Отговори
# 105
Чорапа се разнищва от 1 еп ,но ще има още бол за да я опозори може да каже за Юсуф и играта им и тя си има козове.На мен епизода ми хареса а аз много добре и разбрах защо и на Мерт му е харесал особено като правех гифките за епизода които пека Simple Smile

Хошгелдин Саджидеее!
Лека нощ дами!

Добра сцена ,но бара и изправянето лице в лице беше по добро понякога думите повече ми минават от всички целувки и милувки.

Позволих си да напиша нещо относно този безкраен реален позорен за някои за мен не кръг...Нарочно го направих на АЕ след този коментар и още други които вече бяха капака на моето търпение.
Много е грозен този мобинг и не само от страната на Онур ,но и от тези които твърдят ,че го обичат ,но не е така.Същото касае и Афра и всеки който е в такова положение. Една връзка е м/у двама души толкова няма нужда от трети страни.
https://twitter.com/roseblack_95/status/1735776222213181502

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 04:48 от x BlackRose x

# 106
Добро утро
Изгледах серията,като да си призная,очаквах повече
Но и това,което видях ми даде доста поводи за размисъл
Паралелите продължават.В първи сезон Сейран искаше да се разведе с Ферит,сега Ферит първи говори отново за развод
Възможно е да иска да заблуди всички и най-вече дядо си и баща си,за да помогне на майка си
А може вече да му е писнало от всички и от всичко?!?/в което не вярвам/
Видях Ферит,който отхвърли отново милувките на Пелин.Ферит,който се интересува само то детето,което смята,че е негово.Поздравления Ферит.Оказва се,че ти не си безчувствен егоист.
Всъщност мисля,че тези думи,с които Пелин го успокояваше трябваше да бъдат на Сейран
Никой ли не вижда колко е разбито това момче?
Думите му пред дискотеката най-после казаха това,което отдавна мисля-Сейран вместо да се опита да запази и съхрани постигнатото от двамата,руши,къса,хвърля и напуска...За кой ли път вече?
И,че тя никога не е обичала Ферит такъв,какъвто е в действителност,а постоянно се стреми да го промени спрямо фантазиите си.
И какво стана?Добър вечер,Сейран!Аз съм твоя татко!.....
Нима наистина тя си мисли,че Кязъм ще я остави да прави каквото си иска и да живее както си иска в Истанбул
Тя да се надява,че няма да я даде на този до него с набръчката глава,че тогава може само да сънува гадния егоист и манипулатор Ферит
Този път ролята на Суна беше слаба,но пък истините,които Нюкет каза на Халис бяха от самото и сърце.
И чичото на Пелин беше много прав,като отговори на Халис,че моралът в неговото семейство никакъв го няма,за да търси морал в другите хора
Когато шофьорът остави на пътя Гюлгюн се ядосах,но когато си тръгна с куфара и,направо полудях
Даже малко ги наредих Халис и Орхан-да видим,дали ще ги хванат клетвите ми:smiles:
Най-ме изкефи дядото като каза на Орхан,че ще се опозорят,ако Гюлгюн се разведе с него
Верно ли?Само от това ще да Ви е позорът ?
Не искам да гледам повърхностно на образите и действията на всички в този сериал
Всеки има своята си причина,истина и гледна точка и това го прави така интересен и гледаем
Всеки сам прави изводи за себе си

и да допълня-нямаше я сцената от фрага,където Суна съблича блузата на Кая.И ми направи силно впечатление реакцията и ,когато Ифакат говореше ,че ще очакват наследник от тях.Дали все още не са консумирали брака си?
Ще има ли някаква драма и там?

# 107
  • Яко в Матрицата...
Консумираха КайСун брака си, да видим кога ще забременее. Защо ми се струва, че ще има проблем там...

Още не съм гледала серията, ще реша дали да я изгледам цялата след като видя рейтинга. Нещо ми подсказва, че пак ще сме шокирани... Дано не съм права.

Излезе ми снимка на Баран от другото дизи. С тия мустачките все едно е младия Кязъм JoyJoyJoy

Мед ми капе на сърцето, рейтингът е супер Joy

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 09:12 от Reni 🧿

# 108

Рейтингът ни, очаквах в тотала да е по-нисък

Качихме го едновременно,Рени. Айм  сори❤️

# 109
Добро утро! Изключая един-два момента, серията си беше пълен леш. Така да продължават, щом ги влече.
Шехмуз е гласът на зрителите, колкото и да се пени Халис.

Нейсе, да си сложа хубавото момиче Heart

# 110
  • Яко в Матрицата...
От радост, че е паднал тоталът, не видях рейтингът на Шербета - 13,53% в АВ... Като знам какво предстои в следващата серия на Шербета, очаквам още по-висок рейтинг. Давайте вие Animal Fish по един час, направете я главна героиня, пък си гледайте после цифрите Grinning

Албена, колкото повече, толкова повече Stuck Out Tongue Winking Eye Нека да им се види хубавичко резилът.

# 111
Консумираха КайСун брака си, да видим кога ще забременее. Защо ми се струва, че ще има проблем там...

Още не съм гледала серията, ще реша дали да я изгледам цялата след като видя рейтинга. Нещо ми подсказва, че пак ще сме шокирани... Дано не съм права.

Излезе ми снимка на Баран от другото дизи. С тия мустачките все едно е младия Кязъм JoyJoyJoy

Мед ми капе на сърцето, рейтингът е супер Joy

Особено в сравнение с Шербета - 8.90; 13.53; 11.81
Удариха моралното дъно в снощната серия. Мъжете Корхан. Ееее, не може безкрайно да се провокира зрителя, особено като се има предвид, че той представлява предимно женската част от населението.

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 09:31 от Katya_I

# 112
Сцената с колието  на Ферит ,дето носи на врата си ми се заби на мен. Ако съм разбрала правилно Ферит пита Пелин  къде му е колието . Има някъв замисъл това.

# 113
  • Яко в Матрицата...
Със собствените си ръце дадоха първенството на Шербета. Нека не се заблуждаваме, че Гюнгер ще оправи нещата. Дадоха един силен епизод, мислехме че няма как следващите да са също толкова силни, но се надявахме на някакво развитие. Да, ама не... Два епизода, с по две-три свестни цени, няма как да задържат вниманието. Особено като знаем през какво премина този фандом.

# 114
Изненадах се от цифрите на Шарбета Толкова голяма разлика в АВ Къде е 4.50 , къде е 13.53  Браво
За първи път и Тотала загубиха Нека

# 115
А какво искаше да каже Ферит, при разговора със Суна в стаята му, че вижда брат си в това дете? В какъв смисъл?

# 116
Добро утро ☕️
Какво ще правят с този хаус в дизито, на мен ми прилича на разхвърлена къща, а няма кой да я подреди. Всички са куку, егоисти и никой дори не вижда проблемите и болката на другия. Сейран и Ферит, ами тези сцени се изчерпаха,, колко още да се обиждат и нараняват. Препоръчвам Гюнтер да гледа първи сезон и да си спомни.

# 117
А какво искаше да каже Ферит, при разговора със Суна в стаята му, че вижда брат си в това дете? В какъв смисъл?

Демек постигнал нещо, към което брат му се е стремял /разбирай бебето, забременил хамсията/. За пръв път негова грешка правела семейството му щастливо Head Band Смях в залата!

# 118
"Моя грешка за първи път донесе щастие в този дом... В тази снимка виждам неосъществените мечти на брат ми (това да име дете), виждам усмивката на дядо ми"
Цитирам по спомен.

Еванджелин писа ли сме едновременно 😘

# 119
Цитат
Препоръчвам Гюнтер да гледа първи сезон и да си спомни.
Той поми, ами  вероятно и неговата фантазия има лимит. Да се замислят за замисления 3-ти сезон.

Общи условия

Активация на акаунт