💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори - тема 112

• 40 633
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • au bout du monde
Ужас, всички ли са с тях на почивка🫣

# 91
Дали Серап ще успее да гръмне Хюлия? Ако успее пак ще е клета жертва и всички ще се въртят около нея.
Ама пък защо да има зъб на Х Серап? Не вярвам да е знаела, какво прави Ибрахим с нея и да мълчи. Може би ще отмъщава за Джихан? Или изобщо няма да стреля по нея. Много въпроси имам.

Много ми е забавен разговорът между Бедри и Ямур, в който тя му обяснява, че майка й има мании, а той мисли, че й трябват пари (мъни) и веднага предлага да й даде. Симпатяги. Grinning

# 92
Не могат да ги оставят на мира и това си е.

Явно ще се върви към изясняване на историята на Серап. И какво стана с Джихан, няма брат, а сега търси помощ 🤔

Интересно подреждане на масата. Хюлия, Недрет, Джихан заедно.

Дано не са се натресли всички при тях, а е някакво друго събиране 😂

# 93
Явно аз ще съм този , който ще зададе директния въпрос - Приключи ли българския превод на сериала ? ДО 21 всичко е наред , след това явно заради Бтв Стори ,  изчезна в плей туб , а никой не повдига темата , какво става ? Просто аз не разбирам руски , не ми се гледа дублаж отвратителен е и задавам директно въпроса . Ще има ли довършване на превода или преводачката без да я виня , просто от страх или тя си знае най -добре се отказва ? Ако има някой запознат нека да уведоми ! Сигурен съм , че има доста потребители , които не знаят турски , не знаят руски и чакат и чакат да гледат на български , но ако няма вече такава възможност , просто да го знаем  ! Иначе респект и благодарности за преводачката и цялата страница посветена на Кавънч , оформлението , дискусиите , изобщо как влизате супер навътре в сюжета , че и детайлите чак забелязвате Simple Smile

# 94
  • София
Лъчезар, просто трият всичко от бтв. Никой не се наема да превежда няколко дни, и да го изтрият после. Това е. Чакайте се сериите по Сторито. То, и аз не разбирам руски, но започнах да вдевам за какво става на въпрос.
Божееее,  не и Хюлия. Тази лудата Серап какво пак получи факс от горе?

# 95
Благодаря за фрагмана и превода. Hug

Не мога да схвана последователността на случките.

Скорпионът в стаята на Хюлия беше мъртъв, може и тя да го последва.

В разговора с баща си Серап каза, че е изгубила младостта си заради Сойкан.
Първо отрови Ибо, сега явно е решила да убие и Хюлия.
Дали обаче само заради своята младост?
Дали решението не е взела след някакъв разговор, в който Серап да е разбрала, че Сойкан са отнели младостта и на баща и?
Повод може да е дало това, което Бедри научи в Адана.
Серап да е решила да отмъсти за себе си и за баща си?

(Намирам някакво несъответствие между историята на Серап, нейните спомени и начина, по който я обличат. Доколкото знам, момичета с такава травма носят затворени дрехи, непривличащи внимание към тялото.)

Идва ред на истината за престъплението.
Кой ще разказва за него, ако всички вече са умрели?
Когато Аслан даде на Ибо пистолета, за да свърши най-сетне нещо полезно за семейството, не е знаел, че освен, че ще има един предател по-малко, от смъртта му ще има и една друга полза. Ще намерят предсмъртното писмо на Юсуф до брат му, което може да стигне до другите само след смъртта на Ибо. Освен Иляс и Недрет – а те са от едната страна на конфликта, няма кой друг от страна на Сойкан да свидетелства за 1978. Остава само писмото. И това, което Джихан видя във видеото, ако той поиска да си го спомни.

# 96
Благодаря за фрагмана и превода му, Благи! Kiss
Ах, този Бономо ... пак ще чакаме на тръни серията, страшен е! Как логично, нишка по нишка разкрива историята на всеки , евалла! Не мисля, че сега Хюлия ще пострада, рано и е, а и Джихан ми се стори, че следи Серап Thinking Но, тази лудата спешно трябва да се лекува, опасна е за всички Сойкан. Няма отдих за Аслан и Девин ... тъкмо видят малко спокойствие и щастие и хайде отново неприятности, няма милост към тях Бономо.

Да видим Девин какви предположения има за Серап Thinking

Зарадвах се да ги видя всички около масата и да пеят двамата братя. Това събиране не мисля, че ще е на почивката на Девин и Аслан Thinking Чак пък и Сехер да замъкнат там ... Но, Джихан е сам, без Серап Thinking Уф, кога ще е вторник!
Пепи, благодаря! Kiss

Ванче, никой не може да схване последователността на случките, ще видим какво ни е подготвил Бономо, във всеки случай отново ще ни залепи за мониторите след 4 дни Smile
Една чудесна новина!
Цитат
Сериалът "Курт Сеит и Шура" ("La ragazza e l'ufficiale") беше сред най-търсените сериали в Google през 2023 г. в Италия.
Честито! @kivanctatlitug, @fafazey @hilalsaral @eceyorenc
@bezmennermin автор на книгата "Kurt Seyit ve Şura", @toygarisikli за невероятните саундтраци ❤❤❤ и целия актьорски състав и екип!

Лекинка, дружки! Hug

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 23:58 от queen_fenka

# 97
Хюлия е с един и същи костюм, когато Серап стреля и на масата.

Дали не са се събрали да посрещнат Нова година?🤔 В сериалите често има вмъкнати сцени по повод на празници 🤔

Забелязах, че Серап е с пистолет, когато излиза от стаята.

А тук зад Джихан се вижда малко и от Сахер.

Съвсем се обърках.

Имам чувството, че този фраг е само за прикриване на това, което ни предстои да видим.
Една тежко ранена Хюлия може много повече да обърка отношенията, отколкото мъртва.

А как можаха така да я закопчаят Девин, чак мен започна да ме стяга около врата 😜

Вчера я похвалих Дениз Маршам 😂
и днес направо се изложи.

Нови снимки от фотографа на "Последно повикване за Истанбул"

Къванч утре ще бъде на някакъв музикален фестивал в Риад. В първия момент като видях новината направо изтръпнах. 😂

И Серенай за Elle

Лека, момичета 🤗🤗🤗

# 98
  • au bout du monde
Девин с тези хиляди копченца, направо нямам думи🫣

Похвалихме, че започна поли да носи и я закопчаха до ушите🤔

Толкова голямо изкушение ли е сакън да не се види малко рамо, шия, деколте. 😁 главния герой да не се разсейва много.

В първи сезон беше доста по-дръзко облеклото.

Някои други ходят полуголи🫣

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 01:28 от La Libellule

# 99
  • София
Добро утро!

Цитат на: vanja@link=topic=1612757.msg47352859#msg47352859 date=1702673288
В разговора с баща си Серап каза, че е изгубила младостта си заради Сойкан.
Първо отрови Ибо, сега явно е решила да убие и Хюлия.
Дали обаче само заради своята младост?
Дали решението не е взела след някакъв разговор, в който Серап да е разбрала, че Сойкан са отнели младостта и на баща и?
Повод може да е дало това, което Бедри научи в Адана.
Серап да е решила да отмъсти за себе си и за баща си?

И, аз това се зачудих.  Ако трябваше да гръмне някой, това беше Недрет. Тя е в основата.  Тя е тази която е родила дете на Иляс . Хюлия и тук ли е замесена? Между другото-даваха ли нещо за жената на Иляс, която му е родила Серап и брат и? Май не. Стрелбата от Сарап,  да не е свързана нещо с майка и? Иначе, не си обяснявам защо стреля по Хюлия. До тук от видяното, нямам обяснение.

# 100
  • au bout du monde
Ще има причина. Вероятно Х. е замесена в нещо.

# 101
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Чудя се дали тази стрелба не е свързана с това, че Хюлия искаше да убие Джихан и Серап на сватбата. Серап по принцип е срещу всички Сойкан. Тя не се спря и срещу Лейла, въпреки Джихан. Но срещу Хюлия тя има вече и конкретна причина, освен че е Сойкан. Джихан и той въртя сука и пак опря до Аслан и Девин, до единственото семейство, което има.
И е на една маса пак с тях.
Както започна сериала, станеш ли от масата вълците ще те ядат.

Аслан е достатъчно търпелив , така че ако се стигне до копчетата ще ги разкопчае бавно едно по едно и може да стане прекрасна сцена, но вече изгубих надежда, че ще видим такава 😂😜
А и събитията, за които ни намекват едва ли предполагат.
Макар че много ми харесва как като се появи Девин за Аслан всичко друго изчезва и той е посветен само на нея.

Да сложа и една хубава Башак от вчера 😍

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 102
  • au bout du monde
Аслан е достатъчно търпелив , така че ако се стигне до копчетата ще ги разкопчае бавно едно по едно и може да стане прекрасна сцена, но вече изгубих надежда, че ще видим такава 😂😜

Ех, мечти🤣
Облеклото й крещи стой далеч от мен 🤣
Язък им за почивката и хотела 🙄
Но може да ни изненадат с нещо😊

# 103
А , може и по друг начин да се тълкува: Трябва да се постараеш заради мен 😂

# 104
  • София
Едва ли е заради Джихан. Тя се омъжи за него от чудене какво да прави. Не го обича толкова, та да тръгне да убива заради него. Тя, ако го обичаше, щеше да го допусне до до себеси , а не да го кара да гледат анимационни филми под юргана. Залагам на нещо свързано с майка и. Може, Юсуф да е бил влюбен в нея, и Хюлия от ревност да я поръча.

Общи условия

Активация на акаунт