☃️ 🎄 ❄️ Започва радостта голяма, декември е и време не остана (тема 7 /януари 2024г.)

• 40 604
  • 768
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, От вчера имам дискомфорт в областта на яйчниците. Появява се и отшумява, боцкания, пробождания, мускулите в дясно и ляво ми се схващат при резки движения. Бебето днес е изключително неактивно, чак се притеснявам. Контракциите ми са чести и безболезнени за сега. Много съм притеснена за бебето. И този дискомфорт направо не знам.

# 121
Къде ще раждаш, не можеш ли да отидеш там да те прегледат утре за твое спокойствие?

# 122
Къде ще раждаш, не можеш ли да отидеш там да те прегледат утре за твое спокойствие?

Аз и сега мога да отида, ама в четвъртък бях на преглед всичко беше наред. Единствената разлика е че спрях магнезий и но шпа.

# 123
аз да питам и тук , понеже не може да изберем име ние на това дете нашето 😀какво мислите за Ная ?

# 124
аз да питам и тук , понеже не може да изберем име ние на това дете нашето 😀какво мислите за Ная ?
Отчетете момента с подигравките. Децата са лоши в една определена възраст и ще я бъзикат, че е кръстена на вафли.

# 125
Момичета, От вчера имам дискомфорт в областта на яйчниците. Появява се и отшумява, боцкания, пробождания, мускулите в дясно и ляво ми се схващат при резки движения. Бебето днес е изключително неактивно, чак се притеснявам. Контракциите ми са чести и безболезнени за сега. Много съм притеснена за бебето. И този дискомфорт направо не знам.

И аз съм в някакво подобно състояние днес - боцкащи болки в областта на яйчниците, контракции. Бебо днес беше активен само по едно време, иначе е доста спокоен - мисля, че такива моменти са нормални.

Вторник съм на тонове, ще видим какво е положението, но не мисля че има повод за притеснение ако е само днес.

# 126
То вече им е тясно и сигурно затова не са толкова активни . Но според мен като се спрат магнезии и нош па , затова почват контракциите и да са по болезнени .

# 127
Вече в 35г.с моят АГ още не ме е пращал на тонове,да видим кога и дали изобщо ще се случи. Имам час за понеделник мисля да си взема картона понеже мисля да раждам на др място защо там нямали анистезиолог и поради тая причина и епидурална (а аз искам да раждам естествено) . Още не сме приключили с покупките за бебка,но мисля да започна с прането. Багажа за болницата не е готов но тия дни мисля да наблегна на това.
 Нещото което ме притеснява обаче е че страшно много ми се подуват краката,знам че е от тежестта но чак до такава степен 😕 не мога да стъпя на тях,като плондер са и са изтръпнали. Ония ден се събудих и с подути пръсти на ръката. Страх ме е какво ще ми каже в понеделник,ако каже че е нормално ще съм по спокойна но сега като не съм сигурна.
  Име и ние още не сме измислили,имаме още месец но като гледам колко мами вече родиха трябва да мислим по бързо 😀🤭

# 128
мда тия вафли сегаааа ще трябва да ме разубедят 😀

# 129
Мога да ти предложа, отговарящи на твоите критерии, имената: Ава, Грета и Леда. Simple Smile

# 130

Ния ми звучи по-добре.

# 131

Извинявай, дано не съм те засегнала, просто децата наистина могат да бъдат гаднички. Аз заради това все въртя и търся кофти рими на имената дали ще има, съкращения и асоциации.

# 132
Значи те децата винаги ще измислят нещо гадно, споко Grinning Според мен не е лошо Ная, ако се кефиш на такива кратки имена.

И ние още не сме решили името 🙄

Little paradise със сигурност подуването е много често срещано в края на бременността, но все пак не е изключено да има и друга причина. Други оплаквания имаш ли? На каква терапия си?

# 133
не грам не си ме засегнала аз това и питам Simple Smile при нас проблема е че аз съм рускиня на половина и ми е супер важно името да звучи адекватно на руски и български , да няма съкращения ( примерно Диана -Диди защото в русия такова чудо няма ) и да не ми е всяко второ дете на детската площадка 😀Та общо взето до сега просто тази Ная вече два дена не ми излиза от главата а всички останали имена не ми се усещат като нейното име. Минахме пред Даная ( от там дойде тази Ная , девойките в февруари ми я препоръчаха ) после през Даяна , Лили , Дария , С А много много мъжа ми не иска защото имаме една Амая , Теа , Лина , Мила , Мира та нито едно от тях не ги усетих че са на това бебе. И сега тази Ная с тия вафли 😀
Да малко ме притесняват вафлите но пък не знам , те вечно наистина измислят някоя кофти сричка с името.Но пък ми беше интересно и чуждото мнение защото все пак имам капка съмнение малко или много. Иначе аз ходих на нумеролог избрахме дата за секциото. Макар и този Вбаг да не ми отпуска душата и сърцето. Ще видя пак ще говоря с моя АГ какво що иище питам той какво мисли за датата че е бая по рано от термина ми ( но аз си сънувах пак датата и на другия ден нумеролога каза същата ) мисля че нее съвпадение Simple Smile Така бее и с дъщеря ми , сънувах 7 ми и доктора на другия ден ми каза 7 ми трябва да родиш 🥰Така си и родих

# 134
От кратките и за момиче много ми харесват Ния, Лора и Емма ❤ Мисля, че нямат и галени някакви съкращения, поне не се сещам.

Общи условия

Активация на акаунт