💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори - тема 112

• 40 663
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро! Christmas Tree Coffee

Още малко догадки:

Хюлия е показала писмото от Иляс до Недрет. Това е станало причина баща и да я изгони, а след това Иляс си е тръгнал, за да не я убият. Това писмо сега намери Бедри. Така, че Хюлия е част от тази история, в която двамата влюбени са били разделени. Ако Серап е разбрала това, то и дава основание да отмъщава на Хюлия както за себе си, така и за баща си.

Ресторантът, в който става семейната среща  (интересно какъв е поводът за нея, самият повод  също може да е провокирал Серап), ми се струва, че се намира в хотела, където виждаме да излиза от една от стаите Серап: същият стил и същите цветове на дървото на столовете и лампериите на стените в коридора на хотела. Изглежда Джихан по някакъв начин е разбрал, че Серап е в хотела, а преди това Серап го е проследила. Самата идея да се срещне със Сойкан вероятно я е довело на мястото на срещата. Но ако е наблюдавала и видяла настроението, сигурно е била вбесена. Поводът за стрелба срещу Хюлия сега би бил фактът, че Джихан е част от това семейство и се чувства много добре в присъствието на Сойкан. Ако това е причината за поведението на Серап към Хюлия, виждам ревност към семейството, каквото Серап няма. В този случай Хюлия би била обект на стрелбата като майка на Сойкан.

А може двете причини да са действали едновременно. Крайно действие, ако Серап стреля и убие Хюлия на място, където има свидетели, отива направо в затвора.

Интересно е черното кожено палто на Серап, а също и висулката, която обаче не мога да разбера какво представлява. Докато рокерското яке на Девин говори за нейния бунтарски дух, палтото на Серап навява мрачни мисли и намерения: напомня военно време, гангстери, насилие. Такова палто носеше Девин на изпращането на баща и и там вероятно е свързано със смъртта.

Семейството се събира на една маса, но винаги в непълен състав: някои от членовете на семейството липсват.

Две двойки заговориха за отпътуване и нов живот на друго място. Джихан предложи на Серап, Джемре – на Лейля. Трябваше да го направят в същия момент, в който стана дума за това. Може би вече закъсняват.

# 106
  • au bout du monde
А , може и по друг начин да се тълкува: Трябва да се постараеш заради мен 😂

Сцената ми се струва, че е на сутринта 😄
Каквото се е старал, старал се е🤣
Вечерта може бурна да е била.

Очаквам на финала всички да седнат на една маса. На масата на Аслан и Девин в новия им дом.

# 107
Серап едва ли ще стреля заради Джихан. Джихан взе имението на Хюлия. Серап си действа самостоятелно. Тя разбра, че Хюлия я е поръчала и нея на сватбата.

Не ми се вярва това да е на сутринта 😂 Тя ще се удуши така цяла нощ. Надявам се, че Аслан се е погрижил за жена си както винаги.

Добре, че аз не съм стилист, сигурно така щеше да ходи цял сезон 😂😂😂
Поло и елек, класика 😜

# 108
Привет, дружки! Hug
Някои фенове на сериала вече погребаха Хюлия, Ками и Пепи за копчетата на Девин се хванали Stuck Out Tongue Closed Eyes Мен пък много ме кефи как я облича Дениз Маршан 2 сезон, макар, че и в първия ми харесваше, с тази фигура Серенай може да си позволи всякакви тоалети, фигурата прави страхотна дрехата, а не обратното.
Страхотен колаж с прекрасна асоциация Heart Eyes
Цитат
-Ти виждала ли си щастието?
- Не. А ти?
- Аз го видях .
- Къде ???
- В очите ти, любима...

Във фейса прочетох, че Туба влизала в Семейство, като щяла да играе друга сестра на Девин Stuck Out Tongue Closed Eyes От къде ги измислят такива се чудя Thinking И като се почна едно писане, че Туба била по-подходяща от грубоватата Серенай за ролята на Девин, много се смях Smile Точно пък за Девин изобщо не става, мое мнение.
Хубава вечер! Hug

# 109
  • au bout du monde
Ох, сутринта ще е. Едва ли така ще стоят да си говорят вечерта Laughing

Застудя и Девин ще я опаковат до ушите. LaughingLaughingLaughing

# 110
Здравейте Благодаря за споделеното Мисля ,че Бирсен писа ,че Къванч ще е в Риад Саудитска арабия заедно с Ханде Ерчел

https://www.instagram.com/stories/mariarahmmani/3259208669788761877/

# 111
Фени, в нашия сериал всичко има значение, дори копчетата 😂😂😂
Но виждам надежда за тях.

Ето тук Девин пак е закопчана

А Аслан...

и продължението

Трябва от време на време да му създава малко дискомфорт 😜

Как Хюлия мъртва ?! Да им остави хубав спомен и чао . Не ми се вярва въобще. Тя има още какво да покаже, а и с останалите си деца трябва да се помири.

Курт Сейт и Шура сред 10 най-търсени сериала в Италия.👏👏👏

Терзи, благодаря 🤗
Тя вчера е била. Къванч е днес. Четох за този фестивал. Програмата за днес.

Голямо изкушение е да посетиш.

# 112
# 113
Къванч сподели в ИГ

# 114
  • au bout du monde
Серенай е спечелила награда за най-добра актриса.

Представям си  как през нощта става и започва да се закопчава, за да може на сутринта да го посрещне в този прилежен вид  Smile SmileySatisfiedSmile
Направо ми изглежда сякаш някой има нещо против. Серап още малко гола ще тръгне Triumph
Laughing Laughing Laughing

# 115
Зад кадър Последно повикване от Истанбул

https://www.instagram.com/p/C07LDQ3Lhqj/

Серенай

https://twitter.com/lilaikram1/status/1736088999322632343

# 116
и от Башак
https://www.instagram.com/stories/basakdizer/3259258022939145154/

значи са заедно на този музикален фестивал

от миналия ден.........
Heart

Благодаря виии за споделеното! Hug
Честита награда на Серенай! Hands Plus1

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 21:42 от Airra

# 117
Направо му завидях на Къванч. Голям кеф.

Камилита,  😜 да изчакаме вторник ще видим какво ще стане.

# 118
аз пък искам видео с Киво, докато свирят Металика Hands Metal

# 119
и от Башак
https://www.instagram.com/stories/basakdizer/3259258022939145154/

значи са заедно на този музикален фестивал

Айре, даже и през ум не ми минава, че ще остави Башак и детето и ще отиде сам. На мен, тия двамата са ми като едно цяло, толкова силна симбиоза имат, че не мога да ги разделя.
Когато ти четях поста си говорих с една приятелка по телефона и й чета поста и гледам гифката с Киво и й викам, "боже как може да не съм го харесвала, толкова е сладък, направо е разкошен" и тя вика "защото не толкова рус.

Общи условия

Активация на акаунт