Отговори
# 195
Може Феро пак да е нацелил някой куршум 😃

Той е безсмъртен и 10 куршума да поема пак ще е жив

# 196
Може и Есмето да е там, все пак не се чувстваше никак добре. Щом напомниха за болестта й предполагам драма ще има и там.

# 197
Аз имам предчувствие за хубав епизод в петък дано не се лъжа 😊

# 198
Здравейте,

От последният епизод съм много разочарована и дори не ми се коментираше, но....не ме сдържа.
След всеки петък все очаквам нещо различно да видя, а то все се въртим в един и същи кръг. Все едно гледаме първи сезон с тази разлика, че чакаме хлебарката най после да износи това бебе. То слон да беше, толкова време нямаше да го чакаме. Вече стана има няма година бременност. Любим персонаж е тази безличната. Кой го интересува, че публиката не я харесва и рейтинга отива надолу. Явно искат да я омъжат и да заживее щастливо, но знае ли се....
Относно действията на Ферит и Сейран се чувствам неловко. Къде отиде голямата любов и преданост и при двамата, но вината на Ферит е голяма и непростима. Една жена трудно ще прости това предателство. Обидно е.
А, и той се вижда, че вече търси успокоение на рамото на хамсията и се вълнува от състоянието на бебето. Вече 50 епизода се лута от жена си до любовницата. Дори има по голямо доверие на рибата,  отколкото на Сейран.
Бавно, много бавно се развиват сценариите, да не кажа, че дори нямат нещо интригуващо и по различно от присъствието на рибата. Ако сценаристите решат да направят втори развод на Сейран и Ферит и оженят хлебарката просто ще ме загубят като ревностен зрител.
Единственото което ме кара да гледам филма още е моето очакване, че пелото е с фалшива бременност и този факт ще обърне сценария.  Искам го това, за да видя реакцията на гадняра Халис и щастливото татенце.

# 199
Кис ми мами Stuck Out Tongue Winking Eye

# 200
Най-сладките майка и син на екрана 🥰🥰😘

# 201
Не искам да коментирам дори  ,че ще обидя някой а се сдържам ,че не съм от този вид и за сериала дори да е някои изказвания са ми толкова крайни ,че се чудя как може да носим такава омраза в себе си... Close

Ето нещо от мен!

# 202
  • Яко в Матрицата...
Диди, аз няма да се извинявам, че мразя дедето 🤣 Може да съм крайна, но този образ с нищо не е заслужил да го харесам…

# 203
  • София
И аз гледам нещо, че пак се навиват в туитър да спират да гледат. Сигурно пак заради някакви спойлери.
Напълно подкрепаям обаче това, че от кажи речи самото начало феновете не искат рибата, а те я върнаха бременна в 11-ти месец. Ами как да гледаш такива глупости.

О, сега видях каква е драмата. Не разбирам как може да се обръща внимание на разни хейтърчета и да се следи кой актьор какво споделял в стори. Явно е от възрастта.

# 204
Обръщам внимание на Пельо дотолкова, колкото да мога да си направя после изводи, слушам какво казва, пък нали точно това е драмата- нарцисизма и чапкънството на Ферит, семейната среда на всички и травмите им. На мен ми е интересно по-нататъшното развитие, кой как ще се пребори, а може би не. Интересен ми е заради човешките взаимоотношения (а те са най-сложни) и последствията от тези взаимоотношения.

# 205
Ренко , виж си личните ще ме разбереш за какво говоря ако вече не си станала свидетел ,но много ми е интересно като свърши всичко и никой не от последва никого както чакат някои какво ще стане...Тогава пак ще има лицемерие с тонове кофи ,но нищо и затова съм подготвена. Седнали да гледат на кого сцените били гледани повече. Абе джанъм защо не се гръмнете бе???
Деде и аз го...всяка серия го храня.

И аз не харесвам Пело ,но имам занимания отивам да си направя плодово мляко и да си го изям като не искам да гледам...Много е добро съветвам всички!

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 14:23 от x BlackRose x

# 206
Здравейте  Hug  Hug  Hug
Леле момичета колко много сте писали ,не мога да ви насмогна с четенето  Simple Smile Браво ,ето така ми харесва ,да има много коментари ,най-различни мнения с някои от които съм съгласна с други не ,но това няма значение важното е че има дискусия което пък означава ,че все още сериала ни вълнува и ни кара да бъдем съпричастни с героите му  .Heart  Simple Smile
На мен епизода ми хареса въпреки ,че си беше тъжничък ,ноооо не всички в живота е цветя и роза ,а пък в измисления свят на  Сейран и Ферит още по не  е цветя и рози , така че да беше леко тъжно и депресивно ,но се надявам ,че в следващия епизод Ферит като тръгне да спасява Сейран ,двамата ще си спомнят ,че най-важното нещо е ,че  се обичат и не могат един без друг  и ,че всичко друго е маловажно и може да се прости Hands Pray  Flowers Four Leaf Clover  Simple Smile
В епизода най-ми хареса сцената между Ферит и Гюлгюн.На мама момчето е пораснало ,станало е истински мъж и вече може да защити мама Heart. Много бяха сладко двамата като си говореха във всекидневната и Сейран седнала от делно от тях на стол уж не се интересува обаче  е наострила ушенце и  при всяка възможност приказва на въпреки на Ферит. Simple Smile Гюлгюн ще и се отрази много добре на Сейран ,спокойно ,спокойно ще и говори кое е  по-доброто и Сейран ще вземе да се вслушва  в думите и както и стана .Нашето момиче вече взе по-мъничко да и размина гнева и постепенно ще стане готова да слуша ,а после и постепенно да прости.Естествено ако Ферит пак не се издъни нещо де ,ноооо с очакваното отвличане той  ще я спаси ,може и да го ранят ,за да е по драматично  и на края на новия епизод или най-късно в следващия да вземат да се събират вече ,че ми омръзна да ги гледам нещастни.

Пред заведението разговора между Ферит и Сейран също беше хубав. Ферит и каза своята истина ,за някои от нещата които каза съм съгласна с него ,но за други хич не мисля ,че е прав.За това ,че Сейран не е заобичала истинския него не мисля ,че е така .Тя обича неговата добра страна и се опитва да промени лошите му черти и самия Ферит също се опитваше да промени лошите си страни и да бъде по-добър човек заради Сейран.В първата им брачна нощ като  се ожениха за втори път Ферит каза нещо от сорта ,че Ферит Корхан е това ,че има добро ,че има и лошо в него  и ,че като полудее започва бам ,бам ,бам и каквото ще да става.Ето това точно бам ,бам,бам не харесва Сейран у него ,защото не може като те прихване и да скочиш и да хукнеш на вън да се напиваш и да не могат да те изкарат от заведението и да те приберат в къщи..Всичките му проблеми на Ферит идват от точно това бам ,бам ,бам и от невъзможността да се контролира.Ако само за миг можеше да спре ,да  се замисли и тогава да започне да действа много от проблемите му изобщо нямаше да ги има в момента.
Ферит беше обаче прав  за това ,че Сейран е искала от него  да се промени ,но тя изобщо не е намерила за нужно да промени нещо в себе си.А Сейран също има какво да промени и това е ,че не прощава и ,че веднага хуква да бяга без да мисли за последствията и понеже е горда и непреклонна и винаги държи да  е много силна и  не може да се върне на зад и да каже ,че е сгрешила.Миналия път заради ината си и гордостта си Сейран докара работата до развод .Ферит на няколко пъти ходи да говори с нея ,да я моли да се върне ,пробва с добро с лошо но тя не се върна  и затова и я докара до развода .Сега Сейран пак прави същото ,веднага хуква без изобщо да се замисли и в опита си да избяга от Ферит тя се оказа сама в нощта без никакви пари  и без приятели или роднини на които да се обади  ,за да и помогнат.Наложи си да спи в библиотеката на университета все едно е безпризорна ,а след това благодарение на това , че извади за щастие късмет на пътя и се появиха тези добри момичета ,които и подадоха ръка и и помагат съвсем безкористно.Не казвам ,че Сейран не е права да е обидена и да се сърди на Ферит ,но след като малко се поуспокои трябва да седнат и да си поговорят като зрели хора ,които са взели решение да са заедно в добро и в лошо ,в болест и здраве и докато смъртта ги раздели.
Мдааа хубаво би било да говорят ама  ако са зрели хора ,а Сейран и Ферит хич даже не са зрели и отговорни.Сейран вика ,крещи ,удря и обижда ,а Ферит първоначално се опитваше всячески да измоли прошка ама така още повече натегна положението и най-накрая и той се обиди от думите на Сейран и започна да прави работи на инат и да доказва колко и той е безразличен към нея .Даааа колкото тя е безразлична толкова и той е ама да видим тоя път до къде ще я докарат работата. Angry
Разговора между Ферит и Латиф хич не очаквах да е такъв .Мислех си кой е пък точно Латиф ,че и той да дава наклон на живота на Ферит ,но се оказа ,че той му каза много хубави и верни неща.И в момент в който Ферит беше абсолютно съсипан и без никаква надежда думите на възрастния човек му помогнаха да спре да се самосъжалява , да погледне на нещата от друг ъгъл и да намери сили в себе си  да се бори .Ферит имаше нужда от това някой да му каже ,че не всичко е свършено .че той не е чак такова дъно  и че ако иска може да намери сили в себе си и сам да се спаси. Heart
Суна  и в тази серия продължи да се представя като самозабравило се момиченце.Това арогантно държание към Шефика и Абидин както и към другите домашни помощници тя го има и още от преди и хич ама хич не е хубаво да се държи така.Сейран никога не е била такава ,въпреки че е била омъжена за законния наследник  на Корхан ,тя никога не си е позволявала да се държи зле с персонала .както и Ферит между другото ,който е израсъл в тази обстановка никога не се  държал зле с тия които работят за семейството му ,А Суна вчера дошла не дошла и вече вирна и тя главичката .Но това  е то като копира червенокосата вещица Ифакат ей такова ще и  е държанието.Хубаво ,че поне спрямо Абидин като му каже нещо гадно после на Суна също не и е добре ама пък продължава де да се държи така .Angry Да видим на края нейния Кая дали няма да и ги сервира едни гоооолеми ,големи  гадории ,че тогава да я видим какво ще прави.
Мама рибка вече не ми се коментира изобщо ,само се надявам с появата на Саджите да се започне с разкриването на част от гадните неща които е направила.Не вярвам ,че още от другата серия Animal Fish ще се разкара от живота на Ферит ,но поне някакво начало някакво раздвижване да има по-въпроса.Вече и е време да си пуска хайвера ,айде да го прави и да видим какво ще стане от там на татък.
Най ми е мъчно за ей тия двамата.Не искам да ги гледам  вече така

Изсам пак да са усмихнати и щастлив.Нека хармонията ,романтиката ,любовта и красотата  да се върнат при СейФер ,моляяяяяя ви г-н сценарист    Hands Pray  Стига вече тая риба ги е тормозила ,нека да се сдобрят и пак да си както преди двамата и тогава ще намерят решение на всеки проблем и всичко ще бъде толкова по-лесно ,а за нас като зрители ще бъде толкооооова по-приятно да  гледаме сериала. Simple Smile  Heart

Hands PrayHands Pray

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 14:10 от Eny87

# 207

Щом Емруллах се грижи за музиката да си искам аз това ,че ми е останало много в мене....Heart Exl

https://www.youtube.com/watch?v=fuhldy4yW8s

# 208
Божееее хванали са Таро да го питат дали с Афра са заедно.....🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

# 209
Божееее хванали са Таро да го питат дали с Афра са заедно.....🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Пак ли нали го питаха вече??? Колко пъти смятат да го питат затова

САБЪЪЪЪЪР!

#mood ...

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт