Отговори
# 165
На Сейран защо да й се полага по право, те с Ферит няма ли да се разведат? Как усещате нещата? Предният път два месеца по-рано бяхте писали, че натам води сценария.

# 166
Един анализатор в инстаграм твърди , че със сигурност ще има развод.
Аз си мисля , че ще тръгнат натам , но ще се окаже , че Сейран е бременна и няма да се получи.

# 167
На Сейран защо да й се полага по право, те с Ферит няма ли да се разведат? Как усещате нещата? Предният път два месеца по-рано бяхте писали, че натам води сценария.
Няма определен сценарий за мен. Всичко е сега , на момента. Зависи от настроенията на фандома и рейтинга. Да видяхте случайно сцената на събличането между Суна и Кая в епизода , при положение че ги имаше във  фрагмана. Това показва , че до последната минута  режат , кроят , лепят.
На мен лично  изобщо не ми се иска Сейран да се връща там. Сред тия гарги , ще е като бяла лястовица , а знаем какво се случва с различните.

# 168
  • Яко в Матрицата...
Нека да ги разведат, да видим най-накрая и 🐟като булка 🤣 Да се порадваме на щастието на Ферит, не за друго… А после да се порадваме и на рейтингите.

# 169
Аз предният път не исках да ги развеждат, тежко ми беше, ама тоя път съм ЗА.

# 170
Нека да ги разведат, да видим най-накрая и 🐟като булка 🤣 Да се порадваме на щастието на Ферит, не за друго… А после да се порадваме и на рейтингите.
Като им гледах фрагмана за другата седмица, Шербета трябва да вдигне още рейтинга😁тук вече започваме да се спускаме надолу, ще им трябва някакво чудо, защото целия състав на новия сериал е много силен, само за момичето не знам.

# 171
  • Яко в Матрицата...
Това не е любовен сериал, така че девойката няма да е някакъв велик проблем. Виж при нас Буче и 🐟 са си проблем и то голям…

# 172
  • София
Разправят, че снимали тук сега, който иска да види Simple Smile

https://twitter.com/ForeverAfRam/status/1736106878919160105?t=EB … YOzqDRerOIVA&s=19

# 173
Идвам да оплюя Суна и Ферит🤦

И какво е искала да промени Ферит Сейран? Това, че не иска да й изневерява и да я лъже ли? Кой нормален човек не иска човека да му е верен и да е искрен с него? Или това, че тя не иска да си ходи по заведения ли? 🤦
Накрая пък и я целува и вече мъсти.
Сега пък щял и да се развежда 🤦 Ми прав ти път 🤢

Суна 🤦Вече дете ще прави. Дете от мъж, който не обича? И то с цел да стане господарка на къщата. Едно дете какво й гарантира по-точно? Не е ли Гюлгюн майката на две деца Корханови? Видяхме я вчера къде остана 🤦

# 174
Да сменя темата - какво мислите за Суна и това, което каза Ифакат, че Сейран е нейният съперник... Не помня Сейран да е искала да става ханъмата на това имение. Суна спокойно може да си се бори за това звание. Гюлгюн май ни даде спойлер, когато каза на Сейран, че ще са щастливи, ако не живеят в това имение. Да очакваме ли Феро бей да се сети да се изнесе? Joy
Още снощи си помислих, че Ферил е замислил нещо, особено, при прегръдката с Халис:

Халис нещо плямпаше, как най-сетне Ферит правел това, което той толкова години искал да види, че най-сетне следвал думите му. В погледът на Ферит обаче аз чета друга мисъл. Изглежда сякаш казва "да, ще работя, но не за да остана при теб, а за да се махна от теб и от това място". Какъв удър би било само да Халис, ще е много неочаквано за него.😃 Ферит като се срещна с Гюлгюн ѝ каза, че сега като е почнал работа, като си стъпи на краката, ще ѝ наеме дом, където да живее. Със сигурност и за Сейран ще направи същото.. 😌

# 175
  • Яко в Матрицата...
Bel, и за Animal Fish да подготви едно къще Joy

Наистина е намислил нещо Феро бей, да видим какво. Обаче тъкмо тръгна на работа и сега ще трябва да тича да спасява жена си Grinning

# 176
# 177
Само да питам , сака с парите от Фуат къде изчезна ? Верно, че Ферит не пръщи от мозък ама Абидин , заради неговите пиянски изцепки си замина човека- да му беше запазил парите.

# 178
Здравейте!Първо,благодаря за новата тема!Преди да изгледам серията с превод,/руско субтитри/,прочетох мнението на всички тук и чак тогава седнах да я гледам!Да си призная,след всичко прочетено тук и на други места очаквах разочарование,но....серията ми хареса много.Може би,защото не реагирам толкова емоционално и се мъча да уловя малките детайли в действията и думите!Това,разбира се,се случва благодарение на превъзходната игра на целия екип с изключение на Бучето!Това момиче,сред толкова талант не можа да се научи една емоция  да придаде!Вече много си личат връзките с които се е намърдала в сериала!Но няма да я обсъждам повече!Толкова си може момичето!Не заслужава да и се отделя толкова внимание,нито на героинята и,нито на нея самата,като актриса!И така,какво ме впечатли!Ферит,разбира се!За пръв път каза истината в лицето на дядо си.Голата истина!Каза я, изкрещя я в лицето му,но се чувстваше сам!Едновременно с това и болката от думите на Сейран го душеше!Първо отиде при Пелин и в прав текст и каза,че не може да разчита на нищо!Манипулацията от нейна страна беше много добра,признах я,но не подейства така както очакваше!Ферит го признах  с номера който погоди на Сейран!Според мен искаше да и каже,"не ми вярваш на мен,имаш нови хора в живота си,но колко можеш да се довериш на тях?За едно уиски и една вечер в бара могат веднага да те предадат!"Безразличието,което прояви спрямо нея,видяхте ли каква ответна реакция даде?Боже,сякаш гледах сцената,когато я заключиха в стаята и тя казваше на Ферит,да чака покана за сватбата и с Тарък и неговите думи:"Ще те убия!"Ферит просто разбра какво най-много ще я засегне и как ще се провали ината и!Съгласни сте,че в сезон 1 вината изцяло беше нейна за развода.Има една сентенция:"Пътят към ада е покрит с добри намерения!"Да,нейните намерения бяха добри и влезе в собствения си ад!Той беше много прав,като и каза,че тя иска той да се промени,но тя не иска за нищо на света да се променя!Но не беше прав затова,че тя не обича него,а идеалния образ който е искала да създаде!За пръв път Ферит говори като зрял мъж!Разговора му със Пелин!Браво!Така ще е Пелин,също като дядо ми и баща ми!Не очаквай нещо по-различно!Колкото и да ненавиждаме Пелин тя наистина го познава по-добре от Сейран:"Сигурна съм,че и ако го нямаше това дете,и ти се обадя и ти кажа,че имам нужда от помощ,ти ще ми помогнеш,защото си добър човек!"И точно това познаване и помогна да го манипулира.Разговора му със Суна!Много силно го удари Суна!Буквално го срина,но и му показа,че вината не е само на сестра и."Когато ме ожениха за Сафет,къде беше ти Ферит въпреки обещанията,че не съм сама?"Малкия детайл който тя не изрече на глас беше:"Къде бяхте с Абидин?"И тогава,в целия този хаос,от неочаквано място дойде подкрепата,по-скоро доверието,Латиф!Всички,които се биеха в гърдите,че  обичат Ферит,го изоставиха,а Латиф,който Ферит не зачиташе му показа,че вярва в него,въпреки всичките му грешки,всичките му недостатъци и му показа верния път!Ферит се хвана като удавник за сламка и реши,че наистина не е безполезен и може да бъде "цар",а не "пешка"!Най-ми хареса:"Ако ти се разведеш с мама,аз ще се разведа със Сейран!"Как само с едно изявление обърна играта в своя полза!Защо ли?Защото деде не иска Орхан и Гюлгюн да се разведат и използва всякакви гадни номера за да предотврати развода,а иска Ферит час по-скоро да се разведе и узакони връзката си с Пелин!Сега деде трябва да избира!Орхан и Гюлгюн или Ферит и Сейран!Или двамата се развеждат или двамата си остават женени!Ха да го видим сега деде!Много се зарадвахме на идването на прислужницата!Като се замисля,какво толкова може да каже за Пелин?Тя едва ли знае нещо относно бременността и.Може би тя ще е първата която ще посее семената на съмненията в главата на Ферит!Някъде се казваше,че снимали на летището.Сигурна съм,че ако е така ще е някой,който идва,а не си отива!Дали това няма да е бащата на лъжливата Пелин и именно той да разкрие всичките им машинации,нейните и на майка и?Тези снимки с целувката на корема на Пелоджум,дали няма да са достигнали до него и той съвсем да е отвратен от жена си и дъщеря си?Нали Пелин спомена ,че баща и ги е изхвърлил на улицата,като разбрал,че е бременна и затова са принудени да живеят с вуйчото!Не знам!Поживьом,увидим!

# 179
Дори малко ти направих. Всеки ден излиза наяве нов резиллик. Broken Heart

https://twitter.com/keyfimbilirya/status/1736131871354794302

Заглавието в ютуб: Семейното щастие на Ферит и Пелин Smirk

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 08:49 от Еванджелин

Общи условия

Активация на акаунт