☃️ 🎄 ❄️ Започва радостта голяма, декември е и време не остана (тема 7 /януари 2024г.)

• 40 656
  • 768
  •   1
Отговори
# 165
Ами и аз имам такива усещания вечер особено, откакто спрях магнезия... ти пиеш ли го още? Коя гс си?

# 166
И аз имам подобни, а уж ми е още рано - в 34 + 4 съм 🫣

# 167
Пия още съм на магнезии , 36 г.с , аз съм с планово секцио за януари ….

# 168
Да, болки тип "предменструални" са си контракции и аз бях питала моето Аг. Има т.нар. подготвителни контракции Бракстън Хикс, които са напълно нормални. Важното е да нямаме стягания и болезнени контракции, които се появяват на определен интервал от време, защото в такъв случай може да има започване на раждане. Аз също съм в 36та г.с. с планови секцио за 9ти януари. От няколко дни имам боцкания в гърдите и по 1-2капки коластра и да ви кажа е много странно

# 169
Лято, следи ги дали са на равни интервали. Ако са разпокъсани, значи все още се водят подготвителни. Ако се задържат за около час и повече на равни интервали тогава се свържи с лекаря ти

# 170
Момичета, тези от вас, които пият протеин знаете ли до кога се приема?

# 171
Няма определен срок. Зависи какъв е, pregnaco е съвместим и с кърменето. Изследвания пускани ли са скоро, какви са нивата на белтък? Аз вече не го пия всеки ден, а когато имам дни, в които приемам по-малко протеин с храната.

# 172
Няма определен срок. Зависи какъв е, pregnaco е съвместим и с кърменето. Изследвания пускани ли са скоро, какви са нивата на белтък? Аз вече не го пия всеки ден, а когато имам дни, в които приемам по-малко протеин с храната.

Pregnaco, да ... останали са ми няколко дозички и се чудех дали да си взема нова кутия, но ще взема да не падне пък рязко.
В края на месеца ще пускам изследвания

# 173
Аз го питам моя доктор как да различавам кои контракции са истинските и кои подготвителни и той ми каза ако имам болки да пия 2 Но шпа и ако не подейства и си ме боли значи по-скоро са си истинските. 😂

# 174
Ами то аз не мога да кажа , че е болка по скоро неприятно усещане , че всеки момент ще доиде цикъла . Моя праг на болка е нисък …. Днеска нещо взе да ме обзема паника , надявам се да отмине , гледам видеа и казват че истинските контракции болят доста , така че няма вариант да се пропуснат …. В сряда съм на тонове , тогава ще поразпитам повече ….. ако не се шашардисам пак нещо , аз още направление за хоспитализация нямам , миналия път забравих да си поискам Simple Smile

# 175
ще разбереш кога са истинските тежи може да са подготвителни Simple Smile по принцип топъл душ отпуска НЕ истинските контракции Simple Smile

# 176
Благодаря ви за успокоението момичета Simple Smile

# 177
Момичета, аз сега се връщам от аптеката. Накарах ММ да ме закара, за да си купя крем за зърна и предпазители…. А си бях обещала да не изперквам Joy утре ще събирам багажа за болницата вече и исках да попитам според вас колко чифта еднократно бельо биха ми били нужни? А за след това какво бельо нормално да си взема? Ще раждам секцио и знам, че не трябва ластикът да е ниско долу, заради разреза.

# 178
аз миналото секцио карах 6 дена с еднократно начико , най удобно е защото цялото е ластично

# 179
Аз си взех от това на  Canpol 5 бр в пакет,миналия път ми стигнаха и сега пак залагам на тях,като си взех L размер за по сигурно ,да не ми стяга

Общи условия

Активация на акаунт