☃️ 🎄 ❄️ Започва радостта голяма, декември е и време не остана (тема 7 /януари 2024г.)

• 39 582
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
Anni, на мои познати момчето се роди с проблем, който също наложи да ги преместят в Пирогов. Само хубави неща споделят за лекарите там, бяха много впечатлени и вече са си вкъщи. Стискам палци бързо да минава и при вас и да се гушкате с Калина.
Аз също съм с херния на 4-ти/5-ти прешлен, но предния път в Шейново анестезиологът беше вълшебник. Въпреки че бях и близо 100кг, човекът от раз ми постави упойката. Мен много ме бяха наплашили за тази упойка и се бях хванала здраво за масата, за да не мръдна без да искам, та те разбирам.
Дръж ни в течение какво се случва с мънинката.

# 556
Честито на прекрасните мами и техните бебоци! ❤ Да бъдат много здрави и спокойни!
И Честита Нова Година на всички!
Имайте една вълшебна годинка 💫🥂

# 557
Честито и от мен Анни за бебе Калина❤ Дано скоро сте си вкъщи и да се възстановявате бързо ❤

Честита Нова Година, момичета! Пожелавам ви много радости и незабравими моменти през 2024❤

# 558
Честити рожби на всички мами, да сте живи и здрави🫶🫶
Anni  стискам палци всичко да е наред и скаро малката да си е при теб ❤️

Честита Нова Година мамчета ,нека да е много щастлива ,всички да сме здрави 💙❤️

# 559
Честита Нова година, момичета и честито на всички, станали майки в последните дни! Бъдете много здрави, щастливи, благословени и имайте много поводи за радост! Heart

Нас ни изписаха вчера следобед и се чувствам перфектно, нищо не ме боли, клякам, ставам, леко ми е, не приемам никакви обезболяващи. Моето момиче също има мнооооого коса, заслужаваха си ужасните киселини, повръщането и рефлуксът и май наистина не е мит. Joy

# 560
  • София
Честита Нова Година и от мен ☺️
Честити и новородени бебоци 🥰 Нека да са здрави и безгрижни, а на мамите бързо възстановяване ☺️

# 561
Хайде, да ни е честито първото януарче! Ани, желая ви много здраве и късмет! Избрала си най-красивото име, така се казва и първата ми дъщеря 🥰 Довери се на докторите, че ще направят най-доброто за бебчето. Стискаме ви палци, дръж ни в час 🍀

Честита Нова година на всички! Нека бъде най-хубавата от всички до сега! 💛

upincloudnine, много се радвам за вас, сега започват най-хубавите моменти, наслаждавайте им се 😊

# 562
Честита нова година.. и честити ни нови бебчета ! Нека годината бъде здрава, щастлива и изпълнена само с положителни емоции ! 🥰

Бързо възстановяване ❤

# 563
Честита Нова Година на всички! Да ни донесе много здраве!

Честити бебчета, момичета! Да са живи и здрави! ❤ Като чета какво става, май е време най-накрая да си оправя багажа вече 😅

Последна редакция: вт, 02 яну 2024, 12:58 от Iseult

# 564
Чнг и честито бебе,Ани! За малко да е било бебе на годината Grinning

Какво е страшното на епидуралната?

# 565
Ани, стискам палци и всичките ми позитивно мисли за теб и малката Калина! Heart Аз също имам само позитивни отзиви за Пирогов

# 566
Чнг и честито бебе,Ани! За малко да е било бебе на годината Grinning

Какво е страшното на епидуралната?

Поставя се в гърба и тя като спиналната. Съответно който има някакви проблеми там, има и повечко страхове, а и има доста жени, които разказват за болки в областта на поставянето продължително време след операцията. Аз лично нямах абсолютно никакви проблеми.

# 567
Pukii,ts.ps ,Ани честити бебчета...да са ви живи и здрави и много радост и щастие да ви носят❤️
Честита Нова година на всички.Бъдете живи, здрави и благословени!На всички момичета на които бебчетата са решили да са си януарчета пожелавам леко раждане и пухкави бебоци.

# 568
разликата в епидуралната и спиналната е в дълбината на поставяне така ба се каже и метода.Аз също имам проблем и не ми оцелиха от 2-3 път точните прешлени и я сложиха доста по нагоре предния път

# 569
Честито момичета , да са живи и здрави бебоците на всички , а малката Калина много положителна енергия и скоро да сте в къщи Simple Smile Честита нова година , то май не останаха много за януари

Общи условия

Активация на акаунт