☃️ 🎄 ❄️ Започва радостта голяма, декември е и време не остана (тема 7 /януари 2024г.)

• 40 710
  • 768
  •   1
Отговори
# 450
Ти при кой лекар беше?

# 451
Ти при кой лекар беше?
При никой от Шейново, но утре май ще ме преглежда Велев, до колкото разбрах. Може и да не съм разбрала правилно, че доста се шашнах..

# 452
Ти при кой лекар беше?
При никой от Шейново, но утре май ще ме преглежда Велев, до колкото разбрах. Може и да не съм разбрала правилно, че доста се шашнах..

А днес кой ти го каза това? Знаеш ли кой те прегледа днес?

# 453
Ти при кой лекар беше?

А днес кой ти го каза това? Знаеш ли кой те прегледа днес?

Да, Есмерова и главната акушерка Желязкова

# 454
Вчера и моите девойки поеха първа глътка въздух в Шейново! Едната е 2710г - 47см, другата 2990г - 47см.
Тежко естествено раждане беше, още не ми е съвсем комфортно. Но се надявам днес вече да ми ги дадат малките...

# 455
Вчера и моите девойки поеха първа глътка въздух в Шейново! Едната е 2710г - 47см, другата 2990г - 47см.
Тежко естествено раждане беше, още не ми е съвсем комфортно. Но се надявам днес вече да ми ги дадат малките...

Честито!! Много да ви радват малките слънчица, а за теб съм сигурна, че съвсем скоро ще си много по - добре! Дръж ни в течение 🥰❤

# 456
честито , големи момичета Simple Smile

# 457
Честито, Yvka, ти си герой! Бъдете много здрави и скоро да сте си трите заедно Heart

# 458
Мама герой си ти, Yvka! Честито щастие! Възстановявай се бързо и почивай, доколкото можеш.

# 459
Yvka, честити бебчета ❤❤ Звучи доста тежко, но ти пожелавам бързо възстановяване и скоро да се гушкате с девойките 🥰

Как ги кръстихте?

# 460
Здравейте от мен Heart Eyes

С бебето сме добре. Мен си ме наболява, а съм по Щарк, постоянно си искам обезболяващи. Травматично ми беше изживяването по време на операцията, не, че усещах болка, просто това дърпане ме съсипа и уплаши, но издържах си със спинална. Катетър, спинална - не ги усетих.
Мъча я с кърменето, успана е в повечето случаи, помага ми консултантка и става, но после сама се затруднявам, но я слагам редовно на гърда, за няколко капки и като стимулация пак е нещо. Мъча и с помпата. Дано ни се получи.

А какво наложи спешното секцио - то реално не се водеше от такава спешност. Отидох си на преглед, но вечерта преди това и през деня се засичаха контракции. На прегледа си бях със сериозни такива, нямах почти води и шийката ми беше мега скъсена, имах разкритие. Докторът ми представи трите възможни варианта, от които мога да избирам - дали да се прибера на 180 км от болницата, дали да действаме на момента или да изчакаме до планираното, но този последен вариант беше с около 5% успеваемост. Всичко стана много бързо.

# 461
Здравейте, мами!
Честити рожбички на всички!
Да сте здрави и благословени! 🩵🩷🩵🩷🩵🩷

Да ви се оплача,
От снощи ме втриса и поддържам температура 37.5° - вирус ли пипнах, настинах ли, не зная, но е кошмарно. 🥺
Дали 3 парацетамола на ден, вит.Ц, авирон и хомеожен 9 е достатъчно се чудя?

# 462

Честити рожбички Yvka, да сте живи и здрави всички. Всичко минава бързо и после само спомен,особено когато го вземеш. Бързо се възстановявай❤️❤️

# 463
Ти къде и при кой роди по Щарк ?
Здравейте от мен Heart Eyes

С бебето сме добре. Мен си ме наболява, а съм по Щарк, постоянно си искам обезболяващи. Травматично ми беше изживяването по време на операцията, не, че усещах болка, просто това дърпане ме съсипа и уплаши, но издържах си със спинална. Катетър, спинална - не ги усетих.
Мъча я с кърменето, успана е в повечето случаи, помага ми консултантка и става, но после сама се затруднявам, но я слагам редовно на гърда, за няколко капки и като стимулация пак е нещо. Мъча и с помпата. Дано ни се получи.

А какво наложи спешното секцио - то реално не се водеше от такава спешност. Отидох си на преглед, но вечерта преди това и през деня се засичаха контракции. На прегледа си бях със сериозни такива, нямах почти води и шийката ми беше мега скъсена, имах разкритие. Докторът ми представи трите възможни варианта, от които мога да избирам - дали да се прибера на 180 км от болницата, дали да действаме на момента или да изчакаме до планираното, но този последен вариант беше с около 5% успеваемост. Всичко стана много бързо.

# 464
Yvka - Честити девойки и поздравления за естественото двойно раждане! Леко възстановяване ти пожелавам!

upincloudnine - Звучи, че сте взели правилното решение! Ще се получат нещата с кърменето, щом имаш желание и я слагаш често. Консултантката ти е казала сигурно, но е възможно да е по-успана и от упойката, пък ако има и жълтеница вече, е нормално. Кога ви изписват?

Sunshine07 - На твое място бих направила един тест за ковид, не че нещо ще промени толкова, но да си знаеш, да провериш и коагулация после. В момента точно така караха около мен повечето - с ниска температура и болки в тялото. Иначе всичко е вируси, такова нещо като настинка не съществува, тялото може да се е преохладило и да си хванала вирус по-лесно, но пак си е вирус. На твое място бих добавила цинк задължително, може и селен. За смучене за гърло, ако те боли - Исла мус, спрейче Голанил или друго, подходящо за бременни. Чайове и мед са ясни, като там с билките трябва да се внимава. Бързо да ти минава!

Аз поредна нощ "кукувам" - от 3:30 някъде съм будна и поне 2 часа не мога отново да заспя. Тази нощ пусках пералня с бебешки дрешки. Grinning Имам си нова пералня от вчера точно и съм много ентусиазирана, егати, какви неща ме радват..Мъж ми и детето отидоха при свекърите за 1-2 дни, нямах търпение вече, понеже бъдещата кака доста боледуваше този месец и си бяхме заедно, нещо напоследък и не се храни като хората,абе,доооста изнервена е, направо като 6г тийн и вместо да си почивам психически в 9-ти месец ми е адски стрес всеки ден. Та 1-2 дни да си пера и подреждам на спокойствие, не ги отказвам. : D Още се чудя да я спра ли от училище още отсега. Хем ще откачим вкъщи май, защото и мм си работи,аз трябва да я извеждам и забавлявам, хем ме е супер шубе толкова скоро преди раждането да не лепне нещо, а то всеки втори е болен в момента.

Последна редакция: пт, 29 дек 2023, 11:32 от Devya

Общи условия

Активация на акаунт