КОЙ ДА ЗНАЕ? - Тема 1

• 64 961
  • 738
  •   1
Отговори
# 195
  • Stockholm
Готино предаване. Започнах да го гледам миналата седмица , лекувайки грип и много ми хареса. Вече всяка вечер си го следя. Пъдев е сладур.

# 196
Това за врялата вода и цветята не мое да е верно...

# 197
Това за врялата вода и цветята не мое да е верно...
Изпробвала съм го няколко пъти и наистина, ако сложим цветя в топла (гореща) вода, се съживяват. Поне при мен се получава.

# 198
  • Mediterraneo
Хората дадоха и обяснение защо се прави, ама или не си срлушал добре, или просто тролиш, както винаги.

# 199
  • София
Ха-ха, какво му е неразбираемото на челния сблъсък: минаваш изотзад на обекта, навеждаш се, блъскаш с твоето чело неговите задни части. Няма да издребняваме, я. Челодупен сблъсък не иде някак си...

# 200
  • Stockholm
Глория на какво беше днес Joy

# 201
  • Mediterraneo
Е, Глория винаги е на нещо. Този път обаче не беше толкова зле, в какви състояния се е показвала. Откакто има дете, изглежда различна, по- удохотворена някак и по- красива даже.

# 202
  • Разпиляна във въображението
Много се забавлявах снощи Simple Smile

# 203
Да, и на мен снощният епизод много ми хареса. Глория и Никеца бяха забавни.

Последна редакция: сб, 20 яну 2024, 14:13 от *stella

# 204
Много ми харесва предаването, както и отборите. Милица е страхотна както винаги, Кадиев и той пуска майтапи, въпросите в голямата си част са интересни. Добре че се сетиха да направят нещо ново за нашия ефир.

# 205
Много ми харесва предаването, както и отборите. Милица е страхотна както винаги, Кадиев и той пуска майтапи, въпросите в голямата си част са интересни. Добре че се сетиха да направят нещо ново за нашия ефир.
И добре,че в темата се включиха и немрънкащи хора! Че в началото беше ужас! Милица дразнеща( а е жена с богата обща култура) ,Сашо се лигавел и т.н. Забавлявайте се ,хора! Много приятно и разтоварващо предаване ! С удоволствие го гледаме.

# 206
Чак пък да се забавляват хората  с някои участници+Пъдев,трудно  се получава.Лигавщини и забава не е едно и също.Изгледах 2 въпроса с Глория и смених канала.Другата седмица ще се върна в Черешката заради шантави участници.После според/зависи ще видя какво,кого ще гледам.

# 207
  • Mediterraneo
А Сашо винаги съм го харесвала, а Пъдев не ме дразни изобщо, дори ми е симпатичен. Не виждам повече лигавене от него, отколкото от Милица.

# 208
  • Разпиляна във въображението
Колко е хубаво, че има избор от канали, за да не се натоварват някои потребители.

# 209
Може и да се лигави Милица, но на мен ми е премерена и винаги на място се включва и стреля. Примерно Ернестина се лигавеше безсмислено и не беше грам забавна и смешна.
Епизодите с Маца и Невена бяха много забавни също. В тях двете винаги е имало потенциал, особено при Неве.

Общи условия

Активация на акаунт