Отговори
# 90
Някой има ли видео къде са го хванали Мерт?

# 91
Много ми е интересно тези скици дали Ферит ги е нарисувал или са на Сейран.
Скиците са на Феро. Халис му каза , че има много да работи още. Надеждата му била в рисунката на стената /пръстена който нарисуваха заедно със Сейран/. Тогава Ферит каза , че знае какво липсва на рисунките му /спомни си как Сейран рисува/ и че ще оправи нещата.
Видяхме колко ги оправи . Щял да се развежда и той , защото Орхан не иска да се разведе с Гюл. Когато Орхан го попита  , той защо не се развежда със Сейран и нашето момче готово веднага  " ти се радвеждаш и аз се развеждам". Тъпо  , тъпоо.

# 92
Много се надявам Ферит да манипулира всички с думите си и грам да не мисли какво говори,а просто да си играе неговата игра

# 93
Не ми хареса епизода Никак Но няма да как да не кажа , че Мерт е водещата фигура Този Ферит би потънал без Мерт за 2 мин
Хаусът е пълен и в сериала и в реала и в ТТ и навсякъде Целта е постигната изцяло

Съсипаха до край и СейФер и РамАф Да видим до кога На всички  е ясно , че няма да има и още 2 сезон и  3 сезон без Рам Аф
И пак си мисля , че Нито Мерт е глупак нито Афра с изявленията

# 94
Много се надявам Ферит да манипулира всички с думите си и грам да не мисли какво говори,а просто да си играе неговата игра

Надеждата умира последна. Grinning
И аз се надявам на същото

# 95
Дано да няма 3-ти сезон 😂🙏

# 96
  • Яко в Матрицата...
Дано да няма 3-ти сезон 😂🙏
Амин...

Такава мъка е сега, какво остава още една година да се влачат.

# 97
Ето го клипчето с Мерт
https://vm.tiktok.com/ZGeL3rAps/

Сега видях откъса на сцената с превод пред бара...
Мога да кажа, че Ферит говори на Сейран това, което Пелин му говори за нея ....
"Ако те обичаше, нямаше да си  тръгне" " Ако мисли за теб ще те разбере..."
Манипулативните думи са се забили в главата на Феро...

# 98
Интресно ми е как на 29.12 при супер купата на футфолните им отбори и цялата каша забъркана как ще  се появят с новогодишен епизод и рейтинг

Утре ще е целия репортаж по ТВ на Мерт

# 99
Най-добре да не го дават тогава. Много се напрегнах лично аз днес 😁 с този епизод

# 100
Атаката е най-добрата защита.
Нещо не ги приемам тези истини, точно си я манипулира, да не говорим и как я излага. Сцената, когато го изпращаше, нали я целуна и понеже бил такъв (чапкън), ако й се приискало да го потърсела. Как се сдържа Сейран да не го удари, не знам.
Разбира се, че всеки има някакви очаквания и мечти свързани с човека, с който ще живее, да, Ферит тук не излъга- Сейро пак щяла да го изостави, като видела, че той не е този, който искала.

# 101
Няма по голям хейт върху Мерт и Ферит от началото на сериала Апокалипсисът е малкото име на ТТ

# 102
Да, Сейран е различна, не е като Пелин. Няма какво да го съжалявате, за пореден път показа истинското си аз, когато вижда, че губи. Говорил й истини, да, защото Сейран е по-истинската. И вече познатото ни, Феро-жертва и започва да обвинява Сейран. Защо не й говори за другите истини, дето не можа да й ги разкаже, но Гюлгюн хубаво й каза, че когато говори се чува.
Все още нищо не осъзнава Ферит.

# 103
Латиф се е объркал и е научил думите на Орхан, по друг начин не си обяснявам това объркване! Защо всеки се държи с Ферит като баща и го поучава, освен баща му?
Целувката не ми хареса в епизода, както във фрага. Много бягат от действителността със сценария.

# 104
Спойлерите ще излезнат верни !! Ще има отвличане 😂

Общи условия

Активация на акаунт