☃️ 🎄 ❄️ Започва радостта голяма, декември е и време не остана (тема 7 /януари 2024г.)

• 39 538
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Тази вечер доста се стреснах - след тоалетна ми изтече доста слуз, като желе точно. Притесних се и ходихме до спешното, прегледаха ме, нямам разкритие, шийка 3 см, всичко наред. Пуснаха ми и тонове, - и те бяха ок, казаха ми, че тялото се подготвя за раждането .Преди малко се прибрахме, утре съм на преглед и ще видим кога ще е датата,  явно доста наближава  Simple Smile

# 601
Да се отчета и аз. Понеже още не съм решила къде ще раждам, продължавам да си ходя и при двамата лекари и днес прегледите ми бяха един след друг общо взето.
Първият измери бебето 3.800, а вторият 3.560. Съвсем леки контракции се засичат на тоновете. Явно сшстемите с магнезий са подействали и сега пък ще се чудя ще иска ли да тръгне нормално това диваненце.

# 602
За Токуда трябва кръвна група , хепатит Б , васерман , спин , поне аз тези направих … успех

# 603
Да се отчета и аз. Понеже още не съм решила къде ще раждам, продължавам да си ходя и при двамата лекари и днес прегледите ми бяха един след друг общо взето.
Първият измери бебето 3.800, а вторият 3.560. Съвсем леки контракции се засичат на тоновете. Явно сшстемите с магнезий са подействали и сега пък ще се чудя ще иска ли да тръгне нормално това диваненце.
Леле Боби, с тези мерки нищо чудно да тръгне и преди термин. Стефан колко се роди?

# 604
Днес минах последен преглед, пуснаха ми тонове - пулса на бебо беше добре -между 128 -130 ,което доколкото разбрах от докторката ми е нормално,той си риташе през повечето време . Върви около 3200 гр , в 38 г.с съм . Наредиха ми да почивам да не вземе да тръгне преди датата за секцио ,която е другата седмица .  Нямам вече търпение , почти не спя през ноща ,не мога да се наместя , гърба и кръста ме болят постоянно ,дори възглавницата не помага

# 605
Днес минах последен преглед, пуснаха ми тонове - пулса на бебо беше добре -между 128 -130 ,което доколкото разбрах от докторката ми е нормално,той си риташе през повечето време . Върви около 3200 гр , в 38 г.с съм . Наредиха ми да почивам да не вземе да тръгне преди датата за секцио ,която е другата седмица .  Нямам вече търпение , почти не спя през ноща ,не мога да се наместя , гърба и кръста ме болят постоянно ,дори възглавницата не помага
Всички тези болки още на същия ден след секциото минават, дръжте се! Hands Pray Никакви киселини, запушен нос, тежест, задух.

# 606
Да се отчета и аз- 38г.с.+ 3дни, 3280гр. Чакам с нетърпение вече 9ти януари за да се запознаем с госпожицата. И аз умирам от киселини и позиви за пишкане, но още малко остана

# 607
Момичета които използвате памперс премиум или мислите да използвате...сега в нотино са минус 20 процента

# 608
Аз половите болести ги правих в първия триместър мисля и сега лекарката не е казвала да трябва пак, явно всеки си преценя.

Иначе и аз вчера бях на преглед, казаха че бебето е слязло надолу доста, вторник съм пак на тонове. Каза, че тогава ще гледаме и за разкритие и да мерим и шийка. Измериха го около 3 кг в 36+3, надявам се да не е супер голямо 🙈 Обсъждахме и как ще раждам, дали съм ходила на преглед за очите ( което беше полезно да съм свършила вече).

Имам някакво усещане, че няма да дочака 27ми, а иска рогато да излиза 🙈😂

Хайде не остана вече ❤

# 609
  • София
И аз днес бях на тонове + преглед. Бебка е 3020гр. Но няма признаци да излиза, а термина е 10.01. Нямам разкритие, нямам омекване на шийката, тапа не е падала, нито съм имала контракции досега, а плацентата е доста износена и калцирала, дано го казвам правилно. Май май нещата отиват към преносване, въпреки че  главичката и е една идея по-ниско от миналата седмица

# 610
Момичета, днес бях на преглед уж последния преди секциото на 08.01 и познайте какво .. обърнали сме се 😂 Мериха ни 3,580 в 37г.с.. Разбрахме се да пробваме дали ще тръгне естествено, но до 16.01, защото плацентата била износена много, а пък водите намалявали. И сега започва голямото чакане и стискане на палци да теши да излезе самичка 😊

# 611
Мимс, браво на твоето бебче, има си мнение явно. Хайде стискам ви палци да се получат нещата естествено Simple Smile

Като стана въпрос за киселини, мен ме мъчат от около седмица и е много гадно. Вие какво ядете с тея киселини? Гавискона е много гаден на вкус, но ми помага за сега .

Аз съм на тонове утре, точно на термин.

# 612
Леле Боби, с тези мерки нищо чудно да тръгне и преди термин. Стефан колко се роди?

Него го извадихме 2 седмици преди термин и беше 4.250. Прогнозираха, че би станал 5 кг, ако беше изкар до датата си 🙄, но аз и тогава бях с много контракции и дори и да не ме бяха срязали, надали щеше да изкара толкова.

# 613
https://galen.bg/pampers-premcare-msb-s2-h-224 тук мисля, че са на най-добра цена

Момичета които използвате памперс премиум или мислите да използвате...сега в нотино са минус 20 процента

# 614
https://galen.bg/pampers-premcare-msb-s2-h-224 тук мисля, че са на най-добра цена

Аз ги ползвам със сина ми и обикновено най-добри цени намирам в емаг.

Общи условия

Активация на акаунт