И след като съветвате Авторката да отиде на прословутия банкет и ако евентуално го хване в крачка, я посъветвайте и как да се изложи, ама ЕДНО ХУБАВО.
След като се е усъмнила достатъчно, за да му рови в нещата -> намерила е потвърждение на съмнението... сега знае как да действа. Може би й трябва конкретно доказателство, че курвите са били за него, за да вземе решение.
Появата на банкета обаче съм съгласна, че ще е излагация... по-добре да намери друг начин - разпечатки на телефони, други следи в телефона.. но след това връщане назад .. няма или поне нетрябва да има.
Авторката чете и размишлява:) в почти всеки коментар има доза истина. А относно гледането в телефона, знам че не е правилно, но от време на време го правя, досега съм нямала поводи за съмнение и подобно нещо ми се случва за първи път. Не знам как да отреагирам, не желая да си развалям семейството, но няма и да търпя подобни изпълнения. А относно разговор по темата..естествено, че няма да каже “да гледах, търсих и избирах коя да е” Simple Smile
Няма съмнение, но си рови в телефона.....
.