☃️ 🎄 ❄️ Започва радостта голяма, декември е и време не остана (тема 7 /януари 2024г.)

• 39 511
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
И аз днес бях на преглед, но ме оставиха за наблюдение заради много малко води и плацентата. Сега ще си седя тук, докато не родя. Довечера ще ми дадат да пия рициново масло, за да предизвикат евентуално контракции.  Иначе съм с 1,5 см разкритие. Някой пил ли е рициново масло? Четох, че действа много неприятно на корема…

# 616
И аз ще го пия. То разхлабва и точно така предизвиква контракции.

# 617
https://youtu.be/l8u_6CoVKtk?si=S65P_ang1YI_HOUQ
Тук момичето ражда след прием на рициново масло

# 618
  • София
Преди час се прибрах от прегледа - всичко е наред, най-вероятно другата седмица ще е секциото.  В понеделник живи и здрави съм пак на тонове.  Бебето е около 3200-3300 вече, плацентата и водите са добре към момента, тоновете бяха малко високи , може би е в следствие на вируса който изкарах. Кръвното и то ми беше 125/75. Но аз бях много притеснена и не съм и спала тази нощ. Ще го меря тези дни  Simple Smile
Отделно от 31 съм с разтройство. Но по-добре отколкото запек Simple Smile
Гледах за памперси - с големия ползвахме Хъгис най-много и Либеро. От Памперс веднага се зачервяваше. Пак от тях ще взема сигурно. Има и още няколко неща за купуване , но трябва да се организирам Simple Smile ако успея и дипломната да завърша,  че ще е най-добре да се класирам за февруари,  да не я отлагам.

# 619
Успех тогава, момичета elicaD и Yan25, наближава.. Hug

За сега от памперсите съм много доволна от pampers premium care, в родилното даваха huggies и бяха твърди.

# 620
Аа аз съм за 29-ти,но съм сигурна,че ще подрани...

# 621
Елица, стискаме ти палци всичко да мине добре и ще чакаме ъпдейт Simple Smile

Доколкото четох в декемврийската група, всички момичета, които са пили рициново масло раждат веднага. Мен малко ме е шубе честно казано Simple Smile

Харесвам ДМските памперси.

# 622
И мен ме е шубе,но докторът каза, че това е много безопасен метод,само диария дето докарва,но иначе много помагало за раждането. Аз просто ще пия наполовина на това,което ми каже, защото ме е страх Grinning

# 623
  • София
Колкото повече ви чета, толкова повече осъзнавам, че всъщност вече сме на финалната права и е много приятно и вълнуващо Hug

Дано за всички нещата да минат добре и скоро всеки да гушне своето така чакано чудо Innocent

# 624
Днес бях и аз на тонове. Все така се засичат леки контракции, но нищо особено. Прегледа ме и за разкритие - отново само 1 см. Терминът ми е на 12.01 и е доста вероятно да не родя дотогава.. На 10.01 съм пак на тонове и ще обсъждаме как ще процедираме ако наистина не тръгне. От предизвикване мен ме е много страх и като цяло вече ми е толкова тегаво, че се замислих сериозно дали да не обсъдим и варианта секцио на следващия преглед.. Не съм вярвала, че ще ме хване шубето накрая, не знам изобщо кое е по-добре. 🙄

# 625
Ох, мен пък ме ужасява мисълта за секцио, не разбирам как някои жени доброволно го избират, без да имат нужда.
Прави ми впечатление че масово лекарите не толерират бременност след термин, което също не го разбирам, при положение, че няма изчисление или апарат, които да кажат с точност кога ще се роди едно бебе. При някои тръгва спонтанно още в 8ми месец, други карат до 10ти и все са си ок.

# 626
Днес бях и аз на тонове. Все така се засичат леки контракции, но нищо особено. Прегледа ме и за разкритие - отново само 1 см. Терминът ми е на 12.01 и е доста вероятно да не родя дотогава.. На 10.01 съм пак на тонове и ще обсъждаме как ще процедираме ако наистина не тръгне. От предизвикване мен ме е много страх и като цяло вече ми е толкова тегаво, че се замислих сериозно дали да не обсъдим и варианта секцио на следващия преглед.. Не съм вярвала, че ще ме хване шубето накрая, не знам изобщо кое е по-добре. 🙄

Ако води и плацента са ок, не бързай със секциото. Преносването не е драма и не е нужно задължително да го вадите насила - било то чрез секцио или предизвикване. И не се плаши, има още време 🤗

# 627
Има ли вече пили рициново масло?

# 628
Хайде и аз да се отчета, вчера се роди нашето дълго чакано момче.
Имахме си дата, но бебошока бързаше да излиза, изтекоха ми водите и започнаха контракциите. В крайна сметка родих секцио.
На момичетата които им предстои раждането, пожелавам, спокойствие, вяра и бързо и леко раждане.

# 629
Честито!!!
То дотук има ли някой с естествено раждане? Май всички са секцио. Защо като изтекат водите правят секцио, не може ли нормално?

Общи условия

Активация на акаунт