=com_content&task=view& … temid=2&lang=

Последна редакция: пт, 16 фев 2007, 23:22 от pеtia

# 116
  • София , Монтана
Къде сте хора.Защо никой нищо не пише,май всички са се отдали на почивка. newsm78

# 117
На мен ми свърши почивката.Полирал нещо изчезна?Да не разпуска на някоя хижа?И Ели нещо я няма-сигурно зубри за изпити?

Мен ме е налегнал един мързел-трябва да чиста малко,но ме мързи страшно.Сигурно е пролетна умора LaughingВчера ходихме да пазаруваме и си бях обула едни от най-високите обувки-днес реанимирам Crazy,то си беше като на ледена пързалка-хлъзгах се по плочките,добре,че бутам количка-да се подпирам Laughing

Петя-понеже разбираш от нокти-знаеш ли как се прави педикюр в къщи с домашни ,,продукти,,?

# 118
Момичета сга да ви се похваля! След броени минути цялото семейство отиваме да наредим новия си дом- квартира.

# 119
  • София , Монтана
Здравейте момичета.Честито maatete.Water Lily аз се интересувам главно от декорации.А и никога не съм ходила да ми правят педикюр за да ти отговоря.Но предполагам е същото като при маникюра.

Общи условия

Активация на акаунт