☃️ 🎄 ❄️ Започва радостта голяма, декември е и време не остана (тема 7 /януари 2024г.)

• 39 579
  • 768
  •   1
Отговори
# 570
Честита Нова година и честити появили се бебчета. Да са здрави и усмихнати, а вие момичета бързо да се възстановите. На първото януарче Калина пожелавам скоро да е при мама здраво и спокойно и вярвам, че ще е така.

# 571
Честито момичета , да са живи и здрави бебоците на всички , а малката Калина много положителна енергия и скоро да сте в къщи Simple Smile Честита нова година , то май не останаха много за януари

Ааа, има, има 😅 Виж на първа страница колко много не съм преместила в горния списък. Тепърва ще има бебевалеж тук ❤️

# 572
Деси не е писала как са с Малечка Палечка...или поне аз не съм видяла...надявам се,че са добре и се гушкат в къщи

# 573
Деси не е писала как са с Малечка Палечка...или поне аз не съм видяла...надявам се,че са добре и се гушкат в къщи

Не е писала и май не чете, два пъти я призовавах назад да се обади, че ги мислим. Вече се изкушавам да я проверя във фейсбук групата.

# 574
Момичета, имам въпрос...на някоя от вас да и се случва да има стрелкащи пронизващи болки ниско долу в корема на моменти (сякаш някакъв вертикален нерв ми се опъва за 1-2секунди и ме отпуска)? Случва ми се предимно докато се разхождам, но понякога и в седнало положение. Иначе нямам от онези подготвителни болезнени контракции тип "менструални болки със стягане на корема". Често имам само безболезнени контракции.

# 575
Леле момичета легнах преди малко и нон стоп контракции, аз направо не мога да ги отделя една от друга изобщо...
Кога трябва да засичам и какво да засичам и изобщооо кога е належащо вече? Някой да ме ориентира, дъх не успявам да си поема

# 576
Честита Нова година 🎉🎊 и честити бебчета 👼🏻

Аз все си мислех, че в 9тия месец движенията са доста по-рядко, но вече съм в 36г.с и в корема ми е торнадо 2-3 часа на ден г/д не усещам движения, през другото време доста активно се усеща. Има ли друга, която е по същия начин?

P.S. Хубавото е, че се позавъртя надолу, но не напълно и все още може да си де върне седалищно, но засега я водим главично

# 577
Леле момичета легнах преди малко и нон стоп контракции, аз направо не мога да ги отделя една от друга изобщо...
Кога трябва да засичам и какво да засичам и изобщооо кога е належащо вече? Някой да ме ориентира, дъх не успявам да си поема
Трябва да се задържат повече от час и да са на равни интервали. Принципно няма как да не разбереш, че са родилни контракции, но рядко има и такива случаи. На теб май не ти беше първо раждане или се бъркам?

Последна редакция: пн, 01 яну 2024, 20:31 от Lollo

# 578

Аз все си мислех, че в 9тия месец движенията са доста по-рядко, но вече съм в 36г.с и в корема ми е торнадо 2-3 часа на ден г/д не усещам движения, през другото време доста активно се усеща. Има ли друга, която е по същия начин?

P.S. Хубавото е, че се позавъртя надолу, но не напълно и все още може да си де върне седалищно, но засега я водим главично

И при мен е така. Много си мърда. 😁

# 579
На нас също ни е най- активния период от както съм бременна 😂

# 580

Ако имаш каквито и да било съмнения, по-добре иди да те видят. Има ли дежурен кабинет там, където ще раждаш?

# 581
Lollo Не ми е първо
Трудно ми е да хвана интервали, сякаш ме отпуска и то леко не напълно за секудни, няма минута между тях
Но болката не е непоносима, силна е, неприятна

Bobby_g Не ми се иска да бързам с ходенето до спешното, защото моя лекар го няма. Страх ме е много да се наложи да ме оперира друг. И искам да съм сигурна, обаче не знам как да съм

# 582
Топъл душ ще отпусне ако са подготвителни контракциите, пийнете и повече вода тялото може да има нужда, таблетка но шпа.

Lollo Не ми е първо
Трудно ми е да хвана интервали, сякаш ме отпуска и то леко не напълно за секудни, няма минута между тях
Но болката не е непоносима, силна е, неприятна

Bobby_g Не ми се иска да бързам с ходенето до спешното, защото моя лекар го няма. Страх ме е много да се наложи да ме оперира друг. И искам да съм сигурна, обаче не знам как да съм

# 583
  • София
Честита Нова година и честити нови бебчета, бързо възстановяване на майките ,а   бебе Калина скоро да се прибере у дома и всичко да мине възможно най-добре. На всички останали за януари- всичко да мине бързо ,леко и на финала пухкави бебчета.
Аз нямам търпение за прегледа на 3 , живи и здрави,  корема ми е паднал надолу,  вчера преди обяд имах контракции и болки в кръста  и се притесних,  но полежах и се оправиха нещата.  Снощи бяхме у приятели и си носих всички изследване и т.н. и се шегуваха с мен Simple Smile Нещо съм под стрес и очакване  Simple Smile

# 584
Момичета я кажете който е използвал каква възглавница за кърмене да си поръчам

Общи условия

Активация на акаунт