Отговори
# 150
  • Яко в Матрицата...
Явно там ще закарат Сейран и нашият Кахраман ще я спасява...

# 151
Язък!

Афрошум беним Heart

# 152
Искате ли малко да се посмеем 😁

Аз това със снахта не го знаех,че е е пометнала😶

# 153
Аз това със снахта не го знаех,че е е пометнала😶

Аз пък това за Чаатай не знаех.

# 154
Тя снахата пометна, но това беше преди много време. Всичко останало е пълен смях!

Ханъмите на ялъто Smirk

# 155
Това за Чаатай беше още пролетта. Бяха ги засекли двамата сами на кафе. Чачо тъкмо се беше разделил с неговата Дуйгу . Афра веднага опроверга новината. Чачо  естествено не се занимава с такива работи. Мълчи си и е прав да не им влиза в обяснителен режим.
Чакам го с нетърпение януари  месец. Жалко че ще е петък и неговия сериал.

Последна редакция: сб, 16 дек 2023, 18:35 от Kami_J

# 156
  • Яко в Матрицата...
Ками, много добре че са в един ден. Ще се види кой колко може…

# 157
Ками, много добре че са в един ден. Ще се види кой колко може…

Е , ти съмняваш ли се кой колко може ?  За мен ще е зле , ако продължа с тези сладури. Пред дилема ще съм.

# 158
  • Яко в Матрицата...
Дори и да има някакво развитие в Чапкъна, аз ще гледам първа серия на Чачовия сериал. Човекът се завръща след доста голяма пауза на ТВ екран, ще го уважа. Чакам с нетърпение 6-ти януари, за да видя рейтингите Joy

# 159
Дори и да има някакво развитие в Чапкъна, аз ще гледам първа серия на Чачовия сериал. Човекът се завръща след доста голяма пауза на ТВ екран, ще го уважа. Чакам с нетърпение 6-ти януари, за да видя рейтингите Joy
И аз така .  Първо Чачо , после Афра  и т.н.  Само партньорката му малко ме притеснява ,но  знае ли се , може да се справи добре. Дори да не става дизито , ще го гледам. Ще се жертвам , както за Чапкъна.

# 160
  • Яко в Матрицата...
Да сменя темата - какво мислите за Суна и това, което каза Ифакат, че Сейран е нейният съперник... Не помня Сейран да е искала да става ханъмата на това имение. Суна спокойно може да си се бори за това звание. Гюлгюн май ни даде спойлер, когато каза на Сейран, че ще са щастливи, ако не живеят в това имение. Да очакваме ли Феро бей да се сети да се изнесе? Joy

# 161
Да сменя темата - какво мислите за Суна и това, което каза Ифакат, че Сейран е нейният съперник... Не помня Сейран да е искала да става ханъмата на това имение. Суна спокойно може да си се бори за това звание. Гюлгюн май ни даде спойлер, когато каза на Сейран, че ще са щастливи, ако не живеят в това имение. Да очакваме ли Феро бей да се сети да се изнесе? Joy
В третия сезон. Сега ще ги подкарва един по един по неговата си игра.

# 162
  • Яко в Матрицата...
Дано няма трети сезон, Кате Joy

# 163
Няма да се изнесе според мен.  Дори и в четвърти сезон /ако има/. Сега се бори с Халис , после ще се бори с Кая за трона. Сейран и да не иска да е господарката , полага и се по право , ако Ферит е начело на фемилито. Суна , нищо , че не носи фамилията и тя има  апетити . Пело изобщо не я слагам в сметките. Тя ще е като пчелата - майка , ще носи наследника и толкова засега. Може  да е интересно  , ако го напишат свястно. Вече съм убедена , че добрият герой , който ще стане лош е Суна . За обратното обаче не виждам кой ще го избелят чак толкова , че да стане добър.

# 164
  • Яко в Матрицата...
Ферит Корхан срещу всички... Защо ли не го вярвам това.

Общи условия

Активация на акаунт