Бачорски и златната ябълка - Тема 7

• 44 623
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Не е задължително да са приятели.

https://www.bgjargon.com/word/meaning/%D0%B1%D0%B0%D0%B4%D0%B6%D … D0%BD%D0%B0%D0%BA

Реших, че намекваш, че е бил и с някоя роднина на Емилия, като каза, че си знаела нещо отдавна (преди нас). Сега те разбрах, знаела си, че са били приятели.

# 136
Качвала съм и снимки в темата отношенията им са от преди да се познава Даниел с Емилия. Иначе да, това имах предвид следвам Емилия от много отдавна и преди го показваше Петър

Не е задължително да са приятели.

https://www.bgjargon.com/word/meaning/%D0%B1%D0%B0%D0%B4%D0%B6%D … D0%BD%D0%B0%D0%BA

Реших, че намекваш, че е бил и с някоя роднина на Емилия, като каза, че си знаела нещо отдавна (преди нас). Сега те разбрах, знаела си, че са били приятели.

# 137
  • София
Петър и Емилия още от гимназията се познават, с Даниел не знам кога се е запознал.

# 138
Да, това го беше казвала тя преди в сорита.
Иначе и аз не знам от кога се познават с Даниел, но той не е бил с Емилия тогава.
Ще видиме може и да разяснят нещата натам в епизодите🙂

Петър и Емилия още от гимназията се познават, с Даниел не знам кога се е запознал.

# 139
Аз мисля,че тя затова така бързо препусна по тази част Емилия, защото първо е била с Петър, после те стават съдружници с Даниел, след това разделяне на фирмата и от там Емилия се прехвърля при Даниел, което ако е така 😀 като маймуна от клон на клон към човека,който се реализира съответно 😎 Миш-маш те сами си го казаха.
Колкото до изказването на Даниел,че Петър е можело да помогне го разбрах по този начин, както например Наска помага по някакъв начин за Емели - тип прибира я от детска, вкъщи се грижи, когато ходят някъде се включва майка и също. В този смисъл Наска не казва айде сега тука това онова викай Емилия да помага примерно за багажа и за екскурзия. А е можело Петър да се включи по някакъв начин. Нали децата са общи и на всички такива отношения искат уж,но не го виждам аз. Плюс това махнете предаването, но Петър не го виждаме изобщо с Емели. Мисля,че само на едно стори. Значи ти си сериозен с тази жена и няма да си направиш поне една снимка с нея и детето и?! Като взимаш кравата,я взимаш с телето.
Не знам дали ме разбрахте какво искам за кажа ☺

# 140
Емилия,Петър и Емели може и да имат общи снимки.Не са длъжни да ни ги показват.Този Петър аз съм го виждала 1,2 пъти.Малко ми е странен.Дано от негова страна връзката му с Емилия не е за да дразни Даниел.След вчерашния епизод видях,че Наска ревнува от всички включително и от Емилия.Емилия пък ми изглежда над нещата.Според мен няма вече чувства към Даниел.Доставя и обаче удоволствие да ги провокира двамата и да ги захапва от време на време.А Наска и се вързва и Емилия и доволна.

# 141
Ще пропусна този епизод. Въздух под налягане се оказаха всички заявки за идеята на предаването.
Цирк с много селска чест от хора, без доснойнство и правилни възприятия за нормалност.

# 142
При положение,че жена ти е "инфлуенсър"  , показва всичко, прави фотосесии също, качва снимки от рожденни дни, мисля е редно да присъства и Петър живеят заедно все пак. Може по обрано няма проблем, но него никакъв го няма изобщо. Не знам ходили ли са на почивка с детето и Емилия изобщо.
И смятам усещането си за доста правилно, защото ако беше обратното Емилия щеше да качва как и се помага, как се държат с малката и т.н.
Мисля че изобщо няма да видим примерно как майката на Петър тръгва с тях на разходка или нещо по вкъщи 😀 Както баба Сийка я гледа като своя. И не щото уж не били длъжни да ни го показват 😀 то просто няма да стане ВЕРВАЙТЕ МИ 😂

Последна редакция: пт, 15 дек 2023, 09:30 от Vanilis

# 143
  • София
При положение,че жена ти е "инфлуенсър"  , показва всичко, прави фотосесии също, качва снимки от рожденни дни, мисля е редно да присъства и Петър живеят заедно все пак. Може по обрано няма проблем, но него никакъв го няма изобщо. Не знам ходили ли са на почивка с детето и Емилия изобщо.
И смятам усещането си за доста правилно, защото ако беше обратното Емилия щеше да качва как и се помага, как се държат с малката и т.н.
Мисля че изобщо няма да видим примерно как майката на Петър тръгва с тях на разходка или нещо по вкъщи 😀 Както баба Сийка я гледа като своя. И не щото уж не били длъжни да ни го показват 😀 то просто няма да стане ВЕРВАЙТЕ МИ 😂

Ами, не съм съгласна. Емилия не се рекламира като семеен блогър и това, че тя е инфлуенсър, не означава че той е длъжен да се показва изобщо. Петър си има сериозен бизнес, има отношения с медицински заведения, човека явно държи на имиджа си. С Емели и аз съм виждала едно стори, на което пък я носи на конче. Предполагам, че ако ѝ бях в “Близки приятели” в инстаграм, щях да виждам повече.

Майка му на Петър има десет годишна дъщеря някъде и може и да работи все още жената. Баба Сийка е там да гледа Дани и не върви да не отразява Емели.

Майката на втората жена на баща ми ни мразеше нас страшно много, даже ни наричаше “мръсни животни” , което беше доста смешно понеже нейната дъщеря беше любовницата. Нищо лично нямам към втората жена към днешна дата, разбираме си се супер, но майка ѝ е темерут ужасен.

# 144
  • София
Като човек, който има отношение към фолклористика и етнология, то съм дълбоко съкрушена и погнусена от това, което видях.
Хора насила надянали кръчмарски "униформи", мамашки по ризи /практически голи, ризата е бельо/друсат телеса в кючек ритми, пълно отвращение, че не можеш да си покажеш марките на парцалите.....Гняс!

За детското парти и опростачаването му ще си затрая.

# 145
Заявила се е като блогър Real life, тя самата дори се обясняваше колко естествено снимала ситуации и т.н.
Преместваме се в нов дом, но ще го замъглявам ако мине пред обектива е положението. Айде как да е за стори или друго, но специално на рожденния ден Даниел като и предложи да се снимат и тя каза абсурд 😀 не го разбирам това. Тази жена цял живот ще е свързана с Даниел, нали нея си избрал "засега". Какво значи не искал да участва в цирка, той ще трябва да е в цирка, винаги ще са свързани с Даниел. Ще присъствате заедно и на други поводи сигурно,защо по дяволите ти не участваш? Значи по сватби може да се показват 😀 иначе не според теб RR749691😀  Това са глупости.

# 146
# 147
Петър беше на рождения ден на Емели. Просто не желае да се снима в предаването на бившия си приятел. Нали Емилия му каза на Даниел - питай го. Защо да му прави рейтинг? Човекът е дошъл на рд, не да се снима в селска продукция. То част от собствените му приятели на Даньо бяха със затъмнени лица в механата - те не желаят да се виждат, камо ли чужди хора.

Емилия и Петър редовно пътуват с Емели по почивки. Качвала е снимки как се държат за ръка, как детето е на конче на главата на Петър. Даже веднъж бяха на почивка и с родителите на Петър и сестричката му Йоана.

Откъде знаете, че баба Сийка гледа Емели като своя?

# 148
  • София
Заявила се е като блогър Real life, тя самата дори се обясняваше колко естествено снимала ситуации и т.н.
Преместваме се в нов дом, но ще го замъглявам ако мине пред обектива е положението. Айде как да е за стори или друго, но специално на рожденния ден Даниел като и предложи да се снимат и тя каза абсурд 😀 не го разбирам това. Тази жена цял живот ще е свързана с Даниел, нали нея си избрал "засега". Какво значи не искал да участва в цирка, той ще трябва да е в цирка, винаги ще са свързани с Даниел. Ще присъствате заедно и на други поводи сигурно,защо по дяволите ти не участваш?

Защото участието му в семейството на Емилия и Емели не се измерва със снимки и видеа. Живеят заедно, грижат се един за друг и двамата за нея, повече няма нужда. То за тези 4 години, колко пъти се снимаха Наска и Емилия заедно преди предаването?

# 149
  • София
От май към днешна дата връзката е на друго ниво, днес мисля ще го покаже и ще се снима.

Общи условия

Активация на акаунт