☃️ 🎄 ❄️ Започва радостта голяма, декември е и време не остана (тема 7 /януари 2024г.)

• 39 563
  • 768
  •   1
Отговори
# 585
Много ви благодаря за цялата позитивна енергия, момичета! Преместването налага апаратура и много чевръсти и професионални ръце.. казаха ми, че там били най - добрите детски хирурзи и затова е по - добре там да отиде. Но ми казаха, че след операцията, ще си ми я върнат тук 😇

На чакащите, стискам палци!! Невероятно чувство просто! Simple Smile)))

# 586
Честита нова година мамита бъдете здрави и благословени всички. Честито и на бебчета нека всичко е наред и скоро да са си у дома .
Аз съм за 10.01 но все още няма индикации надявам всичко да е наред с нас които тепърва ще раждаме.
Бъдете красиви, щастливи и обичани ❤️

# 587
Момичета я кажете който е използвал каква възглавница за кърмене да си поръчам
Аз използвам тази и ми е много удобна.
https://rayatoys.com/vazglavnitsa-za-karmene-lorelli-happy

# 588
И моята възглавница е подобна.

tiny_lili как си днес?

# 589
И моята възглавница е такава.

Ох аз нещо настинах по празниците, имах хрема и сега ме е страх, че почва някаква кашлица, нещо ме дърпа в гърдите Sad пия проспан и си правя инхалации, знаете ли какво друго природно би помогнало? Иначе в четвъртък съм на преглед, дано дотогава ми е минало.

# 590
И моята възглавница е подобна.

tiny_lili как си днес?

Благодаря, ооцелях:) Обаче днес ме боли цялото тяло, бая интензивно беше
и си имам контракции, това бебе май ще избърза, дано греша

# 591
То си знае най-добре Simple Smile  Моето пък явно пак няма да бърза за никъде...

# 592
Моето и то никакви индикации, добре му е на тясно ритка си на воля. А пък беше голямо движение около празниците много се надявах. С дъщеря ми изкачих три етажа и на сутринта бях в родилното преди няколко години, сега с този дребния няколко пъти качих 5 етажа, нося тежко и какво ли не и нищо.

# 593
Аз искачвам и слизам стълби всеки ден и то доста, ходя постоянно, ям люто и какво ли още не и за момента нищо не помага... Дори не усещам стягания и изобщо каквото и да е днес ми термина и няма изгледи да се появи 😅

# 594
И моята възглавница е такава.

Ох аз нещо настинах по празниците, имах хрема и сега ме е страх, че почва някаква кашлица, нещо ме дърпа в гърдите Sad пия проспан и си правя инхалации, знаете ли какво друго природно би помогнало? Иначе в четвъртък съм на преглед, дано дотогава ми е минало.

Привет,
Можеш спокойно да направиш един курс Авирон. Той все пак е добавка.
И мен така за 0 време ме втресе, хрема, хоп лека температура и се оказа Ковид.
Но слава Богу, минава леко.
Можеш да си направиш един бърз тест за твое спокойствие.

# 595
Мерси, Съншайн! Ще видя и утре как съм и може верно да направя един тест и да купя Авирон. Нещо ми е доста уморено, то и много почнаха да ме болят ребрата отвсякъде и гърбът, даже като лежа :/ някой друг с болки в ребрата? Избутва ми някакъв орган ли, какво е това нещо, не е като ритници, а една постоянна тъпа болка във всякакви пози.

# 596
Момичета изгубих си листчето със списъка за болницата -  Токуда. Утре мисля да ходя да си пусна изследванията, но не помня какво точно беше. Може ли някой да го качи или напише какво точно се искаше.
Благодаря предварително.

# 597
Момичета изгубих си листчето със списъка за болницата -  Токуда. Утре мисля да ходя да си пусна изследванията, но не помня какво точно беше. Може ли някой да го качи или напише какво точно се искаше.
Благодаря предварително.

За кой списък имаш предвид? Ако е за раждането, има го в сайта на Токуда.

# 598
Да, този за раждането. Погледнах това в сайта, но това, което тя ми даде беше доста по- различно. Погледнах и по другите теми и всеки лекар общо взето дава различен, но все пак се припокриват.е взема предвид изследванията от този в сайта.
Благодаря 😊
Момичета изгубих си листчето със списъка за болницата -  Токуда. Утре мисля да ходя да си пусна изследванията, но не помня какво точно беше. Може ли някой да го качи или напише какво точно се искаше.
Благодаря предварително.

За кой списък имаш предвид? Ако е за раждането, има го в сайта на Токуда.

# 599
Мисля, че ти трябват само половите болести, нали? На мен ми казаха, че стига да ги имаш един път изследвани през бременността, независимо кога. Те кръвна група и на място задължително ти пускат.

Общи условия

Активация на акаунт