💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори - тема 112

• 40 667
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • au bout du monde
Излиза, че наистина Серенай е пяла в песента на този.
https://twitter.com/dizianaIiz/status/1736109394796900615?t=cv4T … TSvhhSClp-Ig&s=19

# 121
Айре, няма как да ни огрее с Металика 😆 Те вчера са били.
Качих програмата за днес в по предния пост.

# 122
Терзи, благодаря! Kiss
Ехааа, какви страхотни гифчета сте споделили Пепи, Айре Heart Eyes
Е, че той Киво заради Металика най-вече би отишъл, четох някъде във фейса, че е бил за 3 дни на този фестивал Thinking А и го има на две снимки с различно горно облекло Thinking
Е, разкошен е Heart

Джаки Heart
Поздравления за Серка, напълно заслужена награда! Heart Eyes

# 123
С Къванч са неговите мениджърки.

Ето

А Зерин сподели тази снимка и видеото.

И е пътувал тази нощ.

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 22:45 от pe04

# 124
# 125
https://www.instagram.com/reel/C07V3LSL0av/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Интервюто на Серенай с руски субтитри.

# 126
Е, значи не е гледал Металика, казвал е, че ги харесва, жалко ... за другите изобщо не му завиждам Smile Аз пък без да пътувам никъде съм на най- любимия ми концерт на Queen на 20 януари Stuck Out Tongue Closed Eyes
Пепи, благодаря за интервюто! Kiss Много е сладко това момиче, и на нея и е мъчно, че сериала ни свършва ...

Лека, дружки! Hug

# 127
# 128
Привет, момичета! Blush
отдавна не съм слагала кафенце.......

с тази усмивка, ви пожелавам хубава неделя! Hug

# 129
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Вчера ни порзглезиха с емоции извън сериала.
Серенай каза, че и днес са на снимки , ударно продължават. И журналистите вече питат за следващ общ проект. Да видим какво ще покаже бъдещето.

Излезе ми този колаж

да видим какво ще се случи след това селфи 🤳 , че като се замисля при предишните все имаше трагични събития. Ягмур се опита да се самоубие при първото, а след второто Девин стреля в Джихан.

Аз пък прочетох информация, че ще влиза някакво дете - момче. Доста мургаво изглеждаше, но не запазих снимката, но има нещо общо със Серап.😶 Та се чудя дали няма да се окаже дете на Серап от Ибо 🤔 и с това да са свързани всички събития, които предстоят 🤔

Желая ви хубав ден 🤗🤗🤗
За мен ще е работен 😥

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 10:29 от pe04

# 130
  • au bout du monde
Ох, тя каза, че още 5 епизода остават😭😭😭

# 131
Камилита, защо 😭😭😭 ние знаем това от самото начало. Но и аз бих си ги гледала, ей така само двамата да играят.

Сетих се още нещо и изчезвам. За пижамата 😂 Вчера в един от техните информационни страници имаше снимка от три други сериали на героините им с пижами 😜 и бяха дали линк към уебсайта на марката. Та е възможно и това да е причината. Вдигна се достатъчно шум, нещо като скрита реклама ще излезе май.

# 132
Добро утро, дружки! Hug

Терзи Kiss
Пепи, да, не можем да се оплачем от липса на новини за ашкъма.
Хммм ... това, което си споделила ще е интересно, да видим Thinking
Цитат
Още една снимка от музикалния фестивал Mdlbeast в Рияд, столицата на Саудитска Арабия. Къванч беше поканен там като гост.

Превод на видеото със Серка
Цитат
Ж - Да започнем с това, че стилът ви е шикозен.
С - Благодаря ви много.
Ж - Какво ще ни кажете?
С - Всичко е наред, беше прекрасна вечер. Дойдох, тичайки от снимки, имах много малко време... Светлината е много ярка.
Ж -  Нека се отдръпнем по-далеч.
С -  Много се радвам, че успях да присъствам тази вечер. Обещах на г-жа Сезен преди много време. Беше много забавна вечер, но трябваше да си тръгна рано, имам снимки,  утре отново съм на работа, за това ...
Ж - Да попитаме за сериала, как вървят снимките?
С - Слава Богу, всичко е наред.
Ж - Сериала е супер, какво можете да ни кажете за него?
С - Всичко върви чудесно, много сме щастливи, наслаждаваме се, останаха 5 епизода. Това е малко тъжно, но всичко е наред, продължаваме да работим с удоволствие. Всеки ден съм на снимачната площадка, честно казано, не правя нищо друго, нямам друг живот.
Ж -  Станахте страхотна двойка с г-н Къванч.
С - Да, благодаря.
Ж -  Това сътрудничество ще продължи ли? Планирате ли други съвместни проекти?
С - Изобщо не зная. След толкова много години завръщането в телевизията с него е прекрасна възможност за мен. Не зная какво ще стане в бъдеще.
Ж - Напоследък ви виждаме с очила, имате ли проблем със зрението?
С - Няма да карам г-жа Айше да чака. Нямам проблеми със зрението.
Ж - И последното, госпожо. Излязоха новини и искахме да получим отговор от вас.
С -  Какви?
Ж - Относно Мерт Демир.
С - Моля ви ...
Ж - Ние питаме за песента. Казаха, че вокала е ваш.
С -  Да, вокала в песента е мой.
Ж -  Новини за любов... Какво ще кажете?
С - Престанете.
Ж - Казвате да престанем?
С - Ще се видим, благодаря.
Ж - Благодаря ви, благодаря ви. Хубава вечер.
зад кадър от филма

Ками, ами толкова ни остават ... много ще ми липсват и на мен.
Имайте хубав ден, дружки! Hug Пепи, лека работа! Kiss

# 133
В СА много искат да докажат, че са отворени към света, музикални, филмови фестивали, известни групи и актьори канят, но за съжаление истината е съвсем друга. Интересно ми е колко местни жени са били допуснати да присъстват на въпросния фестивал...

Иначе Къванч изглежда страхотно.

Забременяването в турски сериал става по  много интересен начин... 😂

# 134
  • София
Момичета,сега прочетох във фейса, че Туба ще влиза в сериала като трета сестра на Девин от баща й. Има малко епизоди до края, дали е истина?

Общи условия

Активация на акаунт